Anubis13 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Παιδια μην τρεξετε πολυ και κουραστειτε αυριο εχετε και ματς για την σωτηρια ακομα. @we_will_rise: Καλημέρα
we_will_rise Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Είδα ένα 10λεπτο απ´το ΟΦΗ-ολυμπιακός. Μου θύμισε τότε που πήγαινα Α'γυμνασίου και την Πέμπτη είχαμε γυμναστική πρώτη ώρα μαζί με το Β2 του λυκείου και μας βάζανε να παίξουμε μπάλα μαζί.. Sent from my iPhone using Insomnia
Daemonos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Στο γήπεδο ήμουν, έπαιξε το γαύρο ο διαιτητής μέχρι το 0-2 και μετά το έπαιξε ίσια... εντάξει, δεν είπα, χαμένο μάτς ήτανε, αλλα όχι και έτσι ρε... ήρθε και ο Μαρινάκης στο γήπεδο με 20 φουσκωτούς συνοδεία
Daemonos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Ναί διάβασα σήμερα... μια χαρά τα έκανε ο Μαρινάκης πάλι, να κάνουν ενα πρωτάθλημα μόνο τα παραρτήματα του Γαύρου αμα είναι. Ήρθε στο γήπεδο και επειδή του επιτεθήκαμε είπε να εκδικηθεί... http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/olympiacos/paraligo-epeisodio-metaksu-opadwn-marinakh.3266216.html#at_pco=smlwn-1.0&at_si=54ca03d6847ce986&at_ab=per-2&at_pos=0&at_tot=1
tomato9 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 μην κατηγορειτε το νταβα για ανηθικοτητα, εκδικητικοτητα οπως επισης και για δορυφορους. δεν υπαρχουν αυτα. πουλιδο και ολαιταν ζητησαν απο μονοι τους να πανε σε λεβαδειακο και εργοτελη. ο πρωτος γιατι θελει προεδρο μεξικανικης σχολης που να ξερει απο ξεκαθαρισμα λογαριασμων για να προσαρμοστει ευκολοτερα. ενω ο δευτερος επειδη εμαθε οτι στην κρητη βελτιωνεται η υγεια και αυξανεται ο χρονος ζωης. και μη βαζετε λινκ απο ασπρομαυρα οπαδικα σαιτ. θα σας μαλωσει ο τρανσφορμερ7
Daemonos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Ναι, εγώ προτείνω να πάρουμε τον Don Corleone άμα είναι πρόεδρο έτσι για να έχουμε καθαρό πρωτάθλημα! χαχαχ ας τολμήσει μετά κανείς παίχτης να ζητήσει λεφτά και να κάνει προσφυγή! χαχα
we_will_rise Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Ναι, εγώ προτείνω να πάρουμε τον Don Corleone άμα είναι πρόεδρο έτσι για να έχουμε καθαρό πρωτάθλημα! χαχαχ ας τολμήσει μετά κανείς παίχτης να ζητήσει λεφτά και να κάνει προσφυγή! χαχα Φταίει για πολλά ο μαρινάκης φίλε μου ομιλίτη, αλλά δε μπορεί να σώσει όλες τις ομάδες τις ελλάδας.. Από Κρήτη έχει ήδη Πλατανιά και Εργοτέλη, πόσο να ανοιχτεί ο άνθρωπος; 1
TAKE5 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 και Χανιά που πάει για μπαράζ Από την στιγμη που ακυρώθηκε η προστασία θα έσκαγαν οι βομβες συνέχεια ήταν αναμενόμενο Ισα ισα που ο Μαρινάκης ήθελε να παίξετε με Παοκ και Παο σίγουρα Από εκεί και πέρα τα παραπονα σας θα έπρεπε να κατευθυνθούν βασικά σε όσους στήριξαν την κατάσταση αυτή τα τελευταία χρόνια. Αλλά αυτοί το παίζουν σωτήρες
Daemonos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Φαίνεται πάντος αν αναλογισθείς όλο το ιστορικό οτι όλα είναι μεθοδευμένα, ακόμα και οι δικές μας κατα καιρούς διοικήσεις...
tsakonas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Αεκ-Αρης-Ηρακλης και τωρα ΟΦΗ... τυχαιο; 1
we_will_rise Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Αεκ-Αρης-Ηρακλης και τωρα ΟΦΗ... τυχαιο; Και καλά, οι 3 πρώτοι είναι σιχαμένα σωματεία. Ο καημένος ο ΟΦΗς τι έφταιγε; :-/ 1
Daemonos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 χαχα ε ναί, απλά λέμε οτι είναι όλα μεθοδευμένα, κάποιος που δεν είναι φανατισμένος μπορεί να το δεί άνετα
we_will_rise Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 <p>χαχα ε ναί, απλά λέμε οτι είναι όλα μεθοδευμένα, κάποιος που δεν είναι φανατισμένος μπορεί να το δεί άνετα</p> Εγώ που δεν είμαι φανατισμένος βλέπω μια ΑΕ στο όμορφο Ηράκλειο που πάει για πιστόλι.. Μακάρι να βρεθεί λεφτάς να την σώσει Sent from my iPhone using Insomnia
Daemonos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Αυτό παρακαλάμε όλοι, αλλα πολύ δύσκολο, η ΑΕΚ είχε τον τίγρη και την κουβάλησε, εμείς αν πέσουμε ποιός?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα