SPANK Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δοκίμασε και την λύση που πρότεινε ο φίλος παραπανω μηπως δουλέψει κατευθείαν. Edit : Φίλε tioklou οι διαφορετικές απόψεις ποτε δεν έβλαψαν κανεναν , αντιθέτως μπορει να δώσουν καλύτερη λύση στο πρόβλημα
tioklou Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Φιλε Spank συμφωνω απολυτα στα λεγομενα σου! Οπως και ναχει ελπιζω το προβλημα του φιλου να λυθει που θα λυθει!!!
TheELF Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 επειδη τωρα δε μπορω να το κανω θα δοκιμασω πιο αργα και θα σας πω τα αποτελεσματα οσο γτ εκατασταση εχω προβλημα που τη κανω απο usb??? Αν πας να το κάνεις από θύρα usb3 τότε ναι μπορεί να έχεις πρόβλημα από εκεί,αφού έχει συμβεί σε αρκετό κόσμο,αν το κάνεις από θύρα usb2 όχι δεν είναι εκεί το πρόβλημα σίγουρα.
geoge xperria Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 επειδη τωρα δε μπορω να το κανω θα δοκιμασω πιο αργα και θα σας πω τα αποτελεσματα οσο γτ εκατασταση εχω προβλημα που τη κανω απο usb??? Αν πας να το κάνεις από θύρα usb3 τότε ναι μπορεί να έχεις πρόβλημα από εκεί,αφού έχει συμβεί σε αρκετό κόσμο,αν το κάνεις από θύρα usb2 όχι δεν είναι εκεί το πρόβλημα σίγουρα.Γεια ξανά δοκίμασα usb 2.0 αλλα τίποτα και δε βρίσκει drivers που να είναι συμβατήΦιλε Spank συμφωνω απολυτα στα λεγομενα σου! Οπως και ναχει ελπιζω το προβλημα του φιλου να λυθει που θα λυθει!!! φιλε μου οταν παω να εγκαταστησω τους οδηγους κανει εγκατασταση και στο τελος παλι το ιδιο μυνημα και κατω δεξια που εχει ενα κουτακι ειναι για τους μη συμβατους οδηγους αν πατησω εκει μου τους εμφανιζει αν δε πατησω δεν τους εμφανιζει Δοκίμασε και την λύση που πρότεινε ο φίλος παραπανω μηπως δουλέψει κατευθείαν. Edit : Φίλε tioklou οι διαφορετικές απόψεις ποτε δεν έβλαψαν κανεναν , αντιθέτως μπορει να δώσουν καλύτερη λύση στο πρόβλημα το δοκιμασα αλλα τιποτα!!!!
tioklou Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Για δοκιμασε μεσα απο το φακελο κ τους L oxi μονο τους Drivers w7 κλπ... παντως αν δεν πετυχει,οπως ειπαν και τα παιδια βρες και ενα dvd να τα περασεις τα windows μηπως φταιει η εγκατασταση απο το usb!!!
SPANK Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δοκίμασε αν μπορεις και με ενα cd με windows
geoge xperria Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 θα δοκιμασω και με cd και θα σας πω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα