Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είδα ένα 10λεπτο απ´το ΟΦΗ-ολυμπιακός. Μου θύμισε τότε που πήγαινα Α'γυμνασίου και την Πέμπτη είχαμε γυμναστική πρώτη ώρα μαζί με το Β2 του λυκείου και μας βάζανε να παίξουμε μπάλα μαζί..

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Στο γήπεδο ήμουν, έπαιξε το γαύρο ο διαιτητής μέχρι το 0-2 και μετά το έπαιξε ίσια... εντάξει, δεν είπα, χαμένο μάτς ήτανε, αλλα όχι και έτσι ρε... ήρθε και ο Μαρινάκης στο γήπεδο με 20 φουσκωτούς συνοδεία

Δημοσ.

Ναί διάβασα σήμερα... μια χαρά τα έκανε ο Μαρινάκης πάλι, να κάνουν ενα πρωτάθλημα μόνο τα παραρτήματα του Γαύρου αμα είναι. 

Ήρθε στο γήπεδο και επειδή του επιτεθήκαμε είπε να εκδικηθεί...

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/olympiacos/paraligo-epeisodio-metaksu-opadwn-marinakh.3266216.html#at_pco=smlwn-1.0&at_si=54ca03d6847ce986&at_ab=per-2&at_pos=0&at_tot=1

Δημοσ.

μην κατηγορειτε το νταβα για ανηθικοτητα, εκδικητικοτητα οπως επισης και για δορυφορους. δεν υπαρχουν αυτα. πουλιδο και ολαιταν ζητησαν απο μονοι τους να πανε σε λεβαδειακο και εργοτελη. ο πρωτος γιατι θελει προεδρο μεξικανικης σχολης που να ξερει απο ξεκαθαρισμα λογαριασμων για να προσαρμοστει ευκολοτερα. ενω ο δευτερος επειδη εμαθε οτι στην κρητη βελτιωνεται η υγεια και αυξανεται ο χρονος ζωης. και μη βαζετε λινκ απο ασπρομαυρα οπαδικα σαιτ. θα σας μαλωσει ο τρανσφορμερ7

Δημοσ.

Ναι, εγώ προτείνω να πάρουμε τον Don Corleone άμα είναι πρόεδρο έτσι για να έχουμε καθαρό πρωτάθλημα! χαχαχ ας τολμήσει μετά κανείς παίχτης να ζητήσει λεφτά και να κάνει προσφυγή! χαχα

Δημοσ.

Ναι, εγώ προτείνω να πάρουμε τον Don Corleone άμα είναι πρόεδρο έτσι για να έχουμε καθαρό πρωτάθλημα! χαχαχ ας τολμήσει μετά κανείς παίχτης να ζητήσει λεφτά και να κάνει προσφυγή! χαχα

Φταίει για πολλά ο μαρινάκης φίλε μου ομιλίτη, αλλά δε μπορεί να σώσει όλες τις ομάδες τις ελλάδας.. Από Κρήτη έχει ήδη Πλατανιά και Εργοτέλη, πόσο να ανοιχτεί ο άνθρωπος;

• Like 1
Δημοσ.

και Χανιά που πάει για μπαράζ

Από την στιγμη που ακυρώθηκε η προστασία θα έσκαγαν οι βομβες συνέχεια ήταν αναμενόμενο

Ισα ισα που ο Μαρινάκης ήθελε να παίξετε με Παοκ και Παο σίγουρα

Από εκεί και πέρα τα παραπονα σας θα έπρεπε να κατευθυνθούν βασικά σε όσους στήριξαν την κατάσταση αυτή τα τελευταία χρόνια. Αλλά αυτοί το παίζουν σωτήρες

Δημοσ.

Φαίνεται πάντος αν αναλογισθείς όλο το ιστορικό οτι όλα είναι μεθοδευμένα, ακόμα και οι δικές μας κατα καιρούς διοικήσεις...

Δημοσ.

Αεκ-Αρης-Ηρακλης και τωρα ΟΦΗ... τυχαιο;

Και καλά, οι 3 πρώτοι είναι σιχαμένα σωματεία. Ο καημένος ο ΟΦΗς τι έφταιγε; :-/

• Like 1
Δημοσ.

χαχα ε ναί, απλά λέμε οτι είναι όλα μεθοδευμένα, κάποιος που δεν είναι φανατισμένος μπορεί να το δεί άνετα

Δημοσ.

<p>χαχα ε ναί, απλά λέμε οτι είναι όλα μεθοδευμένα, κάποιος που δεν είναι φανατισμένος μπορεί να το δεί άνετα</p>

Εγώ που δεν είμαι φανατισμένος βλέπω μια ΑΕ στο όμορφο Ηράκλειο που πάει για πιστόλι.. Μακάρι να βρεθεί λεφτάς να την σώσει

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Αυτό παρακαλάμε όλοι, αλλα πολύ δύσκολο, η ΑΕΚ είχε τον τίγρη και την κουβάλησε, εμείς αν πέσουμε ποιός?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...