Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δοκίμασε και την λύση που πρότεινε ο φίλος παραπανω μηπως δουλέψει κατευθείαν.

Edit : Φίλε tioklou οι διαφορετικές απόψεις ποτε δεν έβλαψαν κανεναν , αντιθέτως μπορει να δώσουν καλύτερη λύση στο πρόβλημα

Δημοσ.

Φιλε Spank συμφωνω απολυτα στα λεγομενα σου! Οπως και ναχει ελπιζω το προβλημα του φιλου να λυθει που θα λυθει!!!

Δημοσ.

επειδη τωρα δε μπορω να το κανω θα δοκιμασω πιο αργα και θα σας πω τα αποτελεσματα οσο γτ εκατασταση εχω προβλημα που τη κανω απο  usb???

Αν πας να το κάνεις από θύρα usb3 τότε ναι μπορεί να έχεις πρόβλημα από εκεί,αφού έχει συμβεί σε αρκετό κόσμο,αν το κάνεις από θύρα usb2 όχι δεν είναι εκεί το πρόβλημα σίγουρα.

Δημοσ.

επειδη τωρα δε μπορω να το κανω θα δοκιμασω πιο αργα και θα σας πω τα αποτελεσματα οσο γτ εκατασταση εχω προβλημα που τη κανω απο  usb???

Αν πας να το κάνεις από θύρα usb3 τότε ναι μπορεί να έχεις πρόβλημα από εκεί,αφού έχει συμβεί σε αρκετό κόσμο,αν το κάνεις από θύρα usb2 όχι δεν είναι εκεί το πρόβλημα σίγουρα.
Γεια ξανά δοκίμασα usb 2.0 αλλα τίποτα και δε βρίσκει drivers που να είναι συμβατή

Φιλε Spank συμφωνω απολυτα στα λεγομενα σου! Οπως και ναχει ελπιζω το προβλημα του φιλου να λυθει που θα λυθει!!!

φιλε μου οταν παω να εγκαταστησω τους οδηγους κανει εγκατασταση και στο τελος παλι το ιδιο μυνημα και κατω δεξια που εχει ενα κουτακι ειναι για τους μη συμβατους οδηγους αν πατησω εκει μου τους εμφανιζει αν δε πατησω δεν τους εμφανιζει

Δοκίμασε και την λύση που πρότεινε ο φίλος παραπανω μηπως δουλέψει κατευθείαν.

Edit : Φίλε tioklou οι διαφορετικές απόψεις ποτε δεν έβλαψαν κανεναν , αντιθέτως μπορει να δώσουν καλύτερη λύση στο πρόβλημα

το δοκιμασα αλλα τιποτα!!!!

Δημοσ.

Για δοκιμασε μεσα απο το φακελο κ τους L oxi μονο τους Drivers w7 κλπ... παντως αν δεν πετυχει,οπως ειπαν και τα παιδια βρες και ενα dvd να τα περασεις τα windows μηπως φταιει η εγκατασταση απο το usb!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...