LLLEFTERIS Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Ψαχνω για κουτακι μικρο για mini-itx μητρικη αλλα θελω να εχει θεση για εναν 2.5 δισκο και για εναν 3.5 κατι σαν αυτο. http://www.aliexpress.com/item/MINI-ITX-HTPC-CASE-Full-aluminum-alloy-black-DC-ATX-PSU-3-5-HDD-or-2/441152319.html Στην θεση του 2.5 θα μπει ο ssd για το λειτουργικο και στην θεση του 3.5 θα μπεις ενας 4TB για ταινιες. Πειτε μου γνωμες και καταστηματα απο Ελλαδα γιατι δεν θελω να μπλεξω με αγορα απο εξωτερικο. Να σημειωσω οτι δεν θα μπει ξεχωριστη καρτα γραφικων γιατι θα φτιαξω συστημα με Haswell i3 i5 και ετσι θα συνδεθει με το hdmi της μητρικης.
LLLEFTERIS Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Thermaltake Element Q VL52021N2E Mini Tower 220 Watt Black Το πηρα απο αγγελια εντελως καινουριο μονο που ο ssd μπηκε με πατεντα μεσα.
LLLEFTERIS Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 40 ευρω αλλα ετρεχα απο Περιστερι Αγια Παρασκευη.
Mau-Maus Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 αν ειναι εντος εγγυησης μια χαρα το πηρες ! μια ακομη ερωτηση .. ειναι εντελως αθορυβο ? ακουγεται εστω κ λιγο θορυβος εκτος απ τον μηχανικο του σκληρο ? σκεφτομαι να φτιαξω κατι σαν κ αυτο ..
LLLEFTERIS Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δεν εχω παρει ακομα μητρικη επεξεργαστη και μνημη εχω μονο το κουτι τον δισκο ssd και εναν δισκο 4tb (οχι αυτος που βλεπεις στην φωτογραφια αυτος ειναι χαλασμενος τον εχω για αντιβαρο) Εμενα ο θορυβος δεν με πειραζει και τοσο γιατι με τα δυο μικρα διαολακια που εχω εδω για να ακουσεις ταινια θελεις λιγο ενταση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα