Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

We Haven’t Been Targeting Children Enough, Satoru Iwata.

EqMJ9.gif

http://www.dualshockers.com/2014/01/29/nintendo-we-havent-been-targeting-children-enough/

Οκ είναι επίσημο, αυτό είναι ο άνθρωπος που θα σκοτώσει την Nintendo

Έχουμε όμως δεί πολλούς CEO να κόβουν 50% το μισθό τους και να αναγνωρίζουν δημοσίως το λάθος τους?

Στην Ιαπωνία είναι συνηθισμένο.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

We Haven’t Been Targeting Children Enough, Satoru Iwata.

Ώρες ώρες μου περνάει από το μυαλό ότι η Sony ή η MS πληρώνουν τον Iwata για να ρίξει έξω την Nintendo. Μου φαντάζει λογικότερο από το να είναι τόσο στόκος.

• Like 1
Δημοσ.

οταν λεμε η κονσολα αδικηται , δεν μας ακουει κανεις....φυσικα και απο την ιδια την νιντεντο χαντακωνεται ωρες ωρες....

Δημοσ.

Πρωτα απο την ιδια τη Nintendo αδικειται και μετα απ'ολους τους αλλους.Τον πολεμο που εχει φαει βεβαια δε τον ξαναφαγε αλλη κονσολα αλλα οταν εσυ ο ιδιος δε στηριζεις το προιον σου τοτε οι haters βγαζουν γουστα.

• Like 1
Δημοσ.

Πρωτα απο την ιδια τη Nintendo αδικειται και μετα απ'ολους τους αλλους.Τον πολεμο που εχει φαει βεβαια δε τον ξαναφαγε αλλη κονσολα αλλα οταν εσυ ο ιδιος δε στηριζεις το προιον σου τοτε οι haters βγαζουν γουστα.

το θέμα είναι οτι δεν υπάρχει hater της νιντέντο, ίσως μερικά xbox παιδάκια που δεν πρόλαβαν πιο πίσω,αλλα γενικά το κλίμα πλέον είναι όποιος κράζει κίνηση της νιντέντο hater τελείωσε,λες και εμείς δεν μεγαλώσαμε με gameboy/nes, δεν θέλουμε να παίξουμε zelda/metroid/mario etc. η λέξη hater ακούγεται υπερβολικά πάρα πολύ και οτι ο κόσμος πολεμάει την νιντέντο για να κλείσει κτλπ,ούτε καν,φαντασιώσεις είναι αυτά, ο κόσμος αγαπάει νιντέντο γιαυτό και την θέλει καλύτερη.

αυτές τις μέρες ακούστηκαν και κάποια νέα απο την nikei (αξιόπιστο)οτι η νιντέντο σε αυτή την αλλαγή στρατηγικής σε Mobile δεν θα βγάζει παιχνίδια για Mobile αλλα ετοιμάζει ενα app για android/ios το οποίο θα φέρνει νέα,Directs,videos, και ίσως Playable demos ,αλλα τα παιχνίδια της θα παίζονται στην τελική μόνο στις κονσόλες τις. 

αν ισχύει κάτι τέτοιο ναι μεν είναι καλό(γιατί δεν θα το γυρίσει σε Smartphone games),ναι μεν είναι άχρηστο γιατί καταναλώνει πόρους και χρόνο για ένα Project το οποίο είναι αδιάφορο,θα μπορούσε με τα ίδια χρήματα να κάνει κάποιο pricedrop ή να δημιουργήσει κάποιο game..και είμαι σίγουρος θα πεταχτεί τώρα κάνα fanboy και θα πει,μα εγώ θέλω νέα της νιντέντο στο smartphone μου, ε πάνε δες μπορείς και τώρα χωρίς app...τέσπα άλλη μια λάθος κίνηση για μένα αν ισχύει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά τις τελευταίες ανακοινώσεις για τις κακές πωλήσεις του WiiU,και τις διάφορες φήμες που άρχισαν να εμφανίζονται,ο πρόεδρος της Nintendo,Satoru Iwata είχε πει πως θα κάνει ανασχηματισμό της εταιρίας.

Σήμερα έγινε το συνέδριο με τους μετόχους όπου ο Iwata τους παρουσίασε τα μελλοντικά του σχέδια,τα οποία είναι τα παρακάτω:

1) Μειώσεις μισθών των μεγαλοστελεχών.

Οι μισθοί μεγάλων στελεχών της εταιρίας θα μειωθούν από 30% εως 50%

2) Νέο Μηχάνημα

Το νέο μηχάνημα θα είναι μια ηλεκτρονική συσκευή η οποία θα εστιάζει αποκλειστικά στην γυμναστική και την άσκηση,έχοντας σκοπό να κάνει τη γυμναστική λιγότερο βαρετή από ότι είναι....

671621.jpg

3) Θα αρχίσει να χρησμοποιεί τα features του WiiU Pad (dah)

Ο Iwata είπε πως ο κόσμος δεν έχει καταλάβει ακόμα την αξία του χειριστηρίου,και πως για να λυθεί αυτό θα αρχίσουν τα studios να φτιάχνουν παιχνίδια που να... χρησιμοποιούν τις δυνατότητες του χειριστηρίου με πιο ευφάνταστους τρόπους. Από τα πρώτα που θα κάνει θα είναι να μεταφέρει παιχνίδια του DS στην Virtual Console του WiiU,μιας και υποστηρίζονται όλες οι τεχνολογίες του DS.

4) Mascot Licensing

Το πρόβλημα των 3rd parties η Nintendo σκοπεύει να το λύσει με το να αρχίσει να δίνει άδειες χρήσης των χαρακτήρων της σε τρίτες εταιρίες,κατά κάποιο τρόπο όπως είχε κάνει με το Philips CDi.

5) Nintendo ID

Επίσης η Nintendo θα φτιάξει ένα σύστημα σε στυλ Steam,στο οποίο τα παιχνίδια που αγοράζει ένας χρήστης από το Virtual Console,θα παντρεύονται με τον λογαριασμό,και όχι με τη μονάδα hardware.

6) Smartphone App

Τέλος,η Nintendo θα φτιάξει ένα app για smartphones,με το οποίο κάποιος θα συνδέεται στο λογαριασμό του Network ID / Miiverse του. Αυτό δεν σημαίνει πως θα μπορεί να παίζει παιχνίδια της Nintendo στο κινητό του, αλλά σκοπό έχει να προσελκύσει χρήστες κινητών τηλεφώνων στο να αγοράσουν κονσόλες της Nintendo.

Πηγές: 

http://www.escapistmagazine.com/news/view/131815-Nintendos-Top-Priority-is-to-Enrich-The-Value-of-Wii-U-Gamepad

http://www.escapistmagazine.com/news/view/131807-New-Nintendo-Platform-Will-Release-in-2015-16

http://www.escapistmagazine.com/news/view/131808-Nintendo-Planning-to-License-Its-Characters-to-New-Partners

http://www.escapistmagazine.com/news/view/131812-Nintendo-Will-Separate-Nintendo-Network-IDs-From-Hardware

Επεξ/σία από Alithinos
  • Like 1
Δημοσ.

το θέμα είναι οτι δεν υπάρχει hater της νιντέντο, ίσως μερικά xbox παιδάκια που δεν πρόλαβαν πιο πίσω,αλλα γενικά το κλίμα πλέον είναι όποιος κράζει κίνηση της νιντέντο hater τελείωσε,λες και εμείς δεν μεγαλώσαμε με gameboy/nes, δεν θέλουμε να παίξουμε zelda/metroid/mario etc. η λέξη hater ακούγεται υπερβολικά πάρα πολύ και οτι ο κόσμος πολεμάει την νιντέντο για να κλείσει κτλπ,ούτε καν,φαντασιώσεις είναι αυτά, ο κόσμος αγαπάει νιντέντο γιαυτό και την θέλει καλύτερη.

αυτές τις μέρες ακούστηκαν και κάποια νέα απο την nikei (αξιόπιστο)οτι η νιντέντο σε αυτή την αλλαγή στρατηγικής σε Mobile δεν θα βγάζει παιχνίδια για Mobile αλλα ετοιμάζει ενα app για android/ios το οποίο θα φέρνει νέα,Directs,videos, και ίσως Playable demos ,αλλα τα παιχνίδια της θα παίζονται στην τελική μόνο στις κονσόλες τις. 

αν ισχύει κάτι τέτοιο ναι μεν είναι καλό(γιατί δεν θα το γυρίσει σε Smartphone games),ναι μεν είναι άχρηστο γιατί καταναλώνει πόρους και χρόνο για ένα Project το οποίο είναι αδιάφορο,θα μπορούσε με τα ίδια χρήματα να κάνει κάποιο pricedrop ή να δημιουργήσει κάποιο game..και είμαι σίγουρος θα πεταχτεί τώρα κάνα fanboy και θα πει,μα εγώ θέλω νέα της νιντέντο στο smartphone μου, ε πάνε δες μπορείς και τώρα χωρίς app...τέσπα άλλη μια λάθος κίνηση για μένα αν ισχύει.

Χμ δε νομίζω να της φταίει αυτό..

Επίσης δεν είναι μόνο τα "xbox παιδάκια" (LOL  :-D ) που καταλήγουν να γίνονται haters. Προσωπικά τη nintento την είχα συνδυάσει με gameboy και nes δηλαδή με την (πολύ) παιδική μου ηλικία. Αργότερα όμως που βγήκαν τα άλλα τα καμάρια δεν έδινα σημασία ούτε σε gamecube ούτε wii και κουραφέξαλα. Δεν μπορούσα κιόλας. Απο τη στιγμή που και η κυρα Κικίτσα απέναντι ξέρει το πλεηστεησιον κάτι παραπάνω έχει κάνεi η sony. Επομένως playstation θα θες και εσύ. Άρα γίνεσαι hater.

Τέλος πάντων έχω μεγαλώσει κaι σε χωριό που εκεί είμαστε τσακωμένοι με την ενημέρωση (ΓΕΝΙΚΑ) πέραν της μπάλας :P

Δημοσ.

Δεν ανέφερες και το σημαντικότερο που είπαν : ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ account επιτέλους στο οποίο θα δένουν οι τίτλοι και όχι στο hardware και αλλαγή στην τιμολογιακή πολιτικη.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...