dexter 4 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 καλημέρα, αγόρασα πρόσφατα ένα laptop dell insiron 3770, που δυστυχώς είχε επάνω τα windows 8 και είπα να μη κάνω format για να τα δοκιμάσω, τέλος πάντων όλα έδειχναν ok και είχα ψηθεί να τα κρατήσω. και εκεί κάπου εντόπισα το προβληματάκι, σε κάθε εκκίνηση του υπολογιστή το Numlock απενεργοποιείται μόνο του ενώ πριν κλείσει ο υπολογιστής ήταν ενεργοποιήμενο. δεν είναι μεγάλο πρόβλημα αλλά είναι κάπως ενοχλητικό, αν γνωρίζει κάποιος πως θα το λύσω εκτιμούσα πολύ.. ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Avatar21 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Καλημέρα φίλε μου. Και σε μένα το κάνει κάποιες φορές δεν νομίζω αν αυτό το πράγμα χαρακτηρίζεται ως "πρόβλημα". Δεν είναι κάτι προσπάθησε να μην του δίνεις και πολύ σημασία...
dexter 4 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 οκ δεν είναι πρόβλημα αλλά αν μπορούσε να λυθεί καλό θα ήταν! και εξάλλου δεν έχει λογική να συμβαίνει κάτι τέτοιο.
macabre_sunsets Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 1) Άνοιξε τη Registry - Πάτα "Win Key + R" για να ανοίξει το "Run" - Γράψε "regedit" - Πάτα "Enter" 2) Πήγαινε στο κλειδί "HKEY_USERS\.DEFAULT\Control Panel\Keyboard" 3) Βρες την τιμή "InitialKeyboardIndicators" και άλλαξέ την σε "2" 4) Ενεργοποίησε το Num Lock και κάνε επανεκκίνηση.
dexter 4 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 macabre η τιμή είναι από προεπιλογή "2" το πρόβλημα υπάρχει μόνο όταν έχω ενεργοποιημενο τον κωδικό εισόδου! όταν το βάζω να ανοίγει απευθείας λειτουργεί κανονικά.
da-vinci Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 και γω εχω ακριβως το ιδιο ποβλημα αλλα δεν το εψαξα,με το που ανοιγω τον υπολογιστη πρεπει να πατησω numberlock
micos000 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δες στο bios μήπως έχει κάποια επιλογή για num lock state.
da-vinci Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 προσπαθησα να μπω στο bios μετα απο τοσες φορες επαν/σεις πατωντας f1-f10 τιποτα,διαβασα πρεπει να πατησω το f2 σε λειτουργια και ταυτοχρονα επανεκ/ση.αφου μου εκανε ρυθμιση παραμετρων 40 λεπτα μπηκε στο bios η επιλογη η μονη επιλογη ηταν στην φωτο που παραθετω,δεν αλλαξε κατι αντιθετα ξανα εβαλα την επιλογη στην προεπιλογη και εκανε αλλη μιση ωρα ρυθμιση παραμετρων,οποτε η τα win φταινε ετσι λεω,η ο υπολογιστης p70-a-104 που δεν προκειται στη ζωη μου να ξανα παρω toshiba,για πολλους αλλους λογους μετα απο ψαξιμο σε οποιον εχει τον p70-a-104 για να μπει απευθειας στο bios χωρις να πατησει ταυτοχρονα f2 σε λειτουργια,δηλαδη σε περιπτωση καταρρευσης των win ας εχει την επιλογη στην δευτερη φωτο απο το προγραμμα systemsetings της τοσιμπα ευχαριστουμε τοσιμπα που μας κανεις ευκολη τη ζωη με τις καινοτομιες σου
macabre_sunsets Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Αν θυμάμαι καλά, από όσα έχω διαβάσει περί του θέματος, τα Windοws 8.1 αγνοούν τη ρύθμιση του BIOS σχετικά με το Num Lock.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα