kostas275 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα θα ήθελα την βοήθεια όποιος γνωρίζει έχω ένα Seagate Barracuda 7200.11 ST3500320AS 500gb και εκεί που έκανα rerstart στον υπολογιστή μου ξαφνικά χάθηκε ο δίσκος δεν τον εμφανίζει ούτε στο bios ούτε στα windows . είχα μέσα πολύτιμα πράγματα .διάβασα μέσα στο ιντερνέτ ότι το έχουν πάθει και άλλοι και πως αυτό μπορεί να φτιάξει με ένα καλώδιο από nokia , το βρήκα μέσα από το ebay έτοιμο και το παρήγγειλα. Στην διαδικασία έχω κωλύσει πώς γίνετε αν υπάρχει κάποιος οδηγός πιο εύκολος ?και κάποιος που το έχει κάνει πια είναι η διαδικασία ? η αν μπορώ με άλλο τρόπο να τον επαναφέρω ?
SPANK Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δοκίμασε τον και σε ενα αλλο pc βάλε και αλλο καλώδιο sata Καλώδιο απο nokia που κολλάει αυτο τι ειναι δηλαδή ? :huh:
kostas275 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 το έβαλα και σε άλλο υπολογιστή και τα ίδια, αυτό εδώ http://howto.starahead.com/?p=61
SPANK Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Χμ δεν ξέρω πρώτη φορά βλέπω αυτην την πατέντα δοκίμασε το και μας λες αφου το εχεις παραγείλει. Αν δεν στον βλέπει και στο bios ομως 2 πράγματα μπορει να εχουν γίνει , η να εχει χαλάσει η πλακέτα και για αυτο δεν λειτουργεί η απλα ψόφησε εντελώς ο δίσκος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα