pnick Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Θυμήθηκα αυτό Gpu's love coke. Χαχαχα... πάει με όλα, ε; Ο τύπος με την κάρτα αντί για κεφάλι είναι όλα τα λεφτα!!
stelios_ Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 φιλε αν θες και εχεις γνωσεις , παρε ΑΣΕΤΟΝ, και καθαρισε την πλακετα , αν θες καθαρισε την ΑΠΑΛΑ, με μια οδοντοβουρτσα και ασετον . ( αρκει ξανα λεω να εχεις γνωσεις .) φυσιξε την καλα με ενα μπιστολακι ( χωρις αντισταση ) για 1-2 λεπτα μιας και μιλαμε για μεγαλη πλακετα ) και βαλτο να δουλεψει .
BIGJOHN Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 εγω παλι δε μπορω να καταλαβω πως χυθηκε η cola, σε ορθια μητρικη μεσα σε κουτι... Χ Χυθηκε απο πανω φιλε μου γιατι το κουτι εχει τρυπες εξαερισμου!!!!
coniste Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Εμενα παντως αναβουν τα λαμπακια στην μητρικη και δεν ξεκινα!!!!! το εχω και εγω αυτο το προβλημα δεν αναβει καν το pc μονο το λαμπακι της μητρικης, αλλα δεν επεσε κατι στο pc και δεν ξερω τι φταιει
BIGJOHN Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 το εχω και εγω αυτο το προβλημα δεν αναβει καν το pc μονο το λαμπακι της μητρικης, αλλα δεν επεσε κατι στο pc και δεν ξερω τι φταιει Αυτο μου το εκανε μια gigabyte και μου την αλλαξαν ειχε εγγυηση!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα