Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα παιδια εχω ενα samsung galaxy ace εδω και 3 χρονια και πριν 4-5 μηνες το εβαλα σε μια ντουλαπα και το αφησα εκει..πριν το αφησω η μπαταρια του κρατουσε σχετικα αρκετα..μια μερα σιγουρα και το εβγαλα χθες και το ανοιξα ολα οκ δουλευει κανονικα κομπλε αλλα ειχα 20% περιπου και το κλεινω το βαζω για φορτιση και βλεπω το πρασινο στην μπαταρια μεσα σε 3' να ανεβαινει σχεδον στο φουλ...και το αφησα να φορτισει το εβγαλα κ η μπαταρια κρατησε μιση μερα...τι επαθε;;; γιατι να χαλασει;;χαλασε;;

Δημοσ.

η μπαταρία θα έχει χαλάσει...και 3 χρόνια που σου κράτησε μπαταρία samsung τυχερός πολύ είσαι...εδώ τα καινούρια της τηλέφωνα τα τετραπύρηνα δεν βγάζουν μέρα αν τα χρησιμοποιείς μόλις περάσει το 6μηνο

Δημοσ.

αν παρω μια νεα μπαταρια και την αφησω στην ακρη χωρις να την χρησιμοποιησω πολυ...καμια βδομαδα....μετα υπαρχει περιπτωση να χαλασει απο τον καιρο;;;; γτ εχω και αλλα 2 τηλεφωνα σαμσουνγκ στην ακρη...αλλα τις μπαταριες τις εχω βγαλμενες...λετε να χαλασουνε;;;

Δημοσ.

Αν την αφήσεις αρκετό καιρό αδρανή υπάρχει κίνδυνος να πέσει η απόδοση της,και είναι καλύτερο να αγοράσεις γνήσια μπαταρία για σιγουριά.

Δημοσ.

αν αγορασω καινουρια ....δε θελω να τη χρησιμοποιησω για αρκετο καιρο και θελω να την αφησω στην ακρη για καιρο...θα εχει θεμα;;;

Δημοσ.

καποιος παιδια θα απαντησει;;;;;..αν κρατησω την δια μπαταρια για αλλα 10 χρονια....λεω εγω τωρα....θα κραταει καθολου;;;;κ αν δεν κραταει.....αν τη βαλω στο κινητο και βαλω το κινητο στο ρευμα θα ανοιγει κανονικα;; δηλαδη με ρευμα το κινητο θα μπορω να το λειτουργησω;;;ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...