Supes Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Η γνώμη μου είναι να το βάλει ελαφρώς πιο χαμηλά από το skroutz για να έχει κίνητρο ο άλλος να τον προτιμήσει. Κανείς λογικός άνθρωπος δεν θα προτιμούσε να αγοράσει από έναν άγνωστο ιδιώτη παρά από ένα κατάστημα αν πουλούσανε κάτι στην ίδια τιμή πιστεύω. Εκτός και αν πετύχει κάποιον που δεν το ψάχνει τόσο πολύ και θεωρεί ότι η τιμή του καινούργιου είναι 739€. υγ. Από περιέργεια, πόσο πουλάνε στην Ελβετία το 5s ξεκλείδωτο? Ναι ρε παιδιά. Εγώ αν ήταν ένα 50ρικο διαφορά θα το 'παιρνα από ιδιώτη, ειδικά αν ήταν να το αγοράσω εξ αποστάσεως με αντικαταβολή ή ακόμα χειρότερα με κατάθεση χρημάτων. Θα μου πείτε ναι και 50 ευρώ δεν είναι λίγα, δεν τα βρίσκεις στον δρόμο, συμφωνώ! Αλλά όταν πας να δωσεις 600 ευρώ εε δεν θα λυπηθείς τα 50 ευρώ παραπάνω για να 'χεις και το κεφάλι σου ήσυχο! 1
zio10 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Τα 550€ που σκέφτεται να το δώσει ο φίλος είναι πολύ λογική τιμή από τη στιγμή που το βρίσκεις κάτω από 600€ σε μαγαζί.
ramarg Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Τα 550€ που σκέφτεται να το δώσει ο φίλος είναι πολύ λογική τιμή από τη στιγμή που το βρίσκεις κάτω από 600€ σε μαγαζί. 600 ειναι τωρα...μη μετραμε τα φραγκοδιφραγκα...ανεκαθεν εμεις οι ελληνες 1-2 ευρω ποτε δεν τα υπολογιζαμε.. απο την αποψη αυτη ναι..να το δωσει ιδια τιμη ,ή ΛΙΓΟ πιο κατω απο σκρουτζ για να ειναι ανταγωνιστικό..αυτό μονο
zio10 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Ίδια τιμή πολύ δύσκολα να το δώσει, 30-40€ πιο κάτω μου φαίνεται λογικό. Είναι το ίδιο προϊόν αλλά στην ίδια τιμή μόνο φίλος του θα το έπαιρνε και αν... 1
ramarg Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Ίδια τιμή πολύ δύσκολα να το δώσει, 30-40€ πιο κάτω μου φαίνεται λογικό. Είναι το ίδιο προϊόν αλλά στην ίδια τιμή μόνο φίλος του θα το έπαιρνε και αν... ε ναι δεν ειναι αναγκη να το δωσει στις αγγελιες..ας το δωσει σε ενα φιλο του...δεν θα τον ξεγελασει αν του το δωσει 600..καλο θα του κανει...ποσο μαλλον αν ειχε σκοπο ο φιλος του να το παρει 740... επισης δεν τιθεται κ θεμα εμπιστοσυνης.. 1
zio10 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Εντωμεταξύ εμείς ασχολούμαστε περισσότερο από τον φίλο που άνοιξε το θέμα... 3
ramarg Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Εντωμεταξύ εμείς ασχολούμαστε περισσότερο από τον φίλο που άνοιξε το θέμα... Xαχα ισχύει...ας του ερθει πρωτα,και ισως τελικα να μην το πουλησει..εγώ στη θεση του θα το κρατουσα τετοιο δωρο !! 1
Hamurabi Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 εγω ρε παιδια που πηρα σημερα απο επιδοτηση δυο 5s μαυρα απο την Cosmote (εχω αποδειξη κανονικα) δεν ειναι νορμαλ να τα δωσω 580 οταν το πρωτο σκρουτζομαγαζο το δινει τοσο αλλα με κινητο εισαγομενο;
Federacion Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Φίλε πήρες επιδότηση από εταιρικό πακέτο; Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
basilis5 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 εγω ρε παιδια που πηρα σημερα απο επιδοτηση δυο 5s μαυρα απο την Cosmote (εχω αποδειξη κανονικα) δεν ειναι νορμαλ να τα δωσω 580 οταν το πρωτο σκρουτζομαγαζο το δινει τοσο αλλα με κινητο εισαγομενο; εγω προσωπικα θα τα επαιρνα απο το μαγαζι, που και support εχει, και εγγυηση απο infoquest κι οχι arvato οπως τα δικα σου πχ. θελω να πω πως τα 20 euro premium ειναι λογικα για εμενα, για αυτα που θα κερδισω. δεν αμφισβητω εσενα, αλλα το support του ΟΤΕ. βεβαια, κανεις την προσπαθεια σου με 580 ευρω και βλεπεις πως θα παει. αν το σκεφτεσαι μην το αργεις ομως, γιατι οσο πληθαινουν οι φημες για τουμπανο iphone 6 θα πεφτει και η ζητηση - τιμη για το απερχομενο 5s. 1
Hamurabi Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 γκουγκλαροντας παντως για την arvato( την οποια δεν ηξερα) πεφτω σενα λινκ ( http://www.iphonehellas.gr/forum/topic/83986-arvato-service/page-2 ) στο οποιο μιλαει ενας δυσαρεστημενος καταναλωτης που τον καθυστερησαν 7 μερες να του αλλαξουν κινητο οταν χαλασε αυτο πουχε αγορασει και απαντανε απο κατω παρα πολλοι λεγοντας τα καλυτερα για την εταιρια. αρα γιατι λες οτι ειναι κακο ναχεις την avarto για υποστηριξη,δεν γνωριζω.
zio10 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Γενικά είναι λίγο πονεμένη ιστορία το service στην Ελλάδα. Η Infoquest που αναλαμβάνει τα κινητά από εξωτερικό θεωρείται γενικά καλύτερη από arvato και Γερμανό που έχουν το service για τα ελληνικά κινητά...στην ουσία με κινητό από skroutz ή apple store του εξωτερικού ίσως έχεις καλύτερη εξυπηρέτηση από ότι με το ελληνικό! και στις δύο περιπτώσεις πάντως δεν γίνεται επισκευή του κινητού που τους έστειλες αλλά παίρνεις άλλο επισκευασμένο και θέλει αρκετές εώς πολλές μέρες για την αντικατάσταση. Πιστεύω είναι και θέμα τύχης, σε ποιον υπάλληλο θα πέσεις και πως θα το χειριστείς και συ...μη σου τύχει καλύτερα 1
paylidis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 http://www.groupon.gr/deals/special-deal/gg-shop4-less-new/33956841 2 εργάσιμες μέρες και εγγυηση infoquest oxi varvato... κάτω απο 550 πιάνει το ελβετικό δυστυχώς (με ενα ετος εγγυηση)...
haHa Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Εγω πιστευω πως μπορει να πιασει 600€. Εξαρταται που θα βαλεις την αγγελια και σε τι κοινο απευθυνεσαι. Πχ εδω οι περισσοτεροι γνωριζουν το skroutz και με ενα ψαξιμο θα δουν οτι μπορουν να το παρουν με 600€ απο μαγαζι. Αν ομως το βαλεις αγγελια στην Χρυση Ευκαιρια, υπαρχει κοσμος εκει που δεν γνωριζει περι skroutz και λοιπων μαγαζιων και θεωρουν πως η τιμη του iphone 5s ειναι 740€, οποτε στα 550-600€ μπορουν να το αγορασουν απο καποιον ιδιωτη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα