Προς το περιεχόμενο

Διαθεσιμότητα ADSL στο κέντρο...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για προσέξτε αυτό, και όσοι είστε γείτονες και ξέρετε κάτι, απαντήστε αν μπορείτε...

Προ καιρού είχα τσεκάρει από το site του ΟΤΕ εάν υπάρχει διαθεσιμότητα ADSL για το κέντρο που υπάγομαι, συγκεκριμένα το κέντρο Π.Άρεως. Μένω στα Κάτω Πατήσια με τηλέφωνο 831xxxx. Λοιπόν, από τότε που ανακοινώθηκε η εμπορική λειτουργία, είμαι χίλια τοις εκατό βέβαιος ότι το σχετικό site έδινε διαθεσιμότητα.

Σήμερα ξανακοίταξα - δεν ξέρω γιατί, έτσι μου ήρθε - και είδα ότι... ΔΕΝ υπάρχει διαθεσιμότητα! Τηλεφώνησα στο 134 και έλαβα και από αυτούς την ίδια απάντηση. Για το πότε θα διατίθεται ADSL δεν γνωρίζουν...

Και ερωτώ εσάς φίλοι μου: τι πιστεύτετε να συνέβη; Μήπως εγώ είχα παραισθήσεις και όντως ποτέ δεν υπήρχε διαθεσιμότητα; Μήπως υπήρχε κάποτε αλλά τώρα μας τελείωσε;

Αλήθεια, κάποιος που να εξυπηρετείται από αυτό το κέντρο (Πεδίο Άρεως) και να έβαλε ADSL υπάρχει;

Ευχαριστώ για την υπομονή σας... και ελπίζω στο να με διαφωτίσετε...

Δημοσ.

Exyperetoumai apo to sygekrimeno kentro, to site tou ote leei oti yparxei diathesimothta (sto noumero (822xxxx) mou toulaxiston) ki exw kanei thn aithsh edw kai 22 meres ki akoma perimenw thlefwno apo to synergio gia na mou feroun to modem :(

Anyway, symfwna me to pdf tou ote opote perna mia volta apo to pio kontino katasthma tou ote h piese ligo sto 134 kai tha ginei h douleia :)

Δημοσ.

Menw kentro- Ampelokipous kai ta tilefwna 21069xxxxxx den exipiretountai apo ton OTE enw sto 134 kai sto site leei pws exipiretountai..Piga na milisw sta grafeia kai mou eipan na tous kanw ena tilefwno arxes Oktwvri..

H NTROPI SINEXIZETE...

Ayta

kopykat

Δημοσ.

παιδιά,

μην απελπίζεστε.Εδώ ο (Π)ΟΤΕ δεν δίνει adsl 150 (ΕΚΑΤΟΝ ΠΕΝΗΝΤΑ) μέτρα από την ομόνοια στο Τ.Κ . ΚΑΡΟΛΟΥ (ένα από τα μεγαλύτερα τηλεποικιωνιακά κέντρα της χώρας) .Τι λέμε τώρα. Πάντως με δεδομένο ότι δίνει σε περιφερειακές επαρχιακές πόλεις και δεν δίνει σε μεγάλα Τ.Κ. του κέντρου δυο πράγματα μπορεί να σημβαίνουν.

1.) Ή οι άνθρωποι έχουν κάκιστη οργάνωση και δεν ξέρουν τις ανάγκες της αγοράς(πράγμα μάλλον απίθανο) ή

2.) Όντως υπάρχει πρόβλημα bandwith και σκόπιμα καθυστερούν να βάλουν στο παιχνίδι και τα μεγάλα κέντρα με τους χιλιάδες καταναλωτές, οπότε σκεφτείται τι έχει να γίνει και πόσο θα αυξηθούν οι ανάγκες σε bandwith. Το δεύτερο μου φαίνεται πιο πιθανό. Το έχουμε ξαναπεί, ο (Π)ΟΤΕ δεν ήταν έτοιμος για dsl, αυτό είναι σίγουρο.

Δημοσ.

Λοιπόν, επειδή έθεσα το ίδιο ερώτημα και σε άλλο forum (ADSL.gr), παραθέτω μία απάντηση που έδωσε ο Aris_Sat και που μάλλον διαφωτίζει την κατάσταση. Διαβάστε:

http://www.adslgr.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=1856&highlight=

Άρα μάλλον έχουμε έλλειψη διαθέσιμων γραμμών (ας τις πούμε έτσι) ενώ η υποστήριξη υφίσταται. Anyway, προσωπικά θα περιμένω κάποιο διάστημα ακόμη πριν προχωρήσω σε αίτηση και το ίδιο θα συμβούλευα και άλλους φίλους που θέλουν ADSL - εδώ που τα λέμε, ποιός δεν θα ήθελε...

Σας ευχαριστώ όλους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...