Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Παιδια μπορειτε να μου πειτε ποιο απο τα δυο ειναι καλυτερο??Galaxy ace 3,Galaxy s3 mini samsung......Και παιζει ρολο η οθονη TFT του ace3??
kargo130 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Και εγω τωρα τα συγκρινα και διαπιστωσα οτι ειναι ουσιαστικα τα ιδια με μεγαλη μου εκπληξη. Η amoled του mini ειναι καλυτερη παντως. Και το mini εχει 8gb, παιζει και αυτο το ρολο του
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Και εγω τωρα τα συγκρινα και διαπιστωσα οτι ειναι ουσιαστικα τα ιδια με μεγαλη μου εκπληξη. Η amoled του mini ειναι καλυτερη παντως. Και το mini εχει 8gb, παιζει και αυτο το ρολο του ποιο μου προτεινεις?
disqualified Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 αυστηρα απο αυτα τα 2 αναμφιβολα το s3 mini, Είναι σιγουρα πιο προσεγμενο ως προιον
kargo130 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Ναι απο τη στιγμη που εχουν και την ιδια τιμη. Μη ξεχνας οτι το mini ειναι μια κατηγορια πανω.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 ομως ειναι πολυ πιο αργο απο το ace 3 ή ειναι φημες?? αυστηρα απο αυτα τα 2 αναμφιβολα το s3 mini, Είναι σιγουρα πιο προσεγμενο ως προιον ως προς τι??
disqualified Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 ως προς την εκδοση android και γενικα το σχεδιασμο του προιοντως θεωρω το ace 3 ειναι πιο πολυ από τα android του σωρου σε σχεση με το mini. Ειδικα αυτης της κατηγοριας τα android δεν τα εμπιστευομαι, ειτε εχω δικιο ή αδικο
kargo130 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Ως κατασκευη γιατι οπως σου ειπα ειναι μια κατηγορια πανω. Πιο αργο; φορανε τον ιδιο επεξεργαστη και εχουν τα ιδια specs γενικα, και επισης το ιδιο λειτουργικο,δεν ξερω απο που προκυπτει αυτο. Και μην παραλειψουμε οτι το ace ειναι 4G αν σε ενδιαφερει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα