DaDiRa Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Πως ακριβως μπορω να διαγραψω καναλια στην nova ή να αλλαξω σειρα σε αυτα που ηδη εχω; Εχω το πακετο με τα 30 ευρω και λειπουν μερικα καναλια, οποτε δεν υπαρχει λογος να τα κραταω.
tasep Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δεν σβήνονται, απλά δημιουργείς μόνος σου ένα μπουκέτο καναλιών και το επιλέγεις.Έτσι θα βλέπεις μόνο αυτά που έχεις επιλέξει.Η σειρά καθορίζεται απο την σειρά που προσθέτεις τα κανάλια στο μπουκέτο..
DaDiRa Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Χμ.... ευχαριστω. Κριμα, παντως, θα μπορουσαν να το εχουν πιο χρηστικο.
sarpan Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Καποιες φορες που εχω παρει τηλεφωνο, στο ηχογραφημενο μηνυμα εχω την εντυπωση πως εχω ακουσει μια επιλογη για αλλαγη των καναλιων...Δεν ειμαι σιγουρος γιατι δε με ενδιεφερε κατι τετοιο οποτε και δεν εδωσα σημασια. Για δοκιμασε μηπως ειναι κατι σχετικο με αυτο που ρωτας εσυ.
patrothan Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 το να έχεις το δικό σου μπουκέτο καναλιών στη nova είναι πολύ βολικό γτ αυτά που δεν τα θες δεν τα βάζεις και έτσι δεν χάνεις χρόνο να βλέπεις άσχετα κανάλια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα