Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια χαρά,

έχω ένα IPHONE 4 και το πρόβλημα έιναι οτι μιλάω και δε με ακόυνε...

ΑΛΛΑ δε το κάνει πάντα.

το έδωσα σε ενα φιλαράκι που πιάνει το χέρι του και μου άλλαξε το μικρόφωνο αλλά παλι κανει το ίδιο.

αν το χτυπήσω λίγο κοντά στην κάμερα ψιλοφτιάχνει καμια φορα.

εχει κανείς ιδεα τι μπορει να παιζει;

Δημοσ.

πρεπει να αλλαξεις την φορτιση ειναι παρεα με το μικροφωνο το ιδιο καλωδιο 

αυτό έκανε...

πρεπει να αλλαξεις την φορτιση ειναι παρεα με το μικροφωνο το ιδιο καλωδιο 

άλλαξε την καλωδιοταινια. αλλα αμα το χτυπησω λίγο κοντα στην καμερα κανει κατι χρουτς χρουτς και παιζει για λιγο.

Δημοσ.

τοτε αυτο ειναι σιγουρα 80%

δοκιμασε αυτο που σου προτεινει ο φιλος..αν δεις και κατω στα σχολια 171likes και σε ολους ληθηκε το προβλημα...

Δημοσ.

δοκιμασε αυτο που σου προτεινει ο φιλος..αν δεις και κατω στα σχολια 171likes και σε ολους ληθηκε το προβλημα...

Συμφωνώ.. προσωρινό fixaki αλλά δουλεύει.

• Like 2
  • 7 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα! Ξέρω οτι είναι λίγο παλιό το θέμα. Μήπως γνωρίζει κανείς κάποιον ή κάπου που να κάνουν reballing? Ok η πατέντα με την κάρτα λειτουργεί αλλά λογικά κάποια στιγμή θα χρειαστεί reballing. Ευχαριστώ!

Επεξ/σία από haldailas
Δημοσ.

Καλησπέρα! Ξέρω οτι είναι λίγο παλιό το θέμα. Μήπως γνωρίζει κανείς κάποιον ή κάπου που να κάνουν reballing? Ok η πατέντα με την κάρτα λειτουργεί αλλά λογικά κάποια στιγμή θα χρειαστεί λογικά reballing. Ευχαριστώ!

Κράτα το έτσι όσο πάει, για μένα δεν αξίζει να πληρώσεις reballing, παλιό κινητό είναι

Δημοσ.

Δίκιο έχεις. Απλά αν έβρισκα μια λογική τιμή βολεύομαι μια χαρά με αυτό το τηλέφωνο... Προς το παρόν δέν έχω ακόμα θέμα μια και η πατέντα κρατάει. Βρήκα επισκευή με 92 ευρώ τα οποία είναι πολλά για αυτό κ' αλλάζουν το ic γιατί έρχεται με τις κολλήσεις έτοιμο για κόλλημα. Δεν κάνουν reballing στο ίδιο. Ευχαριστώ και άν υπάρχει καμιά πιο οικονομική πρόταση (αχρείαστη νά 'ναι) καλοδεχούμενη!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...