gkalas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Και αυτό έγραψα σε προηγούμενο ποστ μου . Έχει ξαναβγάλει και δεν επεσε ουτε σοβας.
p3tran Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 ελα, για οποιον ενδιαφερεται, ολο το briefing της nintendo με slides http://www.nintendo.co.jp/ir/en/library/events/140130/index.html 1
skanjos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Oχι,απλα hater ειναι αυτος που λεει δικαιολογιες για να μην παρει την κονσολα.Ξερω ατομα που λενε για υποστηριξη απο 3rd parties αλλα οταν το gamecube και το wii την ειχαν παλι δε τις πηραν.Θελαν γραφικαρες αλλα οταν το gamecube τις ειχε παλι δε το πηραν.Θελαν φθηνη τιμη αλλα οταν το gamecube και το wii και τωρα το wii u την εχουν παλι δε τις πηραν.Απλα καποιοι ειναι fanboys μιας αλλης εταιριας και απλα αρνουνται να δοκιμασουν και τα παιχνιδια της αλλης.Ειναι haters οπως και να το κανουμε και παντα θα βρισκουν δικαιολογια για να κραξουν.Αυτο συμβαινει βεβαια σε ολες τις εταιριες αλλα με τη Nintendo εχει παραγινει.Εγω που εχω σχεδον τα παντα (one και PS4 θα αγοραστουν το πολυ μεχρι τελους της χρονιας) δε μπορω να καταλαβω πως καποιος δηλωνει gamer και δε θελει να απολαμβανει τα διαμαντια της Nintendo ή και απο την αναποδη δηλαδη τα διαμαντια των αλλων εταιριων.Μη που πεις για φραγκα γιατι και εγω δεν εχω τωρα φραγκα να παρω ps4 ή one αλλα τα διαμαντια τους θα κανω σα μουρλος να τα παιξω οταν βγουν. φτηνό τώρα το wii u? σε διαφορετικό πλανήτη ζούμε μάλλον. και αυριο αν η νιντέντο βγάλει με 200ε κονσόλα διπλάσιας δύναμης απο το Ps4 Θα γίνει της ποπης, και όχι δεν το έχει κάνει ποτέ αυτό,ούτε με το snes...το n64 ήταν λίγο πιο δυνατό αλλα δεν το έλεγες και φτηνό όταν βγήκε
skanjos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 ετοιμαστείτε για νέα πτώση των μετοχών της νιντέντο , incoming για 2-3 μέρες σίγουρα
Vole Maulder Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Γιατι πολυ απλα δεν βγαζει τα francise της στις γνωστες πλατφορμες ios/android κτλ ωστε να χεστει στο χρημα δεν το καταλαβαινω.... Πρεπει να καταλαβει οτι πανε οι εποχες που εκανε κουμαντο με το δικο της συστημα,,, Επειδή αυτό, όπως πολύ σωστά θίχτηκε στην πρώτη σελίδα από αρκετούς, θα απαιτούσε να μεγαλώσουν τα στούντιο. Εγώ αυτό που βλέπω είναι πως προσπαθούν να κάνουν αρπαχτές για να αλλάξει ο ισολογισμός. Επενδύουν τα λιγότερα δυνατά σε νέες κυκλοφορίες (fitness μαλακίες, virtual console) και σαν να μην έφτανε αυτό, αντί να κοιτάξουν να σκάσουν λεφτά σε κάνα 3rd party να βγάλει τίποτα νέο για το Wii U ή να μεγαλώσουν τα δικά τους στούντιο να βγάλουν κάνα παιχνίδι, κοιτάνε να "νοικιάσουν" τον Μάριο και τον Λινκ και τους λοιπούς συνήθεις υπόπτους σε άλλους για spin-offs αρπαχτές. Μήπως έχουν βαρεθεί όλοι οι "μεγάλοι" μες στη Νιντέντο και τα κάνουν επίτηδες;
Vole Maulder Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Το PS2 βασίλευε και στην πληθώρα και ποικιλία των exclusives και ως DVD player τότε. Δεν είναι ίδιες οι συνθήκες. Αν έβγαζε σήμερα δυνατότερη κονσόλα ανάλογης διαφοράς μεταξύ GC και PS2 και όλοι οι 3rd party developers έφτιαχναν engines και παιχνίδια με βάση την κονσόλα της (και με επίκαιρες υπηρεσίες, τρόπο λειτουργείας των λογαριασμών, αποθηκευτικά μέσα και online, φυσικά, γιατί κι αυτά παίζουν το ρόλο τους) δε θα έμενε ούτε μία στα ράφια ή τις αποθήκες. 2
neratzojuice Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Vole δίκιο έχεις. Αμα διαβασες όμως το αρθράκι που έβαλε ο p3tran λέει ενδιαφέροντα πράγματα για το Wii U και το software του. Να σταματήσει κιόλας ο κόσμος να ζητάει, να βγεί το gamepad απο το πακέτο με την κονσόλα και να χαραχτεί στο μυαλό οτι αυτή ειναι η μαγκιά του Wii U. Για τα ios/android πάντως διαφωνώ κάθετα και οριζοντίως και όπως αλλιώς θέλετε. Μέγα σφάλμα. Πόσο μάλλον να δώσει δικαιώματα για τα francise της. Πτώση ποιότητας κατακόρυφα γαμω τη γεωμετρία μου. 1
Vole Maulder Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Κι εγώ μαζί σου όσον αφορά το να βγάλει mobile games. Απλώς, είτε το ένα είτε το άλλο, πρέπει να μεγαλώσει τα στούντιο, κάτι που δε φαίνεται διατεθιμένη να κάνει. Και ναι, αν βγάλεις το gamepad από το πακέτο το μόνο που μένει είναι μια πολύ αδύναμη κονσόλα χωρίς τίποτα το μοναδικό πέρα από τα Nintendo franchises, όποτε έρθουν κι αυτά.
lepaterious Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Vole δίκιο έχεις. Αμα διαβασες όμως το αρθράκι που έβαλε ο p3tran λέει ενδιαφέροντα πράγματα για το Wii U και το software του. Να σταματήσει κιόλας ο κόσμος να ζητάει, να βγεί το gamepad απο το πακέτο με την κονσόλα και να χαραχτεί στο μυαλό οτι αυτή ειναι η μαγκιά του Wii U. Για τα ios/android πάντως διαφωνώ κάθετα και οριζοντίως και όπως αλλιώς θέλετε. Μέγα σφάλμα. Πόσο μάλλον να δώσει δικαιώματα για τα francise της. Πτώση ποιότητας κατακόρυφα γαμω τη γεωμετρία μου. Οχι απαραιτητα γιατι εχει ενα φανατικο κοινο και δεν λεω να δωσει σε third party να το φτιαξει να το φτιαξει η ιδια και να το δωσει μεσα απο την πλατφορμα ios παραδειγμα... Δεν λεω απαραιτητα να το βιασει απλα θα μπορουσε να ανοιξει της αγορες της εκει...Τωρα αν θεωρεις οτι θα ειναι unplayable ειναι αλλο θεμα.. Παραδειγμα προσφατα επαιξα το angry birds rally καπως ετσι λεγεται που ειναι καθαρα κλωνος του mario kart γιατι να μην δουμε το mario kart στο κινητο εκει ειναι η σκεψη μου..
Vole Maulder Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Ισως αν τα έβγαζε κυρίως ως marketing. Φάση, λίγα levels, να τσιμπήσει ο άλλος και μετά να τον ωθεί προς το DS ή το Wii U "for the full experience" ή κάτι. Δε νομίζω ότι αυτή είναι η λύση πάντως. Ούτε το να "στοχεύουν" περισσότερο σε παιδιά.
lepaterious Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 vole εδωσες πολυ ωραια ιδεα..... Θα μπορουσε να το κανει ετσι η τουλαχιστον με τα ονοματα που εχει να τα κανει αυτα οπως και αλλα πολλα τα apps στα κινητα πλεον εχουν απειρες δυνατοτητες θα μπορουσε να βγαζει ενα game απλοικο να σε τραβηξει στον κοσμο του και το καλο να το παιζεις στο wii για παραδειγμα η ενα διαδραστικο app....Δηλ δεν μπορω να δεχτω οτι η nintendo εχει μεινει πισω οταν σαν εταιρια διαθετει τετοια φαντασια..
p3tran Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 εγω ηθελα να ξερω, ο μιγιαμοτο τι ρολο θα βαραει στο καινουργιο ..μηχανημα της ninty? :/ λοιπον, μολις εντοπισα το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ πλεονεκτημα που εχει η valve-steam, εναντι σε ΟΛΟΥΣ τους κονσολοκατασκευαστες: ειναι ΙΔΙΩΤΙΚΗ εταιρεια. ουτε κοινες μετοχες ουτε χρηματιστηρια, ουτε παπαρια μαντολες. 1
Vole Maulder Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Α, κάτι άσχετο με τη Nintendo που παραλίγο να ξεχάσω. Εταιρεία είναι, όχι εταιρία
lepaterious Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Α, κάτι άσχετο με τη Nintendo που παραλίγο να ξεχάσω. Εταιρεία είναι, όχι εταιρία Ειμαι τοσο ταραγμενος που εκανα τετοιο λαθος σορρυ Για τον μπαμπινιωτη το σωστο ειναι "εταιρεια" αλλα και το "εταιρια" ειναι σωστο..... http://lexilogia.gr/forum/showthread.php?10886-%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CE%AE-%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%AF%CE%B1 1
RedPanda Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 αλλα οταν το gamecube τις ειχε παλι δε το πηραν. Η nintendo έφταιγε. To gamecube είχε πλασαριστεί εντελώς σαν παιχνιδάκι. Η nintendo πρέπει να αποφασίσει αν θέλει να πουλήσει σε οικογένειες ή gamers.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα