Προς το περιεχόμενο

DayZ - Greek Community (για το Arma 2 mod)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω dayz epoch στο arma 2 ειμαι οκ? 

και επιπλέον στο dayzcommander κανω search την ip που έχεις δώσει αλλά δεν βρίσκει τον server. Τι κάνω λάθος; Υπάρχει ακόμα ο server ή είναι down?

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ο

οκ το προβλημα λύθηκε. Ελπίζω να τα πούμε ingame 

Εχω dayz epoch στο arma 2 ειμαι οκ? 

και επιπλέον στο dayzcommander κανω search την ip που έχεις δώσει αλλά δεν βρίσκει τον server. Τι κάνω λάθος; Υπάρχει ακόμα ο server ή είναι down?

ζει και βαζιλεύει ο σερβερος!Σε περιμένουμε,έχει πάντα 1 ingame admin μέσα,ότι βοήθεια θέλει ρώτα στο chat..θα πάρεις ή από παίκτες ή από admins.

Την IP την βάζεις στα fav για τσακ μπαμ λύση!

Δημοσ.

Αν κάποιος αντιμετωπίζει ίδιο πρόβλημα και δεν μπορεί να βρει τον server πρεπει να τρέξει  το arma oa beta και όχι το κανονικό. Σε αυτό υπάρχει η εκδοση 1.62 (και κατι ακόμα)

Δημοσ.

Αν κάποιος αντιμετωπίζει ίδιο πρόβλημα και δεν μπορεί να βρει τον server πρεπει να τρέξει  το arma oa beta και όχι το κανονικό. Σε αυτό υπάρχει η εκδοση 1.62 (και κατι ακόμα)

ναι στον commander βάζεις να βλέπει το beta όχι το κανονικό..
Δημοσ.

Στον commander βλέπω το GROF server σας, πατάω, με βάζει, γράφει τα server notes σας και κάτω κάτω μου λέει "You cant start this mission ........." και άλλα που δεν προλαβαίνω να διαβάσω και απ'όσο καταλαβαίνω με πετάει στο menu του κανονικού παιχνιδιού. Τι κάνω λάθος;

μέσα στο χαμό δεν έβαλα το mod, αυτό κάνω λάθος :X

Δημοσ.

Στον commander βλέπω το GROF server σας, πατάω, με βάζει, γράφει τα server notes σας και κάτω κάτω μου λέει "You cant start this mission ........." και άλλα που δεν προλαβαίνω να διαβάσω και απ'όσο καταλαβαίνω με πετάει στο menu του κανονικού παιχνιδιού. Τι κάνω λάθος;

μέσα στο χαμό δεν έβαλα το mod, αυτό κάνω λάθος :X

:-D

last version dayz mod 1.8.0.3

last version beta arma2OA 103718

last version epoch 1.0.4.2

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν ενδιαφέρεται κανείς για team να φτιαξουμε τη δικιά μας βάση ας στείλει πμ.

αν δεν βρίσκεις άτομα,έχουν μπεί κάποια παιδιά έλληνες και παίζουν,έχουν κάνει group up αν θέλεις μέσα στον σερβερ θα τους βρεις,ρώτησε τους.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Υπάρχει ακόμα ο server? Είμαι καινούργιος στο Day-Z και θέλω να μα΄θω περισσότερα. Εχω το Day-Z Mod από Steam (Arma2 & Arma2 OA). Χρησιμοποιώ DAYZLAUNCHER και προσπαθώ να καταλάβω πως βρίσκω servers με Ελληνες. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

φιλε μου σκεφτομια να αγορασω το dayz τι λεει σαν παιχνιδι?? εχω ακουσει πως ειναι πολυ δυσκολο και παιζει πολυ cheat ισχυει??

Δημοσ.

Υπάρχει ακόμα ο server? Είμαι καινούργιος στο Day-Z και θέλω να μα΄θω περισσότερα. Εχω το Day-Z Mod από Steam (Arma2 & Arma2 OA). Χρησιμοποιώ DAYZLAUNCHER και προσπαθώ να καταλάβω πως βρίσκω servers με Ελληνες. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?

όχι φίλε μου,έχει κλείσει κάτι μήνες τώρα. ^_^

Δε ξέρω πως ακριβώς προσπαθείς να καταλάβεις πως βρίσκεις σερβερς με Έλληνες πάντως από το dayzlauncher...

φιλε μου σκεφτομια να αγορασω το dayz τι λεει σαν παιχνιδι?? εχω ακουσει πως ειναι πολυ δυσκολο και παιζει πολυ cheat ισχυει??

αν και αυτό εδώ το θέμα είναι για το dayz mod,μάλλον ρωτάς για το dayz SA.

μη το πάρεις το dayz SA,πεταμένα λεφτά.Ανύπαρκτο development πλέον.

2χρόνια+ στην ανάπτυξη είναι και μάλλον δε θα τελειώσει ποτέ όπως πάει.

Σώσε τα χρήματα σου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...