Προς το περιεχόμενο

Αργο PC !!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

εχω τον εξης υπολογιστη :

motherboard -> ASRock > G41M-VS3 R2.0

cpu -> Intel pentium 4 3.20 GHz (1 πυρήνας)

graphics card -> nVidia geforce 210

Λοιπον εχω εδω και 3 ημερες που το μονο που κανω ειναι να κανω φορματ και να περναω η vista η 7 
για τον λογο οτι ειναι πολυ αργα αφου λοιπον κανουν ολες τις ενημερωσεις αρχιζουν και πανε πολυ αργα και αναγκαζομαι να κανω φορματ.Τους οδηγους τους περναω κανονικα και τις ενημερωσεις ολες.τι μπορει να φταιει;
Ευχαριστω!!!

Δημοσ.

η RAM η γραφικων ο δισκός να έχει γεμίσει καθώς τα λειτουργικα που αναφερες κραταν τα παλια αρχεια σε ενα φακελο windows.old

• Like 1
Δημοσ.

Το Hard disk sentinel μου βγαζει οτι ο κυριος δισκος ειναι μια χαρα αλλα εχω και εναν δευετερο δισκο με υγεια 23% 250GB μηπως φταιει αυτο;.Ε ενταξει βρε παιδια δεν ειμαι και ασσχετος και εξαλου ειπα οτι εκανα φορματ τι σχεσει εχει το windows.old ;; Τι να κανω;

Δημοσ.

Για να καταλαβω κατι. Το προβλημα αρχιζει με το που περνας τις ενημερωσεις ή ειναι απο την αρχη και απλα με τις ενημερωσεις επιβαρυνεται η κατασταση;

Τι τροφοδοτικο εχεις επισης;

• Like 1
Δημοσ.

Τα 8 τα έγραψα επειδή έγραψες και συ δύο λειτουργικά λέω ας βάλω και εγώ ένα τρίτο που ισως είναι πιο ελαφρύ.Κανονικά το καλυτερότερο είναι αλλαγή cpu αλλα πρίν σου δούλευε μια χαρά;με τι λειτουργικό;τι χρήση του κάνεις;

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπον το τροφοδοτικο μου ειναι 450W αλλα πριν απο κανα μηνα που ειχα vista δουλευαν μια χαρα και "ξαφνικα" αρχισαν να κολλανε μετα περασα τα 7 και εκεινα με την σειρα τους μετα απο τις ενημερωσεις αρχισαν να κολλανε πααρα ποολυ, ετσι και εγω ξαναπερασα τα vista διχως καμια αλλαγη και τωρα εχω 7 "γνησια".Η χρηση του ειναι απο μετρια εως παρα πολυ δηλαδη του βγαζω το λαδι οσο μπορει και ο υπολογιστης βεβαια.

Δημοσ.

Εχεις ενεργοποιημενο το Aero theme; Αν ναι δοκιμασε να το απενεργοποιησεις μηπως και.

Οσο αναφορα το τροφοδοτικο μπορει για το συστημα σου τα 450 Watts να ακουγονται αρκετα, αλλα εχει να κανει και με την ποιοτητα του τροφοδοτικου και με το ποσο καιρο το εχεις.. Απο θερμοκρασιες πως τα πας;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...