Cryptic Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Starbound είναι ένα παιχνίδι τύπου Terraria, αλλά στο διάστημα και με δυνατότητα εξερεύνησης πολλών πλανητών, φεγγαριών, αστεροειδών κτλ. Προς το παρόν είναι early access. Σκοπεύει να παίξει κανείς; Το πήρα και είναι αρκετά ενδιαφέρον. http://www.youtube.com/watch?v=IGttd2keBGI
chek2fire Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Αρκετά ενδιαφέρων game το έχω σταμπάρει εδώ και καιρό αλλά λέω μήπως περιμένω να βγει από την early access. Αν ασχοληθείς πες μας αν έχει bug και τέτοια.
Cryptic Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δεν πρόσεξα κάποια bugs, αν και σίγουρα έχει. Από πλευράς content θέλει ακόμα δουλειά. Υπάρχουν μόνο 3-4 απλά boss προς το παρόν, οπότε στην ουσία το "τερματίζεις" μέσα σε μια-δυο μέρες. Όμως το σύμπαν λειτουργεί πλήρως, και υπάρχουν αρκετές επιλογές για δημιουργικό χτίσημο αλά minecraft.
vfragos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Starbound είναι ένα παιχνίδι τύπου Terraria, αλλά στο διάστημα και με δυνατότητα εξερεύνησης πολλών πλανητών, φεγγαριών, αστεροειδών κτλ. Προς το παρόν είναι early access. Σκοπεύει να παίξει κανείς; Το πήρα και είναι αρκετά ενδιαφέρον. Το έχω πάρει στο steam. Το παιχνίδι είναι κόλλημα. Κάνε με add αν θέλεις. SteamID: Flyawaygr
chek2fire Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Σε έκανα./ Dionissos είναι το δικο μου εκεί
Super Moderators Snoob Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Ωραίο παιχνίδι είναι, αλλά θέλει λίγη ακόμη κατεύθυνση. Επίσης, το update που έγινε μέσα στην εβδομάδα που μας πέρασε κατά πάσα πιθανότητα τερμάτισε και το θέμα της διαγραφής των χαρακτήρων με κάθε νέο update, που ήταν ένα σοβαρό θέμα (αν και απολύτως κατανοητό για παιχνίδι σε στάδιο early access).
Cryptic Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Αυτή τη στιγμή ψάχνω κανα καλό server. Προς το παρόν παίζω σε ένα από το reddit, αλλά είναι πολύ ασταθές (δεν ξέρω αν ευθύνεται το παιχνίδι ή ο server). Η βάση μου:
Super Moderators Snoob Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Εντυπωσιακή Για πες λίγο, πώς φτιάχνεις τις σκάλες, γιατί έτσι όπως τις βάζω εγώ κόβω τα σπίτια μου στη μέση: αρχίζει και τις σκαρφαλώνει από την ανάποδη, δε μου βγαίνουν σωστά στον όροφο... Πολύ καλό παιχνίδι, πάντως.
Cryptic Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Όταν χαλάνε οι σκάλες, μερικές φορές μπορείς απλά να ξαναβάλεις δεύτερη φορά τα κομμάτια. Χωρίς να βγάλεις τα στραβά, απλά κάνεις κλικ οριζόντια με καινούρια και ισιώνουν. Αλλά όντως κολλάνε περίεργα ανάλογα με το περιβάλλον...
zeniath Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Παίδες ψώφιο το thread βλέπω. Χθες το ξεκίνησα και πρέπει να ομολογήσω ότι και σαν παιχνιδάκι αλλά και σαν λεφτά είναι πέραν του δέοντος τίμιο, δεν έχω να πω περισσότερα για την ώρα αλλά είπα να ξυπνήσω το thread μιας και δεν έχει πολύ καιρό που έγινε launch σαν finished game.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα