Προς το περιεχόμενο

Galaxy ace 3 vs Galaxy s3 mini

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια μπορειτε να μου πειτε ποιο απο τα δυο ειναι καλυτερο??Galaxy ace 3,Galaxy s3 mini samsung......Και παιζει ρολο η οθονη TFT του ace3??

Δημοσ.

Και εγω τωρα τα συγκρινα και διαπιστωσα οτι ειναι ουσιαστικα τα ιδια με μεγαλη μου εκπληξη. Η amoled του mini ειναι καλυτερη παντως. Και το mini εχει 8gb, παιζει και αυτο το ρολο του

Δημοσ.

Και εγω τωρα τα συγκρινα και διαπιστωσα οτι ειναι ουσιαστικα τα ιδια με μεγαλη μου εκπληξη. Η amoled του mini ειναι καλυτερη παντως. Και το mini εχει 8gb, παιζει και αυτο το ρολο του

ποιο μου προτεινεις?

Δημοσ.

ομως ειναι πολυ πιο αργο απο το ace 3 ή ειναι φημες??

αυστηρα απο αυτα τα 2 αναμφιβολα το s3 mini, Είναι σιγουρα πιο προσεγμενο ως προιον

ως προς τι??

Δημοσ.

ως προς την εκδοση android και γενικα το σχεδιασμο του προιοντως θεωρω το ace 3 ειναι πιο πολυ από τα android του σωρου σε σχεση με το mini. Ειδικα αυτης της κατηγοριας τα android δεν τα εμπιστευομαι, ειτε εχω δικιο ή αδικο

Δημοσ.

Ως κατασκευη γιατι οπως σου ειπα ειναι μια κατηγορια πανω. Πιο αργο; φορανε τον ιδιο επεξεργαστη και εχουν τα ιδια specs γενικα, και επισης το ιδιο λειτουργικο,δεν ξερω απο που προκυπτει αυτο.

Και μην παραλειψουμε οτι το ace ειναι 4G αν σε ενδιαφερει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...