Vole Maulder Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Είναι από τις περιπτώσεις που τυχαίνει να συμφωνούν και το ΛΝΕΓ και το ΛΚΝ (ασχέτως επαρκούς δικαιολόγησης ή μη), γι' αυτό προτιμώ το "ει". Επίσης, για την ιστορία, κανείς από τους επιμελητές με τους οποίους έχω συνεργαστεί ώς τώρα δε μου έχει αλλάξει το "ει" σε "ι", αλλά το αντίστροφο, όποτε το έχω δοκιμάσει από περιέργεια, έχει γίνει. Και δεν ήταν κανείς τους Μπαμπινιωτικός 1
gkalas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Η nintendo έφταιγε. To gamecube είχε πλασαριστεί εντελώς σαν παιχνιδάκι. Η nintendo πρέπει να αποφασίσει αν θέλει να πουλήσει σε οικογένειες ή gamers.Μα εννοείται, πάντα κατι φταίει.Επρεπε να το διαφημίσουν στον πόλεμο του Αφγανιστάν για να το παρουν οι μαχημοι γιατί εμείς που το πηραμε είμαστε λουληδες.Ρε τι θα διαβάσουμε ακομα εδω μέσα.
RedPanda Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Υπερβάλλεις. Δεν μπορεί η nintendo να αγνοεί τον ανταγωνισμό. Το gamecube (2001) είχε έρθει τρίτο στην σειρά μετά από το dreamcast (1999) και το PS2 (2000) το οποίο ήταν η πρώτη κονσόλα με DVD και του θεού τους developers να το υποστηρίζουν. Το ατού του gamecube ήταν το ότι είχε χερούλι για να μεταφέρεται από δωμάτιο σε δωμάτιο.
mtzs Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δε θα διαφωνησω μαζι σου γιατι δε θα βγει ακρη, παρακολουθω το νημα αυτο κοντα στο χρονο και δε σε εχω δει οχι να γραφεις κατι θετικο, ουτε καν κατι ουδετερο. Δεν ειμαι νιντυ φαν , αγαπω τα games οπως και συ, αλλα αυτες τις μαλακ*ες γραψτε τις και για το ps4 που θα φτασουνε μαρτιο να δωσουν κανα παιχνιδι ΝΕΟ και τις προκοπης. Εκει τα 400€ ειναι καλα γιατι στο μελλον θα μας δωσει αυτα που ξερουμε καλα.χαιρω πολυ. Τωρα τι κανει....στα @@ μας εχει ολους. Μια αποτα ιδια... Να τα παρω με τη σειρα. Φυσικα και δεν εχω γραψει κατι θετικο αφου κατα την ταπεινη μου αποψη δε βλεπω κατι θετικο. Εδω να σημειωσω οτι δεν ειμαι ο μονος. Επιπροσθετως επι του συγκεκριμενου που βρηκες αφορμη για να με κρινεις οτι εγραψα ΙΣΧΥΕΙ και αυτα που γραφω και κρινω ειναι γι αυτα που ΙΣΧΥΟΥΝ !!!! Εγω βλεπω πως στραβα αρμενιζει η Ν και αλλοι βλεπουν πως στραβος ειναι ο γιαλος. Οπως το παρει ο καθενας. Και ο Iwata θεωρει πως θα τον σωσει το Iphone Nintendo app οπως παρουσιασε προσφατα (εδω γελαμε). Μπορει να κανω λαθος εγω. Αυτος ως CEO κατι θα ξερει παραπανω. Οσο για την τιμη. Το κρινεις ως μαλακιες αυτο που εγραψα. Σεβαστο κατα την αποψη σου αλλα οχι αποδεκτο οχι μονο απο εμενα αλλα και απο τη πλειοψηφια του κοσμου οπως δείχνει η πορεια της κονσολας ως τωρα. Παντως και εδω μιλαω με facts Ενα απλο σκρουτζαρισμα ειναι. Οταν λεμε το προφανες κραζουμε και ειμαστε haters. Οσο για το αν γραφω η οχι στο PS4 section. Πανε δες και εκει αν κραζω η οχι με τα resogun με τους launch τιτλους. Δυστυχως ομως δε μπορω να κραξω για την τιμη 410 ειναι η official και ειναι απολυτως λογικη γι αυτα τα specs που εχει πανω η κονσολα. Δε προσπαθουν βλεπεις οι αλλοι με μπαρμπουτσαλα και flash memory πανω να πουλησουν για να δειχνουν το καλυτερο αποτελεσμα τους σε καρτουν 60 fps. αμα θελανε να φτιαχνουνε καρτουν (θα μου πεις δε μπορουνε τοσο ποιοτικα) θα το κανανε και στο PS3. Γινεται χαλαρα και το ξερεις. Οσο για το launch εχει 1 exclusive που εμενα δε μου ειναι αδιαφορο (ιδιας κατηγοριας με το Zombi U απο θεμα κριτικης) αλλα με τη διαφορα οτι εχει και 5-6 δυνατα mainstream multis που το U οταν βγηκε ειχε πατατιες. Μη τα τσουβαλιαζουμε ολα στο ιδιο σακι. 2
Socratis_g Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Α, κάτι άσχετο με τη Nintendo που παραλίγο να ξεχάσω. Εταιρεία είναι, όχι εταιρία οφτοπικ: και με τα δύο γραφεται
vag.patrick Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Εγω δεν ειπα οτι τα βλεπω μελι γαλα η οτιδ ε γραφεις σε κανενα section .αυτο ελειπε να χεις 3735 ποστ και να μν εγραφες. Ουτε σου λεω οτι εχεις αδικο η δε βλεπω τι γινεται.η ταμπλετα ειναι το 50% της τιμης της.καλως η κακως καθε μερα φασολαδα εχει γινει το σιριαλ με την νιντεντο. Τα facts τα ξερουμε ολοι και αν κατσω να βρω facts θα βγω χαμενος γιατι σου ξαναλεω εχεις δικιο σε πολλα. το launch στα 410€ ειναι πολυ καλο, θα το παιρνα κ γω αν ειχε να μ δωσει κατι σε παιχνιδι περαν του σπασοκλαμπανικου fps που φτασαμε να παιρνουμε σαν τα κινητα καθε εξαμηνο.το θεμα μου ειναι εκει ακριβως. Στην μερια της σονυ ακουμε ποσο γαματη ειναι η κονσολα και μεχρι εκει. Ξερεις παρατηρω και διαβαζω τους περισσοτερους να τους τρωει η hardcore-ιλα με το gaming λες και το φαγαν με το κουταλι.αυτο παλι με το haters δε το χω καταλαβει, γνωμες μοιραζομαστε ρε πουστη! Νηπιαγωγειο εχουμε γινει. Και στην τελικη απο τα 10 νεα που διαβαζουμε τα 4 αφορουν την νιντεντο και το ποσο αποτυχημενη ειναι.αν δν ξερει καποιος θα ψαρωσει και δε δωσει σημασια...τεσπα, συνηθως δε γραφω τοσα πραγματα γιατι βαριεμαι να τα γραφω και ναεξηγουμαι καθε 3 και λιγο.δεν θα αλλαξει κατι, αυτη ειναι η νιντεντο. Δεν τηνγουσταρουμε γιατι μας ξανακανε 5χρονα,γιατι μας θυμηζει σε ενα μεγαλο βαθμο ηα λεγα πως ει αι το challenging στα games.
NickTG Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 φτηνό τώρα το wii u? σε διαφορετικό πλανήτη ζούμε μάλλον. και αυριο αν η νιντέντο βγάλει με 200ε κονσόλα διπλάσιας δύναμης απο το Ps4 Θα γίνει της ποπης, και όχι δεν το έχει κάνει ποτέ αυτό,ούτε με το snes...το n64 ήταν λίγο πιο δυνατό αλλα δεν το έλεγες και φτηνό όταν βγήκε Λίγο πιο δυνατό? Ήθελε προσπάθεια να δεις τη διαφορά στη δύναμη? Το GameCube δεν ήταν πιο δυνατό από το PS2? Το Ν64 το αγόρασα 8 μήνες αφού βγήκε στην ίδια τιμή με το PS όμως είχε μέσα το Mario 64 το οποίο δεν χρειαζόταν κάρτα μνήμης. Στο PS έπρεπε να αγοράσω παιχνίδι ξεχωριστά, ας πούμε 15.000δρχ, και μια κάρτα μνήμης, αν θυμάμαι καλά άλλο ένα 10αρικο. Μάλλον φθηνό θα το έλεγα.
dekulinkgr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 χχμμμμ απ'οτι βλεπω δεν εχασα και πολλα.Ειναι νεκρη περιοδος τωρα οσο αφορα τις ειδησεις στα video games,οποτε τι εχουμε να βαλουμε στις ειδησεις??Μα τι αλλο απο κραξιμο στην nintendo.Θα το ξαναπω εχει κανει πολλα λαθη η Nintendo αλλα αυτο το πραγμα δεν εχει προηγουμενο.Τοση καταστροφολογια,αρνητισμο δεν το εχω ξαναδει. 1
mtzs Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Αφου οι ιδιοι δινουν τροφη για σχολια τι θες να κανουμε; Να βαραμε παλαμακια για τα iphone apps στυλ playstation app, τις κασουαλιες και το mascot licensing που θα μπουσταρουν τις πωλησεις; τα βρισκουμε ολα ωραια δηλαδη, Με αυτα θα παρει μπροστα το gameplay. Χτες ανακοινωσαν τα "νεα μετρα" Λογικο ειναι να τα κρινει ο καθενας με τον τροπο του στα fora. Γι αυτο αλλωστε υπαρχουν για να τα συζηταμε Αν εσενα σου φαινονται σωστα δε χανεις κατι να παραθεσεις την αποψη σου.
skanjos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 χχμμμμ απ'οτι βλεπω δεν εχασα και πολλα.Ειναι νεκρη περιοδος τωρα οσο αφορα τις ειδησεις στα video games,οποτε τι εχουμε να βαλουμε στις ειδησεις??Μα τι αλλο απο κραξιμο στην nintendo. Θα το ξαναπω εχει κανει πολλα λαθη η Nintendo αλλα αυτο το πραγμα δεν εχει προηγουμενο.Τοση καταστροφολογια,αρνητισμο δεν το εχω ξαναδει. ρε deku σόρρι κιόλας εμείς φταίμε, πριν μια εβδομάδα βγαίνει ο iwata και μιλάει για τις πωλήσεις, κάτω οι μετοχές στον πάτο, προχτές βγαίνει και λέει οτι δεν απεθύνθηκαν αρκετά στα παιδιά, και χτες βγαίνουν και αυτά τα νέα για τα Mobile απο νικεει, και φυσικά σήμερα βγαίνει και το wii fit 2 training etc... ε σόρρι κιόλας δεν φταίει ο κόσμος πλέον,μόνοι τους βγάζουν τα μάτια τους με τα χέρια τους, αν θέλουν θετική δημοσιότητα, θετικά comments,θετική διαφήμιση ας κάνουν κάτι θετικό για τους gamers!!! για τους Nintendo fans!! για αυτούς που αγοράζουν ότι @@ βγάλει(Powerglove...) οι ειδήσεις δεν βγαίνουν απο τον αέρα δυστυχώς... 1
mtzs Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Εγω το εβαλα και δε τον βρισκω καθολου τραγικο τον ανθρωπο. Πολυ καλα ξερει το μαρκετινγκ του συγκεκριμενου χωρου και καθε αλλο παρα μπαρουφες λεει. Απολυτως σωστα και λογικα μου ακουγονται τα οσα λεει χωρις να φτανει στα ακρα. Τι σχεση εχει το αν εχει μπει στη λογικη ενος παιχνιδιου super seller αν αυτο δεν τον γεμιζε ποτε. Θεμα γουστου ειναι αυτο. Και εχει δηλωσει οτι δεν ειναι και κανας mega fan της συγκεκριμενης σειρας επειδη χανεται με τα side missions. Μπορει να γουσταρει linear. So what? Αυτο τον κανει λιγοτερο η περισσοτερο gamer? Οριστε και κατι επικαιρο. http://www.youtube.com/watch?v=oSCmS8bdhGU 4
gkalas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Ο mtzs ποσταρε ενα βιντεο με τιτλο κλεινει η Nintendo??? και περιμενε να κατσουμε να δουμε 40 λεπτα βιντεο.Θα σου ποσταρω εγω ενα που να λεει αν η γη ειναι τετραγωνη και κατσε δες το.Η Nintendo κλεινει εδω και 30 χρονια τωρα.Ξυδι σε οσους δε το αντεχουν. 1
mtzs Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Ο mtzs ποσταρε ενα βιντεο με τιτλο κλεινει η Nintendo??? και περιμενε να κατσουμε να δουμε 40 λεπτα βιντεο.Θα σου ποσταρω εγω ενα που να λεει αν η γη ειναι τετραγωνη και κατσε δες το.Η Nintendo κλεινει εδω και 30 χρονια τωρα.Ξυδι σε οσους δε το αντεχουν. Ισως δεν εβαλε τον σωστο τιτλο ο ανθρωπος η προφανως θα επρεπε να ειχα τονισει απο κατω οτι δεν δυσφημει τη Ν με τα οσα λεει ουτε ειναι hating video. Καλα, αμα λεμε οτι δεν καθεστε καν να δειτε τι λεει ο ανθρωπος. Ξεχασα οτι εδω μεσα αρκετοι φορανε γυαλια οπως φαινεται και στις φωτος των αβαταρ και βλεπουν τα παντα οπως θελουν. Μαλλον επειδη το εβαλα εγω ο "hater" δεν ειναι αξιο παρακολουθησης PS: Εσυ Νερατζοζουμε που εκανες like στο βιντεο διαφωνεις σε κατι απο αυτα που λεει ως επι το πλειστον; Η μηπως δε τα λεει σωστα; Αλλα ξεχασα ειναι αυτος ο καραφλας που εγινε γκουρου του ειδους οπως ειπε και ο pigos απο πισω Μολις πηρα το καινουριο μου wiiu απο γερμανο Το κανω unboxing το βαζω στο ρευμα βαζω hdmi κ μολις παταω το κουμπι αναβει κ δεν δειχνει τιποτα παρα αναβοσβηνει αυτη τη φορα μπλε φωτακι ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΑ Ρε μεγαλε mtzs εσενα σε ενοχλει αν ειναι η τιμη official γι αυτο δεν αγοραζεις στα 200€ ; Δεν σου αρεσει το nintendo land; Σε κανα χωριο ζεις;Το βαζεις αγγελια κ περνεις οοοοοποιοοοο παιχνιδι σου αρεσει Ειπαμε περιμεντε κ την γκομενα δωρο μερικοι Ο superetroid ποιος ειναι αυτος ο καραφλας που ποιο πολυ μιλαει παρα παιζει; Γεμισαμε γκουρου με καναλια στο διαδικτυο... Εχω μια απορια... Σε αυτον τον καραφλα που λες και δεν τον παρακολουθεις αν υπονοησω απο τροπο που τον σχολιαζεις υπαρχει απο κατω στα σχολια του συγκεκριμενου βιντεο το εξης "panmakr25 Πριν από 15 ώρες Ναι ρε bill πολυ αξιοπιστες οι κονσολες....Το πρωτο wiiu μου red light o death κ σημερα το δευτερο απο γερμανο blue light χαχα . Χαλια ψυχολογια...Δεν με θελει..." Συμπτωση ;;;;;;;;;;;;
HarryGrey Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Οσο για το launch εχει 1 exclusive που εμενα δε μου ειναι αδιαφορο (ιδιας κατηγοριας με το Zombi U απο θεμα κριτικης) αλλα με τη διαφορα οτι εχει και 5-6 δυνατα mainstream multis που το U οταν βγηκε ειχε πατατιες. Μη τα τσουβαλιαζουμε ολα στο ιδιο σακι. Συμφωνώ για τα multi, αλλά πατατιές όπως λες είναι τα exclusives του ps4, με μόνη εξαίρεση το Resogun(που είναι arcade βέβαια). Το wii u είχε καλύτερα exclusives παιχνίδια στο launch(ευτυχώς συμφωνεί μαζί μου και το metacritic). Τώρα αν εσένα δεν σε αφήνει αδιάφορο ένα παιχνίδι σαν το Killzone, την στιγμή που έχεις BF4, Ghosts και έρχεται και το Titanfall αυτό είναι καθαρά δικό σου θέμα. Πάνω κάτω παιδιά τα υπόλοιπα όπως τα λέτε. Μόνο να προσθέσω ότι η επιτυχία του ps2 σε σχέση με το Gamecube οφείλεται και στο ήταν η πρώτη κονσόλα με DVD όπως είπε και ο RedPanda.
lak10 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 δεν εμπνεει κανενα η nintendo οπως εκανε καποτε με Nes/Snes και εγω προσωπικα εχω αναγκη να εμπιστευτω την nintendo αλλα δεν με πειθει για την ακριβεια με απωθει ο Iwata με αυτα που λεει για στροφη σε θεματα υγειας των πελατων και οτι δεν στραφηκαν στα μικρα παιδια. το θεωρω κοροιδια ακομα και τα direct με τα σπαστα αγγλικα τα θεωρω εμπαιγμο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα