Προς το περιεχόμενο

[Portable Power] Anker® Astro E4 13000mAh Portable Charger Dual-Port (31.13) ή 15.000mAh (38.43)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελική τιμή δηλαδή το 13000mAh 18λίρες(22€ περίπου);

Πρέπει να τσεκάρω το Yes, I want FREE One-Day Delivery with a free trial of ;

Ρωτώ γιατί δεν έχω ψωνίσει από amazon;

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Έχει λάθος ο ts μετα το edit του, η μείωση τιμής για το e4 είναι 10 λίρες όπως μπορείς να δεις και παρακατω και όχι 12 όπως γράφει. Υπαρχουν και μεταφορικά (εχασες τις εποχές που αξιζε για μας το αμαζον) και η τελική τιμη είναι 25.72 λιρες / 31.30€ με ισοτιμία visa (την γράφει στον τιτλο ο ts).

Όχι, δεν θα τσεκαρεις το prime γιατί είναι μονο για τους Αγγλους.

Δημοσ.

Καλη περιπτωση ειναι και το 2nd gen 12000mAh, που αναφερθηκε πριν, ειδικα εαν παρεις δυο μαζι, γιατι τοτε μπορεις να βαλεις κουπονι για -20% και να σου βγει καπου €77 και τα δυο. Και ισχυει και για το ασπρο 2nd gen.

Δημοσ.

48;;;

Είναι τελικά πολλοί αυτοι που δεν έτυχε να διαβάσουν τα τοσα παρόμοια τοπικς, παρα το κυνηγητο/προσπαθεια. Τσαμπα κόπος... :(

5 ευρώ θα γλυτωνες απο εδώ (ίδιος πωλητής)

http://www.ebay.com/itm/Anker-2nd-Gen-Astro3-12000mAh-Portable-External-Battery-for-Phones-and-Tablets-/221355408896?pt=US_Cell_Phone_PDA_Batteries&hash=item3389cf7e00

το παρακολουθησα αλλα δεν υπηρχε ιδιαιτερη κινητικοτητα-ενδιαφερον..

διαβασα επισης και το ποστ με το λινκ απο το  ebay,δεν θυμαμαι αν ηταν απο σενα,απλα για 5ευρω θα γλυτωνα τον 1 μηνα αναμονης(μου ηρθε σε 3 μερες ,ενω ηταν χριστουγεννα) και το οποιαδηποτε μανουρα του ebay σε περιπτωση που κατι γινοταν στραβα...

Δημοσ.

Τελική τιμή δηλαδή το 13000mAh 18λίρες(22€ περίπου);

Πρέπει να τσεκάρω το Yes, I want FREE One-Day Delivery with a free trial of ;

Ρωτώ γιατί δεν έχω ψωνίσει από amazon;

Δεν τσεκαρεις το Free Delivery

θα πληρώσεις θα ειναι σε ΛΙΡΕΣ και βγαίνει όσο αναφέρω στο THREAD

(31.13€) και (38.43€) τελικες με μεταφορικα.
Δημοσ.

Μαλιστα.Να ρωτισω ?

το κινητο μου εχει Li-Ion 2200 mAh battery και το TABLET μου 3000 mAh

Αρα για 2 πλήρη charge και τον 2 μου φτανει το 13.000?

Ναι σε καλυπτει οριακα, αφου οπως ηδη γραφτηκε, εχει αποδοση 80% το συγκεκριμενο, αρα 10400mAh.

Ομως σε καλυπτει και το 12000mAh 2nd Gen, αφου ως νεοτερο με νεα τεχνολογια εχει αποδοση 90%, αρα ειναι περιπου στα 10800mAh πραγματικα! Και ειναι πιο ελαφρυ, με 3 θυρες φορτισης εως 4A και καλυτερη κατασκευη.

Εγω προς αυτο κλεινω πιο πολυ, αφου το θελει κι ενας φιλος, οποτε θα παιξει εκπτωση 20% και θα βγει οσο το 15αρη.

Δημοσ.

Δεν τσεκαρεις το Free Delivery

θα πληρώσεις θα ειναι σε ΛΙΡΕΣ και βγαίνει όσο αναφέρω στο THREAD

(31.13€) και (38.43€) τελικες με μεταφορικα.

Σε ευχαριστώ και εσένα και τον matrixxx για την απάντηση :D

Να ρωτήσω αν πάρω 2 τεμ.παίζει κάποια έκπτωση και πόσο(στο 13000);

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ και εσένα και τον matrixxx για την απάντηση :D

Να ρωτήσω αν πάρω 2 τεμ.παίζει κάποια έκπτωση και πόσο(στο 13000);

Οχι. Ισα ισα που το 2ο θα το πληρώσεις στην κανονικη του τιμη

Δημοσ.

Εγώ πήρα τελικά το slim με τα 6000 mAh στα 36€ με τα μεταφορικά. Έχει κωδικό για -10%.

Το θέλω για το αεροπλάνο και σκέφτηκα καλύτερα να είναι πιο πρακτικό αφού πέρα από το μέγεθος έχει και built - in καλώδιο . Έτσι κι αλλιώς μόνο 1 κινητό θα φορτίζω.

Ευχαριστώ για την ενημέρωση! :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις οδηγιες αναφερει για 18 μηνες εγγυηση αλλα σε περιπτωση ελλατωματικου(μακρυα απο μας) δεν ξερω τι γινεται

Το astro e4 με το astro 2nd gen astro 3 που εχω τι διαφορες εχει εκτος απο τη μια λιγοτερη θυρα usb ?

Επεξ/σία από kostakiss
Δημοσ.

Γενικα σε μαρκες οπως η Anker και η EasyAcc πρεπει να περιμενετε ενα 20% τουλαχιστον λιγοτερο απο την αναφερομενη χωριτηκοτητα μπαταριας. Ακομα και στην καλυτερη μπαταρια που εχω δοκιμασει ενα 10% χανεται οποτε καλο ειναι αυτο να το εχουν στο νου τους ολοι.

ΥΓ : Υπαρχουν μερικες μπαταριες με Lithium-Ion μπαταρια που μπορει να αντικατασταθει μειωνοντας ετσι το κοστος οταν φτασει η στιγμη.

• Like 1
Δημοσ.

Τα anker ας πουμε δεν λενε μια (ειναι αχρηστα βασικα) αν θες να φορτισεις asus tranformer tablets. Εκει υπαρχει το http://www.amazon.co.uk/EasyAcc%C2%AE-15000mAh-External-Battery-Portable/dp/B00CSI4E04/ref=sr_1_8?ie=UTF8&qid=1391211132&sr=8-8&keywords=easyacc

Στα ίδια χρήματα έχει και αυτό http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00H8JYOG2/ref=noref?ie=UTF8&psc=1&s=electronics

Φορτίζει λέει σε 4 ώρες;Αξίζει;

Είναι λίγο μεγαλύτερο,έχει λιγότερα παρελκόμενα αλλά φαίνεται πιο όμορφο.

Έχουν μεταφορικά,αν ναι πόσο;

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...