Marcos_Aurilius Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2003 Δεν ξέρω πόσοι έχετε δει το trailer για την επανέναρξη της σειράς, αλλά ακούγεται ένα πολύ γνωστό και έντονο κομμάτι (μπορεί να το έχω και να μου διαφεύγει :oops: ). Το ξέρετε? (By the way υπάρχει long version του trailer - εξαιρετική )
Cristina Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2003 Μου φάνηκε για το "Gms - Juice". Εκτός και αν παίζει να είναι κανένα άλλο που έχει sample από το Requiem For A Dream. Σούπα το έκαναν...
Marcos_Aurilius Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2003 Δεν ξέρω αν το έχετε προσέξει. Ο πρώτος από τους τίτλους τέλους λέει "Μουσική επιμέλεια : Χριστόφορος Παπακαλιάτης" Ευχαριστώ πάντως
Marcos_Aurilius Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2003 Και απ'οτι φαίνεται στο Kazaa, είχατε και οι δύο δίκιο. Το τραγούδι είναι αυτό που έγραψε η Cristina από την ταινία Requiem For A Dream
Triton Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2003 Ίσως και η πολυσυζητημένη διασκέυή (εδώ στο Insomnia) του Lotr kai requiem (ασχετο! ΜΙΣΩ ΤΟΝ ΠΑπΑκΑΛιΑΤΗ...)
Marcos_Aurilius Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2003 Αυτό μπήκα μόλις τώρα να ρωτήσω και βλέπω κατευθείαν την απάντηση! Κατέβασα την αυθεντική εκτέλεση (Lux Aeterna), κατέβασα ένα trance/electronic remix και πριν κατεβάσω και τρίτη έκδοση ήθελα να ρωτήσω αν αυτό που ψάχνω είναι το LotR remix. Σας ευχαριστώ παιδιά! (Άσχετο: ούτε εγώ τον πολυπάω αλλά βρίσκω την σειρά που έστησε εξαιρετική )
wraeththu Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2003 ??? Μα είναι η ίδια με όλες τις προηγούμενες που έχει κάνει και με μερικά κολλήματα που ούτε ο Κορκολής δεν έχει... Τρίγωνα, μεγαλύτερες, φοιτητικά σπίτια των 150τμ... Να συνεχίσω? Αλήθεια, πληρώνει πνευματικά δικαιώματα όταν χρησιμοποιεί κάποιο συγκεκριμένο τραγούδι? Ή έστω ζητάει την άδεια του συνθέτη-κατόχου πνευματικών δικαιωμάτων?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2003 Μα φυσικα πληρωνει. Οπως πληρωνει και ο Φοιβος για τις... διασκευες που κανει! Δε jumpιονομαστε λεω γω... Παντως ο τιτλος της σειρας, μαλλον προτεινει στους δυστυχους τηλεθεατες τι πρεπει να κανουν.(και να τα ανοιγουν στις διαφημισεις βεβαια) Ο Παπακαλιατης τι του ειναι του Λαζοπουλου?
xaotic Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2003 ypotheto oti einai apla filoi..... psemmmmmmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
Marcos_Aurilius Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2003 Είχαμε δεν είχαμε, πάλι ξεφύγαμε. Πάντως, όντως το κομματάκι κυκλοφορεί στο kazaa ως remix (Lord of the rings trailer). Ευχαριστώ όσους βοήθησαν!
Quasimodo Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2003 Apistefto kommati....to akous kai se kathilwnei, perimeneis na skasoun tpt orcs sth porta! A new order is rising! :twisted:
vlachaquito Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2003 oraio tragoudi pantos... asxeto, oso paei kai ksefoneyei h emena mou fenete???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.