geoge xperria Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Γεια σας συγνωμη για ορθογραφικα λαθη!!!!!εχω το εξης προβλημα αγορασα ενα σκληρο 1Τ και τον συνδεσα πανω στο pc ο σκληρος ειναι σατα3 οταν μπαινω στο BIOS τον διαβαζει τον σκληρο οταν παω να κανω την εκγατασταση δεν το δειχνει και σταματαει στο εξης σημειο A required CD/DVD drive device driver is missing σας παρακαλω χρειαζομαι βοηθεια μητρικη gigabyte 990xa-ud3 rev3.0 hdd seagate barraguda 1tb την εγκατασταση των windows 7 την εκανα απο USB
SPANK Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δες μεσα στο bios στους δίσκους αν ειναι σε ide mode , αν ειναι σε ahci βάλε ide και ξανα δοκίμασε. Αν και δεν μου κανει για θέμα δίσκου αυτο το μύνημα , δοκιμασε αν μπορεις και εναν αλλο δισκάκι εγκατάσταση για τα windows μηπως εχει καποιο πρόβλημα αυτο Δες αυτο με τον δίσκο που σου ειπα πρώτα 1
tioklou Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Απο οτι καταλαβαινω σου λειπει ο driver toy sata/raid για να δει το σκληρο κ να προχωρισεις στην εγκατασταση! κατεβασε τον απο εδω και τοποθετησε τον μεσα στο usb να τον φορτωσεις οταν σου ζητηθει! http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4434#dl 1
SPANK Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Αν ειναι οντως αυτο με τον sata driver , γύρνα το σε ide στο bios κανε την εγκατάσταση των windows και μετα ακολούθησε τον οδηγό στην υπογραφή μου για να το γυρίσεις σε ahci 1
geoge xperria Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 <p>Απο οτι καταλαβαινω σου λειπει ο driver toy sata/raid για να δει το σκληρο κ να προχωρισεις στην εγκατασταση! κατεβασε τον απο εδω και τοποθετησε τον μεσα στο usb να τον φορτωσεις οταν σου ζητηθει!</p> <p> </p> <p><a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4434#dl'>http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4434#dl</a></p> Συγνωμη πωΣ θα εγκαταστησω τους drivers???
SPANK Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δεν χρειάζεται να μπερδευτείς με εγκατάσταση των drivers , δες απλα στο bios αν ειναι οι δίσκοι σε ide mode , αν δεν ειναι βάλε ide και φυσιολογικά μετα θα εισαι εντάξει για να κανεις εγκατάσταση
tioklou Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 ναι δοκιμασε το ετσι οπως λεει ο φιλος Spank για να μην μπερδευτεις! οσο για τους drivers κανε unzip to αρχειο ποθ κατεβασες κ μπες στο φακελο w7! η στο w764a αν εχεισ 64bit!!!
geoge xperria Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 ναι δοκιμασε το ετσι οπως λεει ο φιλος Spank για να μην μπερδευτεις! οσο για τους drivers κανε unzip to αρχειο ποθ κατεβασες κ μπες στο φακελο w7! η στο w764a αν εχεισ 64bit!!! επειδη τωρα δε μπορω να το κανω θα δοκιμασω πιο αργα και θα σας πω τα αποτελεσματα οσο γτ εκατασταση εχω προβλημα που τη κανω απο usb??? Δεν χρειάζεται να μπερδευτείς με εγκατάσταση των drivers , δες απλα στο bios αν ειναι οι δίσκοι σε ide mode , αν δεν ειναι βάλε ide και φυσιολογικά μετα θα εισαι εντάξει για να κανεις εγκατάσταση συγνωμη φιλε μου απλα αργησα να απαντησω γτ αργουσε το internet το εχω δοκιμασει ηδη και δε πετυχε
SPANK Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Οχι δεν εχεις πρόβλημα αρκει να τον εχεις περάσει σωστά μεσα στο usb , δοκίμασε παντως και με cd να δεις τι γίνεται
geoge xperria Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Οχι δεν εχεις πρόβλημα αρκει να τον εχεις περάσει σωστά μεσα στο usb , δοκίμασε παντως και με cd να δεις τι γίνεται σορρυ απλως ακομα δε εχω παρει cdιερα για αθτο προσπαθω απο usb θα μπορουσατε να με βοηθησεις με τους drivers γτ ακομα ειμαι μπερδεμενος δηλαδη εννοω τα αρχεια που κατεβαζω απλα τα βαζω σε ενα usb και μετα τα περναω
SPANK Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Ξέχνας τους drivers και κανε αυτο που σου ειπα παραπάνω με το ide mode στο bios
tioklou Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 λοιπον! κατεβαζεις το αρχειο με τιτλο :AMD SATA AHCI Driver (Preinstall driver, press F6 during Windows* setup to read from floppy) το κανεις unzip και τον φακελο τον τοποθετεις σε ενα usb! Mολις σου βγαλει το μηνυμα:required CD/DVD drive device driver is missing patas browse pas στο usb με το αρχειο βρισκεις το φακελο w7 ή w764a και πατας οκ! *φιλε spank ελπιζω να μην τσακωθουμε για τις διαφορετικες αποψεις
geoge xperria Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 λοιπον! κατεβαζεις το αρχειο με τιτλο :AMD SATA AHCI Driver (Preinstall driver, press F6 during Windows* setup to read from floppy) το κανεις unzip και τον φακελο τον τοποθετεις σε ενα usb! Mολις σου βγαλει το μηνυμα:required CD/DVD drive device driver is missing patas browse pas στο usb με το αρχειο βρισκεις το φακελο w7 ή w764a και πατας οκ! *φιλε spank ελπιζω να μην τσακωθουμε για τις διαφορετικες αποψεις ευχαριστω πολυ παιδια για τις αμεσες απαντησεις οταν θα τα δοκιμασω πιο αργα θα σας πω τα αποτελεσματα να εχετε ενα καλο απογευμα
Xristaras12 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 παραξενο μου φαινεται παντως,την ιδια μητρικη εχουμε και μαλιστα εκανα εγκατασταση απο usb τα 7αρια χωρις κανενα θεμα σε achi,βεβαια εχχω untouched iso. που βρηκες αυτο που εχεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα