NickTG Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Η Nintento προσπαθεί να κρατηθεί. Με το ζόρι μη σου πω! Στα πρόθυρα είναι να κλείσει! 1
xavier Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 το 3ds ξεπουλαει , το wii u λιγα πραγματα...
dungeon master Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Oχι,απλα hater ειναι αυτος που λεει δικαιολογιες για να μην παρει την κονσολα.Ξερω ατομα που λενε για υποστηριξη απο 3rd parties αλλα οταν το gamecube και το wii την ειχαν παλι δε τις πηραν.Θελαν γραφικαρες αλλα οταν το gamecube τις ειχε παλι δε το πηραν.Θελαν φθηνη τιμη αλλα οταν το gamecube και το wii και τωρα το wii u την εχουν παλι δε τις πηραν.Απλα καποιοι ειναι fanboys μιας αλλης εταιριας και απλα αρνουνται να δοκιμασουν και τα παιχνιδια της αλλης.Ειναι haters οπως και να το κανουμε και παντα θα βρισκουν δικαιολογια για να κραξουν.Αυτο συμβαινει βεβαια σε ολες τις εταιριες αλλα με τη Nintendo εχει παραγινει.Εγω που εχω σχεδον τα παντα (one και PS4 θα αγοραστουν το πολυ μεχρι τελους της χρονιας) δε μπορω να καταλαβω πως καποιος δηλωνει gamer και δε θελει να απολαμβανει τα διαμαντια της Nintendo ή και απο την αναποδη δηλαδη τα διαμαντια των αλλων εταιριων.Μη που πεις για φραγκα γιατι και εγω δεν εχω τωρα φραγκα να παρω ps4 ή one αλλα τα διαμαντια τους θα κανω σα μουρλος να τα παιξω οταν βγουν. πραγματικά ότι να'ναι, σου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι αν τά περι φανμποϋσμού που λες ίσχυαν, δεν θα υπήρχε στον χάρτη ούτε σονυ ούτε ms? Η νιντεντο φτιάχνει παιχνίδια από τα 70', στα 80s γινόταν ο χαμός με τα handheld της και το nes, στα 90's το ίδιο με supernes, n64 gameboy, απλά κάποια στιγμή επαναπαυτηκε στις δόξες της και βρήκαν ευκαιρία και ξεπετάχτηκαν οι άλλοι 2. Καλώς ή κακώς έμεινε στα παλιά δοξασμένα franchise της και δεν προσπάθησε ιδιαίτερα, παρόλη την απίστευτη ρευστότητα της να προσφέρει τίτλους και σε διαφορετικό κοινό. Πόσο πλέον να ξεζουμίσει την ίδια αγελάδα, 30 χρόνια μαριο και 20+ ζελντα ήμαρτον, όχι άλλο κάρβουνο..
gkalas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Οτι να'ναι ειναι και το δικο σου το ποστ.Αυτα τα ξεζουμισμενα που αναφερεις σπανε τα κοντερ στις βαθμολογιες οταν βγαινουν.Ειναι τα βαρια χαρτια της εταιριας και καλα κανει και τα κυκλοφορει απο τη στιγμη που ειναι διαμαντια. 1
skanjos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 σε κάθε γενιά βγαίνουν νέα ip AAA games, δεν θα έλεγα οτι η νιντέντο έχει ανάγκη για νέα Ip, ήδη δεν μπορεί να προσφέρει τα ip που έχει σε hd γρήγορα προς τα έξω να την βάλουμε να κάνει και άλλα? τα studio της νιντέντο δεν έχουν το man power για να βγάλουν εις πέρας τέτοια project, έβλεπα ένα βίντεο απο mario kart 8 και έλεγε στην ε3 ο τύπος της νιντέντο ,δείτε πόσο προσεγμένες είναι οι πίστες,τα γραφικά του είναι υπέροχα κτλπ και γελούσα ,λέω ναι πριν 6-7 χρόνια καλά θα ήταν αυτά τα γραφικά... η νιντέντο είναι αυτή που είναι αυτή τη στιγμή, δεν μπορεί να προσφέρει το κάτι παραπάνω, στα handhelds θα είναι κορυφή ,αλλα απο το wii 1 και μετά στις home consoles βασίζεται σε πυροτεχνήματα αναγκαστικά γιατί δεν έχει το capacity να γίνει πιο ανταγωνιστική. πολλές φορές ακούμε το "εμείς δεν έχουμε κόντρα με ms/sony ,έχουμε τον δικό μας δρόμο" αυτό είναι αλήθεια, δεν μπορούν πλέον να τους κοντράρουν,κάποτε μπορούσαν,πλέον όχι.
Typhonios Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 πραγματικά ότι να'ναι, σου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι αν τά περι φανμποϋσμού που λες ίσχυαν, δεν θα υπήρχε στον χάρτη ούτε σονυ ούτε ms? Η νιντεντο φτιάχνει παιχνίδια από τα 70', στα 80s γινόταν ο χαμός με τα handheld της και το nes, στα 90's το ίδιο με supernes, n64 gameboy, απλά κάποια στιγμή επαναπαυτηκε στις δόξες της και βρήκαν ευκαιρία και ξεπετάχτηκαν οι άλλοι 2. Καλώς ή κακώς έμεινε στα παλιά δοξασμένα franchise της και δεν προσπάθησε ιδιαίτερα, παρόλη την απίστευτη ρευστότητα της να προσφέρει τίτλους και σε διαφορετικό κοινό. Πόσο πλέον να ξεζουμίσει την ίδια αγελάδα, 30 χρόνια μαριο και 20+ ζελντα ήμαρτον, όχι άλλο κάρβουνο.. Πως φαίνεται πραγματικά ότι δεν έχεις ιδέα από Nintendo και τι άλλα IPS έχει βγάλει. Do a search and come again. Με τον ίδιο τρόπο να κράξουμε την MS για τα ΗALO , Gears of War etc etc και την SONY για το Κillzone etc etc. Hater μέχρι αηδίας και δυστυχώς για εσένα η Nintendo αντέχει οικονομικά σαν γαιδούρι. Πως φαίνεται πραγματικά ότι δεν έχεις ιδέα από Nintendo και τι άλλα IPS έχει βγάλει. Do a search and come again. Με τον ίδιο τρόπο να κράξουμε την MS για τα ΗALO , Gears of War etc etc και την SONY για το Κillzone etc etc. Hater μέχρι αηδίας και δυστυχώς για εσένα η Nintendo αντέχει οικονομικά σαν γαιδούρι. σε κάθε γενιά βγαίνουν νέα ip AAA games, δεν θα έλεγα οτι η νιντέντο έχει ανάγκη για νέα Ip, ήδη δεν μπορεί να προσφέρει τα ip που έχει σε hd γρήγορα προς τα έξω να την βάλουμε να κάνει και άλλα? τα studio της νιντέντο δεν έχουν το man power για να βγάλουν εις πέρας τέτοια project, έβλεπα ένα βίντεο απο mario kart 8 και έλεγε στην ε3 ο τύπος της νιντέντο ,δείτε πόσο προσεγμένες είναι οι πίστες,τα γραφικά του είναι υπέροχα κτλπ και γελούσα ,λέω ναι πριν 6-7 χρόνια καλά θα ήταν αυτά τα γραφικά... η νιντέντο είναι αυτή που είναι αυτή τη στιγμή, δεν μπορεί να προσφέρει το κάτι παραπάνω, στα handhelds θα είναι κορυφή ,αλλα απο το wii 1 και μετά στις home consoles βασίζεται σε πυροτεχνήματα αναγκαστικά γιατί δεν έχει το capacity να γίνει πιο ανταγωνιστική. πολλές φορές ακούμε το "εμείς δεν έχουμε κόντρα με ms/sony ,έχουμε τον δικό μας δρόμο" αυτό είναι αλήθεια, δεν μπορούν πλέον να τους κοντράρουν,κάποτε μπορούσαν,πλέον όχι. Oικονομικά αντέχει να κοντραριστεί με την SONY, για την MS Ούτε λόγος
neratzojuice Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Πραγματικά δεν ξέρω τι παίζει με τα οικονομικά. Αλλά και πάλι δεν πιστεύω οτι είναι οικονομικό το θέμα που δε βγάζει πιο δυνατά συστήματα. Ακολουθεί άλλη πολιτική. Δε το λέω γιατι ισχύει και όντως έτσι είναι. Το λέω γιατι αυτή την εντύπωση έχω. Πόσο δύσκολο είναι ρε παιδιά να βγάλει ένα δυνατό σύστημα αντίστοιχο των άλλων?? Πόσο δύσκολο είναι να δώσει τα francise της σε 3rd party να βλέπουμε καθε χρόνο Metroid και όλα τα multiplatform?? Ειναι βλάκες που ετοιμάζουν 3 χρονια παιχνίδι? Ε όχι γιατι τότε τα "ξεζουμισμένα" δε θα αντέχανε στο χρόνο Εμένα όλα αυτά μου κάνουν για άλλη πολιτική. Πάλι καλά να λέμε. 2
kitrina-podilata Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 δεν είμαι trol. Δείτε και μόνοι σας. http://newpost.gr/post/314838/pieseis-gia-allages-sth-nintendo http://www.skai.gr/news/technology/article/250902/iaponia-i-nintendo-tha-sunehisei-me-tin-idia-stratigiki-dilose-o-proedros-tis-etaireias/ http://www.authority.gr/games/features/24874-nintendo-outlines-strategy-for-2014-wii-u-and-new-quality-of-life-business.html http://game20.gr/news/wii-u-sales-off-target-5945/
Moderators Malthador Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 δεν είμαι trol. Δείτε και μόνοι σας. http://newpost.gr/post/314838/pieseis-gia-allages-sth-nintendo http://www.skai.gr/news/technology/article/250902/iaponia-i-nintendo-tha-sunehisei-me-tin-idia-stratigiki-dilose-o-proedros-tis-etaireias/ http://www.authority.gr/games/features/24874-nintendo-outlines-strategy-for-2014-wii-u-and-new-quality-of-life-business.html http://game20.gr/news/wii-u-sales-off-target-5945/ Έγκυρη ενημέρωση, όχι αστεία. 5
Typhonios Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Έγκυρη ενημέρωση, όχι αστεία. Και λίγα λες! Τόσο έγκυρη που ειλικρινά....ανατριχιάζω! 2
skanjos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 χαχα ναι αν διαβάζουν κάποιοι τέτοιες πηγές άστα να πάνε. btw κλείσαμε μια εβδομάδα χωρίς να βγει ο iwata και να πει κάποια βλακεία, καιρός για celebrations!!! 2
D.Luffy Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Πραγματικά δεν ξέρω τι παίζει με τα οικονομικά. Αλλά και πάλι δεν πιστεύω οτι είναι οικονομικό το θέμα που δε βγάζει πιο δυνατά συστήματα. Ακολουθεί άλλη πολιτική. Δε το λέω γιατι ισχύει και όντως έτσι είναι. Το λέω γιατι αυτή την εντύπωση έχω. Πόσο δύσκολο είναι ρε παιδιά να βγάλει ένα δυνατό σύστημα αντίστοιχο των άλλων?? Πόσο δύσκολο είναι να δώσει τα francise της σε 3rd party να βλέπουμε καθε χρόνο Metroid και όλα τα multiplatform?? Ειναι βλάκες που ετοιμάζουν 3 χρονια παιχνίδι? Ε όχι γιατι τότε τα "ξεζουμισμένα" δε θα αντέχανε στο χρόνο Εμένα όλα αυτά μου κάνουν για άλλη πολιτική. Πάλι καλά να λέμε. Ούτε εγώ νομίζω ότι το θέμα είναι 100% οικονομικό. Είναι όντως θέμα πολιτικής, δεν μπορεί να είναι όλοι απλά χαζοί σε μια εταιρία που μετρά 30 χρόνια στο χώρο. Το θέμα βέβαια είναι πόσο ακόμα μπορεί αυτή η πολιτική να αντέξει πριν φτάσει ο κόμπος στο χτένι...
panther_512 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Αν διαβάζατε την παρουσίαση του Iwata ή έστω την περίληψη που έβαλα στη προηγούμενη σελίδα, συνεχείς επαναλήψεις των ίδιων ερωτήσεων θα είχαν αποφευχθεί. Αποτελεί Στρατηγικό Σχεδιασμό της Νιντέντο η διαφοροποίηση από τον ανταγωνισμό και η συνεχής προσπάθεια δημιουργίας νέων αγορών. Δεν πρόκειται και μήν περιμένετε η Nintendo να βγάλει το δικό της PS4/XBOX One/PC το οποίο να είναι άμεσα συγκρήσιμο και ανταγωνίσημο με αυτά.
D.Luffy Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Αν διαβάζατε την παρουσίαση του Iwata ή έστω την περίληψη που έβαλα στη προηγούμενη σελίδα, συνεχείς επαναλήψεις των ίδιων ερωτήσεων θα είχαν αποφευχθεί. Αποτελεί Στρατηγικό Σχεδιασμό της Νιντέντο η διαφοροποίηση από τον ανταγωνισμό και η συνεχής προσπάθεια δημιουργίας νέων αγορών. Δεν πρόκειται και μήν περιμένετε η Nintendo να βγάλει το δικό της PS4/XBOX One/PC το οποίο να είναι άμεσα συγκρήσιμο και ανταγωνίσημο με αυτά. Ποτέ μη λες ποτέ... Διάβασα την παρουσίαση του Ιβάτα αλλά γενικά δεν πολύ-παίρνω στα σοβαρα αυτά που βγαίνουν και λένε επίσημα (όχι μόνο η Nintendo) για να δικαιολογήσουν την αποτυχία τους και να καθησυχάσουν τον κόσμο ή τους επενδυτές. Και ο Ρέγκι έβγαινε και ορκιζόταν δημόσια ότι δεν υπήρχαν καν σχέδια για κυκλοφορία νέας κονσόλας και ότι το Wii έχει πολλά χρόνια μπροστά του, πριν περίπου... 3 μήνες από την επίσημη αποκάλυψη του WiiU. Κάτσε να βγει στη σύνταξη και ο Μιγιαμότο και τότε θα δούμε αν τους παίρνει να συνεχίσουν τα ίδια. Ήδη ακούμε φήμες για ριζικές αλλαγές στο gameplay του Zelda. Ίσως αυτό να είναι μια ένδειξη ότι σκέφτονται να αλλάξουν κι άλλα πράγματα πέραν του συγκεκριμένου τίτλου. Προσωπικά εύχομαι να βρουν τη λύση και να εξασφαλίσουν τη βιωσιμότητα της εταιρίας τους σύντομα γιατί τα πράγματα δεν πάνε καλά. Λεφτά μπορεί να μάζεψαν την προηγούμενη γενιά και να αντέξουν το flop του WiiU αλλά δεν είναι και MS να αντέχουν απανωτές χασούρες.
telegamesvg Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Eγω παντως βλεπω καποιες γενικευμενες προσφορες (Ελλαδα και εξωτερικο) σε games για Wii U αλλα και σε κονσολες και εχω αρχισει να αναρωτιεμαι ποιος ο λογος .. Απλα σπρωχνουν το στοκ ή υπαρχει κατι βαθυτερο ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα