zamatena Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Εχω dayz epoch στο arma 2 ειμαι οκ? και επιπλέον στο dayzcommander κανω search την ip που έχεις δώσει αλλά δεν βρίσκει τον server. Τι κάνω λάθος; Υπάρχει ακόμα ο server ή είναι down?
zamatena Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 οκ το προβλημα λύθηκε. Ελπίζω να τα πούμε ingame
xtrmsnpr Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 ο οκ το προβλημα λύθηκε. Ελπίζω να τα πούμε ingame Εχω dayz epoch στο arma 2 ειμαι οκ? και επιπλέον στο dayzcommander κανω search την ip που έχεις δώσει αλλά δεν βρίσκει τον server. Τι κάνω λάθος; Υπάρχει ακόμα ο server ή είναι down? ζει και βαζιλεύει ο σερβερος!Σε περιμένουμε,έχει πάντα 1 ingame admin μέσα,ότι βοήθεια θέλει ρώτα στο chat..θα πάρεις ή από παίκτες ή από admins. Την IP την βάζεις στα fav για τσακ μπαμ λύση!
zamatena Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Αν κάποιος αντιμετωπίζει ίδιο πρόβλημα και δεν μπορεί να βρει τον server πρεπει να τρέξει το arma oa beta και όχι το κανονικό. Σε αυτό υπάρχει η εκδοση 1.62 (και κατι ακόμα)
xtrmsnpr Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Αν κάποιος αντιμετωπίζει ίδιο πρόβλημα και δεν μπορεί να βρει τον server πρεπει να τρέξει το arma oa beta και όχι το κανονικό. Σε αυτό υπάρχει η εκδοση 1.62 (και κατι ακόμα)ναι στον commander βάζεις να βλέπει το beta όχι το κανονικό..
spirit)earth)aflame Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 To beta θέλει ξεχωριστή εγκατάσταση;Στο steam μου έχει oa και oa beta. Τώρα κατεβάζω το κανονικό. Χρειάζονται και τα δυο; οκ το βρήκα, άκυρο
spirit)earth)aflame Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Στον commander βλέπω το GROF server σας, πατάω, με βάζει, γράφει τα server notes σας και κάτω κάτω μου λέει "You cant start this mission ........." και άλλα που δεν προλαβαίνω να διαβάσω και απ'όσο καταλαβαίνω με πετάει στο menu του κανονικού παιχνιδιού. Τι κάνω λάθος; μέσα στο χαμό δεν έβαλα το mod, αυτό κάνω λάθος
xtrmsnpr Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Στον commander βλέπω το GROF server σας, πατάω, με βάζει, γράφει τα server notes σας και κάτω κάτω μου λέει "You cant start this mission ........." και άλλα που δεν προλαβαίνω να διαβάσω και απ'όσο καταλαβαίνω με πετάει στο menu του κανονικού παιχνιδιού. Τι κάνω λάθος; μέσα στο χαμό δεν έβαλα το mod, αυτό κάνω λάθος last version dayz mod 1.8.0.3 last version beta arma2OA 103718 last version epoch 1.0.4.2
spirit)earth)aflame Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 μια χαρά, μπήκα κανονικά, δούλεψε μπήκα για λίγο, περισσότερα το βράδυ!
zamatena Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Αν ενδιαφέρεται κανείς για team να φτιαξουμε τη δικιά μας βάση ας στείλει πμ.
xtrmsnpr Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Αν ενδιαφέρεται κανείς για team να φτιαξουμε τη δικιά μας βάση ας στείλει πμ. αν δεν βρίσκεις άτομα,έχουν μπεί κάποια παιδιά έλληνες και παίζουν,έχουν κάνει group up αν θέλεις μέσα στον σερβερ θα τους βρεις,ρώτησε τους.
ProSpec Designs Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Υπάρχει ακόμα ο server? Είμαι καινούργιος στο Day-Z και θέλω να μα΄θω περισσότερα. Εχω το Day-Z Mod από Steam (Arma2 & Arma2 OA). Χρησιμοποιώ DAYZLAUNCHER και προσπαθώ να καταλάβω πως βρίσκω servers με Ελληνες. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?
gogos47 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 φιλε μου σκεφτομια να αγορασω το dayz τι λεει σαν παιχνιδι?? εχω ακουσει πως ειναι πολυ δυσκολο και παιζει πολυ cheat ισχυει??
xtrmsnpr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Υπάρχει ακόμα ο server? Είμαι καινούργιος στο Day-Z και θέλω να μα΄θω περισσότερα. Εχω το Day-Z Mod από Steam (Arma2 & Arma2 OA). Χρησιμοποιώ DAYZLAUNCHER και προσπαθώ να καταλάβω πως βρίσκω servers με Ελληνες. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? όχι φίλε μου,έχει κλείσει κάτι μήνες τώρα. Δε ξέρω πως ακριβώς προσπαθείς να καταλάβεις πως βρίσκεις σερβερς με Έλληνες πάντως από το dayzlauncher... φιλε μου σκεφτομια να αγορασω το dayz τι λεει σαν παιχνιδι?? εχω ακουσει πως ειναι πολυ δυσκολο και παιζει πολυ cheat ισχυει?? αν και αυτό εδώ το θέμα είναι για το dayz mod,μάλλον ρωτάς για το dayz SA. μη το πάρεις το dayz SA,πεταμένα λεφτά.Ανύπαρκτο development πλέον. 2χρόνια+ στην ανάπτυξη είναι και μάλλον δε θα τελειώσει ποτέ όπως πάει. Σώσε τα χρήματα σου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα