Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας συγνωμη για ορθογραφικα λαθη!!!!!εχω το εξης προβλημα αγορασα ενα σκληρο 1Τ και τον συνδεσα πανω στο pc ο σκληρος ειναι σατα3 οταν μπαινω στο BIOS τον διαβαζει τον σκληρο οταν παω να κανω την εκγατασταση δεν το δειχνει και σταματαει στο εξης σημειο A required CD/DVD drive device driver is missing σας παρακαλω χρειαζομαι βοηθεια

μητρικη gigabyte 990xa-ud3 rev3.0

hdd seagate barraguda 1tb

την εγκατασταση των windows 7 την εκανα απο USB

post-267762-0-36686100-1391090575_thumb.jpg

Δημοσ.

Δες μεσα στο bios στους δίσκους αν ειναι σε ide mode , αν ειναι σε ahci βάλε ide και ξανα δοκίμασε.

Αν και δεν μου κανει για θέμα δίσκου αυτο το μύνημα , δοκιμασε αν μπορεις και εναν αλλο δισκάκι εγκατάσταση για τα windows μηπως εχει καποιο πρόβλημα αυτο

Δες αυτο με τον δίσκο που σου ειπα πρώτα

• Like 1
Δημοσ.

Απο  οτι καταλαβαινω σου λειπει ο driver  toy sata/raid για να δει το σκληρο κ να προχωρισεις στην εγκατασταση! κατεβασε τον απο εδω και τοποθετησε τον μεσα στο usb να τον φορτωσεις οταν σου ζητηθει!

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4434#dl

• Like 1
Δημοσ.

Αν ειναι οντως αυτο με τον sata driver , γύρνα το σε ide στο bios κανε την εγκατάσταση των windows και μετα ακολούθησε τον οδηγό στην υπογραφή μου για να το γυρίσεις σε ahci

• Like 1
Δημοσ.

<p>Απο  οτι καταλαβαινω σου λειπει ο driver  toy sata/raid για να δει το σκληρο κ να προχωρισεις στην εγκατασταση! κατεβασε τον απο εδω και τοποθετησε τον μεσα στο usb να τον φορτωσεις οταν σου ζητηθει!</p>

<p> </p>

<p><a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4434#dl'>http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4434#dl</a></p>

Συγνωμη πωΣ θα εγκαταστησω τους drivers???

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να μπερδευτείς με εγκατάσταση των drivers , δες απλα στο bios αν ειναι οι δίσκοι σε ide mode , αν δεν ειναι βάλε ide και φυσιολογικά μετα θα εισαι εντάξει για να κανεις εγκατάσταση

Δημοσ.

ναι δοκιμασε το ετσι οπως λεει ο φιλος Spank για να μην μπερδευτεις! οσο για τους drivers κανε unzip to αρχειο ποθ κατεβασες κ μπες στο φακελο w7!

η στο w764a αν εχεισ 64bit!!!

Δημοσ.

ναι δοκιμασε το ετσι οπως λεει ο φιλος Spank για να μην μπερδευτεις! οσο για τους drivers κανε unzip to αρχειο ποθ κατεβασες κ μπες στο φακελο w7!

η στο w764a αν εχεισ 64bit!!!

επειδη τωρα δε μπορω να το κανω θα δοκιμασω πιο αργα και θα σας πω τα αποτελεσματα οσο γτ εκατασταση εχω προβλημα που τη κανω απο  usb???

Δεν χρειάζεται να μπερδευτείς με εγκατάσταση των drivers , δες απλα στο bios αν ειναι οι δίσκοι σε ide mode , αν δεν ειναι βάλε ide και φυσιολογικά μετα θα εισαι εντάξει για να κανεις εγκατάσταση

συγνωμη φιλε μου απλα αργησα να απαντησω γτ αργουσε το internet το εχω δοκιμασει ηδη και δε πετυχε

Δημοσ.

Οχι δεν εχεις πρόβλημα αρκει να τον εχεις περάσει σωστά μεσα στο usb , δοκίμασε παντως και με cd να δεις τι γίνεται

Δημοσ.

Οχι δεν εχεις πρόβλημα αρκει να τον εχεις περάσει σωστά μεσα στο usb , δοκίμασε παντως και με cd να δεις τι γίνεται

σορρυ απλως ακομα δε εχω παρει cdιερα για αθτο προσπαθω απο usb θα μπορουσατε να με βοηθησεις με τους drivers γτ ακομα ειμαι μπερδεμενος δηλαδη εννοω τα αρχεια που κατεβαζω απλα τα βαζω σε ενα usb και μετα τα περναω

Δημοσ.

λοιπον! κατεβαζεις το αρχειο με τιτλο :AMD SATA AHCI Driver (Preinstall driver, press F6 during Windows* setup to read from floppy)

το κανεις unzip και τον φακελο τον τοποθετεις σε ενα usb! Mολις σου βγαλει το μηνυμα:required CD/DVD drive device driver is missing

patas browse pas στο usb με το αρχειο βρισκεις το φακελο w7 ή w764a και πατας οκ!

*φιλε spank ελπιζω να μην τσακωθουμε για τις διαφορετικες αποψεις :-)

Δημοσ.

λοιπον! κατεβαζεις το αρχειο με τιτλο :AMD SATA AHCI Driver (Preinstall driver, press F6 during Windows* setup to read from floppy)

το κανεις unzip και τον φακελο τον τοποθετεις σε ενα usb! Mολις σου βγαλει το μηνυμα:required CD/DVD drive device driver is missing

patas browse pas στο usb με το αρχειο βρισκεις το φακελο w7 ή w764a και πατας οκ!

*φιλε spank ελπιζω να μην τσακωθουμε για τις διαφορετικες αποψεις :-)

ευχαριστω πολυ παιδια για τις αμεσες απαντησεις οταν θα τα δοκιμασω πιο αργα θα σας πω τα αποτελεσματα να εχετε ενα καλο απογευμα

Δημοσ.

παραξενο μου φαινεται παντως,την ιδια μητρικη εχουμε και μαλιστα εκανα εγκατασταση απο usb τα 7αρια χωρις κανενα θεμα σε achi,βεβαια εχχω untouched iso.

που βρηκες αυτο που εχεις;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...