Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Πότε θα βάλουν 4GB Ram ρε γμτ... Τι φοβούνται;;

περιμενου την αναβαθμηση των windows για να αποκτησουν και τα 64Bit connected standby δυνατοτητα!

Αυτος ειναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ λογος που δε βλεπουμε 4gb ram στους bay trail socs,οσο γελιο και αν ακουγεται!

• Like 1
Δημοσ.

to 64αρι μαζι με πληκτρολογιο-θηκη απο το αμαζον 350 στην πορτα σου...τουμπανο το ταμπλετοπ...

στην ουσια σβηνει ολα τα υπολοιπα...και η υπαρξη του ipad ειναι ενας λογος παραπανω για να το παρεις...

ενας πραγματικος υπολογιστης παντα μαζι σου..η lenovo εχει βαλθει να βαλει τα γυαλια σε ολους...

Δημοσ.

http://www.techradar.com/reviews/pc-mac/laptops-portable-pcs/laptops-and-netbooks/lenovo-yoga-2-1207877/review

Μόλις είδα αυτό το τερατάκι.Είναι νομίζω πολύ καλύτερο από το miix που έχει και ασταθές πληκτρολόγιο.;Eχει 500 HDD δίσκο μέσα του αλλά δεν ξέρω για την ασφάλεια του δίσκου..

Αλλιώς ένα τέτοιο με wacom και έφυγες...

Δημοσ.

Βρισκόμαστε εν μέσω "καταιγίδας" εμφανίσεων νέων μοντέλων Win8. Η αυτοκρατορία αντεπιτίθεται :)

Όμως να είμαστε λογικοί:

Ένα 10ιντσο tablet, με η χωρίς πληκτρολόγιο, δεν μπορεί να υποκαταστήσει ένα laptop για σοβαρή χρήση.

Όλα αρχίζουν και τελειώνουν στο μέγεθος της οθόνης, στα 2GB Ram και στις επιμέρους ελλείψεις που κάθε μοντέλο έχει (διαθέσιμος χώρος, θύρες υποδοχής, VGA, κλπ).

Εκεί που τα πράγματα σοβαρεύουν είναι στα 12-13άρια tablet με i5 haswell και 4-8GB και 64-256GB χώρο.

Εκεί μάλιστα, μιλάμε για σχεδόν ολοκληρωμένες λύσεις με αυξημένο όμως κόστος.

Στην Αμερική βέβαια που τα πάντα είναι φθηνότερα, αυτά τα tablet έχουν λίγο παραπάνω από ό,τι συζητάμε εδώ...

Δημοσ.

έχω αγοράσει το samsung ativ 500t και ενώ περίμενα το αδύνατο σημείο να είναι ο επεξεργαστής ή μνήμη τελικά είναι η άθλια eMMC που έχει για σκληρό είναι χειρότερη και απο μηχανικό δίσκο οπότε έχω την εντύπωση οτι και σε αυτό το αδύνατο σημείο θα είναι η eMMC 

• Like 1
Δημοσ.

έχω αγοράσει το samsung ativ 500t και ενώ περίμενα το αδύνατο σημείο να είναι ο επεξεργαστής ή μνήμη τελικά είναι η άθλια eMMC που έχει για σκληρό είναι χειρότερη και απο μηχανικό δίσκο οπότε έχω την εντύπωση οτι και σε αυτό το αδύνατο σημείο θα είναι η eMMC 

Ακούγεται ότι έχει βελτιωθεί κάμποσο το θέμα με την emmc. Εχω κάνει αυτή την ερώτηση σε ένα παλικάρι στο youtube και λέει ότι θα ανεβάσει βίντεο που τρέχει benchmark. Ο ίδιος λέει 100MB/s max sequential read. 8MB/s 4K writes. Αν είναι έτσι τα πράγματα μια χαρά πάει η μνήμη.

Δημοσ.

Ακούγεται ότι έχει βελτιωθεί κάμποσο το θέμα με την emmc. Εχω κάνει αυτή την ερώτηση σε ένα παλικάρι στο youtube και λέει ότι θα ανεβάσει βίντεο που τρέχει benchmark. Ο ίδιος λέει 100MB/s max sequential read. 8MB/s 4K writes. Αν είναι έτσι τα πράγματα μια χαρά πάει η μνήμη.

post-140603-0-04811100-1391247900_thumb.png

Δημοσ.

Παιδιά συγκρίνοντας τα 2 benchmark που ανεβάσατε έχουμε σαφώς καλύτερο αποτέλεσμα στο μηχάνημα με bay trail οπότε κάτι έχει γίνει με την emmc.

Αναμένω και το bench από το miix 2 10 αν και λογικά θα κινείται στα ίδια με το t100

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...