ramarg Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 εγω προσωπικα θα τα επαιρνα απο το μαγαζι, που και support εχει, και εγγυηση απο infoquest κι οχι arvato οπως τα δικα σου πχ. θελω να πω πως τα 20 euro premium ειναι λογικα για εμενα, για αυτα που θα κερδισω. δεν αμφισβητω εσενα, αλλα το support του ΟΤΕ. βεβαια, κανεις την προσπαθεια σου με 580 ευρω και βλεπεις πως θα παει. αν το σκεφτεσαι μην το αργεις ομως, γιατι οσο πληθαινουν οι φημες για τουμπανο iphone 6 θα πεφτει και η ζητηση - τιμη για το απερχομενο 5s. Λαθος τα λες..infoquest πανε μονο οσα ερχονται απεξω....κανένα αλλο.. αν το παρεις απο μαγαζι οπως λες και εσύ arvato service θα εχεις... εκτός αν εννοείς μαγαζί skroutz με iphone EU παραεισαγωγής... γκουγκλαροντας παντως για την arvato( την οποια δεν ηξερα) πεφτω σενα λινκ ( http://www.iphonehellas.gr/forum/topic/83986-arvato-service/page-2 ) στο οποιο μιλαει ενας δυσαρεστημενος καταναλωτης που τον καθυστερησαν 7 μερες να του αλλαξουν κινητο οταν χαλασε αυτο πουχε αγορασει και απαντανε απο κατω παρα πολλοι λεγοντας τα καλυτερα για την εταιρια. αρα γιατι λες οτι ειναι κακο ναχεις την avarto για υποστηριξη,δεν γνωριζω. λογικό ο καθένας να έχει διαφορετική απόψη με τα σέρβις..πάντως απόσα εχω ακουσει η αρβατο κανει πολλα νερά στο σερβις...στελνεις iphone και σου λενε οτι εχουν υγρασια οι δεικτες 3m και σου ακυρωνουν την εγγυηση ας πουμε..βεβαια ποτε δεν κατηγορω arvato γιατί μας ξέρω τι λαός είμαστε....κάνουμε όντως τη ζημιά,την αρνούμαστε,παμε και εχουμε απαιτηση να μας τα φτιαξουν..σιγουρα η αρβατο θα ξερει κατι παραπανω και θα καταλαβαινει τους απατεωνισκους...ΚΑΝΕΙΣ δεν χαιδευει το τηλεφωνο του...αλλοι ναι,άλλοι τα πετανε δεξιά αριστερά,και μετά οταν χαλάσε το αειφον τους πιανει ο πονος και κραζουν την αρβάτο...ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ειμαστε..τα τερτιπια μας είναι γνωστά...αποψη μου είναι να μην κρίνεις εκ των προτέρων..εγώ 2 φορές έστειλα earpods για αλλαγη,μία εντός και μία εκτός εγγύησης (με το γνωστο χαρτι 2ετους εγγυησης και αναλυτικη αναφορα βλαβης) ,και η αρβάτο μου τα αλλαξε χωρις πολλά,και μαλιστα σε 2 μερες... Εγω πιστευω πως μπορει να πιασει 600€. Εξαρταται που θα βαλεις την αγγελια και σε τι κοινο απευθυνεσαι. Πχ εδω οι περισσοτεροι γνωριζουν το skroutz και με ενα ψαξιμο θα δουν οτι μπορουν να το παρουν με 600€ απο μαγαζι. Αν ομως το βαλεις αγγελια στην Χρυση Ευκαιρια, υπαρχει κοσμος εκει που δεν γνωριζει περι skroutz και λοιπων μαγαζιων και θεωρουν πως η τιμη του iphone 5s ειναι 740€, οποτε στα 550-600€ μπορουν να το αγορασουν απο καποιον ιδιωτη. ακριβως φιλε haha..αυτό λεω σε τοσες σελίδες...ολα παραεισαγωγής είναι..και στο σκρουτζ και αυτο που θα του φερουν απο ελβετια..ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια...οτι εγγυηση εχει το ενα θα εχει και το αλλο...παραεισαγωγής και τα 2..γιατί να το δώσει πιο κατω απο το σκρουτζ δν καταλαβα....δεν χρειαζεται να το δωσει στις αγγελίες..ας το δωσει ενα φιλο 600....καλο θα του κανει...ποσο μαλλον αν ειχε σκοπο ο φιλος του να το παρει 740... επισης δεν τιθεται κ θεμα εμπιστοσυνης.. Γενικά είναι λίγο πονεμένη ιστορία το service στην Ελλάδα. Η Infoquest που αναλαμβάνει τα κινητά από εξωτερικό θεωρείται γενικά καλύτερη από arvato και Γερμανό που έχουν το service για τα ελληνικά κινητά...στην ουσία με κινητό από skroutz ή apple store του εξωτερικού ίσως έχεις καλύτερη εξυπηρέτηση από ότι με το ελληνικό! και στις δύο περιπτώσεις πάντως δεν γίνεται επισκευή του κινητού που τους έστειλες αλλά παίρνεις άλλο επισκευασμένο και θέλει αρκετές εώς πολλές μέρες για την αντικατάσταση. Πιστεύω είναι και θέμα τύχης, σε ποιον υπάλληλο θα πέσεις και πως θα το χειριστείς και συ...μη σου τύχει καλύτερα Οντως ειναι λιγο πονεμενο,αλλα εχει βελτιωθει αρκετα τα τελευταια χρονια..δεν ειναι οπως παλια τυπου rainbow και ποιος αλλος ηταν δε θυμαμαι...εγω με arvato δεν ειχα πρόβλημα πάντως που εστειλα earpods ξανά και ξανά και εκτός εγγύησης πρόσφατα..μου τα αλλαξαν κανονικά με το γνωστό χαρτί,και αναλυτικη περιγραφη βλαβης...τους τα διατυπωσα και εγω με εμπειρο τροπο,δεν υπηρχε περιπτωση αν αρνηθουν... Φυσικά δεν είναι θέμα τύχης...Ειναι καθαρά στο χέρι σου..Πως θα μιλήσεις..πως θα διεκδικησεις,,πως θα γραψεις την αναφορα...πως πως πως..αν χαριζεις καστανα σαυτη τη ζωη δεν γινεται το δικο σου ! 1
Hamurabi Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Τα εβαλα αγγελια στη χρυση ευκαιρια και τα 2 που πηρα με επιδοτηση στα 580 ευρω και σε μερικες ωρες πουληθηκε το ενα. 1 left...
ramarg Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Τα εβαλα αγγελια στη χρυση ευκαιρια και τα 2 που πηρα με επιδοτηση στα 580 ευρω και σε μερικες ωρες πουληθηκε το ενα. 1 left... Λογικό ! 5S ειναι..οχι 3gs... το αλλο βαλτο 590 ! χαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα