zanskou Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μετά από αρκετό καιρό φημών και έντονων συζητήσεων η Activision ανακοίνωσε και επίσημα χθες την κυκλοφορία του πρώτου DLC για το Call Of Duty: Ghosts το οποίο έλαβε τον τίτλο "Onslaught" και είναι διαθέσιμο μέσω του XBOX Live για τις κονσόλες Xbox One και Xbox 360. Αξίζει να σημειώσουμε εδώ πώς το νέο αυτό LDC δημιουργήθηκε από την Infinity Ward με τη συνδρομή και της Neversoft και μεταξύ άλλων προσφέρει και 4 νέους χάρτες multiplayer που έχουν τις ονομασίες Fog, Bayview, Containment και Ignition. Ακόμη έχει προστεθεί ένα νέο όπλο εφόδου με την ονομασία "Maverick", αλλά και το πρώτο τμήμα του τετραμελούς επεισοδίου "Extinction", το οποίο έχει την ονομασία "Episode 1: Nightfall". Site: http://www.nextpowerup.com/news/7171/call-of-duty-ghosts-onslaught-dlc-arrives-on-xbox-live.html[/url]']Next PowerUP Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
RoS23 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Αμα δεν εγραφε τι παιχνιδι ηταν θα νομιζα πως ηταν το metroLL..αν και τα γραφικα το προδιδουν. 1
MixalisX Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 50 ευρα για 4 χάρτες και 1 όπλο. Με αυτά τα λεφτά αγοράζεις 45 αρι στην μαυρη αγορά! 14
MaxLucio Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 <p>50 ευρα για 4 χάρτες και 1 όπλο. Με αυτά τα λεφτά αγοράζεις 45 αρι στην μαυρη αγορά!</p> στην κυριολεξία <p>50 ευρα για 4 χάρτες και 1 όπλο. Με αυτά τα λεφτά αγοράζεις 45 αρι στην μαυρη αγορά!</p> στην κυριολεξία αχαχα
ntinos19 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 και γιατί κάτι τέτοιο αποτελεί είδηση ακριβός ? είμαστε σοβαροί? 5
Windows8 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Γιατι δεν ειναι όλες η ειδήσεις για smartphones! Μπορείς απλα να μην το διαβασεις. 3
kinitos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 αποτελεί είδηση προφανώς γιατί με τόσο μάπα παιχνίδι πληρώνουν τους πάντες μπας και παίξει κάνεις και αγοράσει κανένα ακόμα θύμα τη μ@@@@α (εγώ όπως καταλάβατε είμαι θύμα ) οποίος θέλει να παίξει call καλύτερα black ops 2 κλάσης ανώτερο απλά ξαναγύρισαν οι βλάκες απο το ghost 1
georgepppo Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 crysis το κάνανε το παιχνίδι και γιατί κάτι τέτοιο αποτελεί είδηση ακριβός ? είμαστε σοβαροί? άμα δεν σε ενδιαφέρει μην την διαβάζεις και μην σχολιάζεις,δεν γράφτηκαν όλες οι ειδήσεις για σένα αλλά για ένα ευρύ κοινό.
NiceGuyGeorge Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Αμα εβαζαν μεσα τον doge καλα θα ηταν.
Windows8 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 αποτελεί είδηση προφανώς γιατί με τόσο μάπα παιχνίδι πληρώνουν τους πάντες μπας και παίξει κάνεις και αγοράσει κανένα ακόμα θύμα τη μ@@@@α (εγώ όπως καταλάβατε είμαι θύμα ) οποίος θέλει να παίξει call καλύτερα black ops 2 κλάσης ανώτερο απλά ξαναγύρισαν οι βλάκες απο το ghost Ε ναι, τα Cod το insomnia περιμενουν για να πουλησουν #headbang Φιλε, ισως πλεον υπαρχουν καλυτερα Online games (Πχ. bf4) αλλα αν εχεις δεθει με το στορυ και τους χαρακτήρες, τα αλλα Games δεν σε συγκινουν τοσο, και ισως τα cod εχουν μικρο στορυ,αλλα παντα είναι φοβερο.
kinitos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 δεν είπα οτι περιμένουν εμάς άπλα αν φτάνει να είναι είδηση αυτό(λογικά και σε ξένα αντίστοιχα φόρουμ) τότε είμαστε για τα πανηγύρια και ξέρουμε όλοι οτι είδηση δεν έπρεπε να είναι απο εκεί και πέρα δεν ει ναι κολημα με χαρακτήρες άλλα για απλό-γρηγορο και χωρίς ταλαιπωρία gameplay κατι το οποίο λείπει πλέον απο τα παιχνίδια .
georgepppo Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 δεν είπα οτι περιμένουν εμάς άπλα αν φτάνει να είναι είδηση αυτό(λογικά και σε ξένα αντίστοιχα φόρουμ) τότε είμαστε για τα πανηγύρια και ξέρουμε όλοι οτι είδηση δεν έπρεπε να είναι απο εκεί και πέρα δεν ει ναι κολημα με χαρακτήρες άλλα για απλό-γρηγορο και χωρίς ταλαιπωρία gameplay κατι το οποίο λείπει πλέον απο τα παιχνίδια . φίλε μου τα παιδιά που ανεβάζουν ειδήσεις,μπαίνουν σε σελίδες του εξωτερικού και τις βρήσκουν,αν δεν είχε κάτι καινούριο εκείνη την ώρα η ήταν η πιο σοβαρή είδηση,αυτήν θα επέλεξε.....επειδή παλιά ανέβαζα ειδήσεις σε φόρουμ που έχει κλείσει τώρα,ξέρω πως είναι και μπορώ να μπω στην θέση τους. μην ζορίσεστε ρε μάγκες,εξ άλλου αμα θέλετε μπείτε εσείς σε κανένα site του εξωτερικού και καθίστε να διαβάσετε στα αγγλικά αυτές που θεωρείτε σημαντικές.
keepgoing Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Η κότα με τα χρυσά αυγά είναι αυτό το franchise. Και δυστυχώς δεν έχει πια ούτε καν καλά παιχνίδια. Υ.Γ. Ούτε εγώ βλέπω γιατί να είναι είδηση ενα expansion.
21century Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Κρίμα όμως γιατί τα pc τα έχουν πλέον απαξιώσει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα