Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένας συγγενής μου θα πάρει ένα iphone 5S 16GB άσπρο (του κουτιού) απο την Ελβετία με επιδότηση και θα μου το στείλει για να το πουλήσω στην Ελλάδα. Θα ήθελα να ρωτήσω 2 πράγματα:

1) Ποια είναι:

• η ανώτερη τιμή που θα μπορούσε να πουληθεί
  • μια λογική τιμή
  • η κατώτερη τιμή που θα μπορούσε να πουληθεί, χωρίς να με πιάσουν κορόιδο

2) Στην Ελλάδα θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανένα πρόβλημα?Χωρίς ξεκλείδωμα?

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρώτησε τον αν θα του το δώσουν ξεκλείδωτο από την εταιρεία. Αν ναι και είναι στη ζελατίνα του με την εγγύηση του 600 το ανώτερο 550 είναι καλά και σίγουρα όχι κάτω από 500 για τον επόμενο μήνα.<br><br><br>

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

μην το αργησεις γιατι πλεον ξεκινα απο σχεδον 600€ στα γνωστα σκρουτζομαγαζα

http://www.skroutz.gr/s/3783654/Apple-iPhone-5S-16GB.html

δλδ θα το προτιμησει καποιος εναντι καποιου απο μαγαζι.

μην βασιστεις στο οτι η επισημη τιμη του ειναι 750 ευρω στους μεγαλους.

Δημοσ.

Αν το πάρει με επιδότηση πιθανόν να είναι και κλειδωμένο στον Ελβετικό πάροχο οπότε προσοχή να ζητήσει ξεκλείδωτο. Για τιμή, όταν το έχεις στα χέρια σου δες τιμή στο skroutz και δώστο 30-50€ πιο κάτω. Εννοείται καλύτερα να μην το ανοίξεις εσύ αλλά να το κρατήσεις σφραγισμένο. Για εγγύηση κλπ νομίζω δεν θα υπάρχει πρόβλημα, το καλύπτει η Infoquest.

Δημοσ.

600 min... ειτε το αγορασει καποιος απο μαγαζι ειτε απο σενα,παλι εγγυηση εχει... μαθε αν θα ειναι ξεκλειδωμενο..ειναι σημαντικό αυτό,και καθορίζει την τιμη της συσκευης σε μεγαλο βαθμο..

Δημοσ.

600 min... ειτε το αγορασει καποιος απο μαγαζι ειτε απο σενα,παλι εγγυηση εχει... μαθε αν θα ειναι ξεκλειδωμενο..ειναι σημαντικό αυτό,και καθορίζει την τιμη της συσκευης σε μεγαλο βαθμο..

κανεις λαθος σε αυτο με την εγγυηση.Εαν το παρει ευρωπαικο απο την κοπελα θα εχει 1 χρονο εγγυηση γτ ο νομος αναγκαζει τον πωλητη στην ευρωπη να δινει τον δευτερο χρονο εγγυησης.Ενω αν το παρει απο σκορουτζομαγαζο και ειναι ευρωπαικο θα εχει 2. (με απλα λογια 1 σου δινει η apple και αλλο 1 αναγκαστηκα ο πωλητης).Εκτος και αν τρεχεις ελβετια για αντικατασταση :P.οποτε τα 600 ειναι ..πολλα

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Απο ότι κατάλαβα μια αρκετά λογική τιμή είναι να πουληθεί στα 550 ευρώ. Στο μαγαζί γίνεται να το ζητήσω ξεκλείδωτο ή θα πρέπει να το πάρω και να το πάω σε κάποιον ιδιώτη να το ξεκλειδώσει?

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Απο ότι κατάλαβα μια αρκετά λογική τιμή είναι να πουληθεί στα 550 ευρώ. Στο μαγαζί γίνεται να το ζητήσω ξεκλείδωτο ή θα πρέπει να το πάρω και να το πάω σε κάποιον ιδιώτη να το ξεκλειδώσει?

το ζητας ξεκλειδωτο.τα κλειδωμενα ειναι πιο φτηνα .

Αν το βαλεις 550 ναι θα φυγει αμεσως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κανεις λαθος σε αυτο με την εγγυηση.Εαν το παρει ευρωπαικο απο την κοπελα θα εχει 1 χρονο εγγυηση γτ ο νομος αναγκαζει τον πωλητη στην ευρωπη να δινει τον δευτερο χρονο εγγυησης.Ενω αν το παρει απο σκορουτζομαγαζο και ειναι ευρωπαικο θα εχει 2. (με απλα λογια 1 σου δινει η apple και αλλο 1 αναγκαστηκα ο πωλητης).Εκτος και αν τρεχεις ελβετια για αντικατασταση :P.οποτε τα 600 ειναι ..πολλαμη 

.Μη σχολιάζεις χωρίς να διαβάζεις τα σχόλια πρώτα.Δεν εγραψα πουθενα τη χρονικη διαρκεια της εγγυησης... ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΓΓΥΗΣΗ εγραψα....η εγγυηση δεν χανεται με την μεταπωληση...ισχυει ΚΑΝΟΝΙΚΑ , και μετράει αντίστροφα από την ημέρα που θα το ενεργοποιησεις...

Τώρα τα περί 1 ετός,2 έτους είναι άλλη ιστορια...Κανονικά  ΕΧΟΥΝ 1 χρόνο,αυτό για το 2ο χρόνο είναι ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ,ΟΧΙ ΝΟΜΟΣ...Παρ'όλα αυτά οσες φορες πηγα για 2ετη εγγυηση δεν ειχα προβλημα...η apple το κανει για να μη δυσαρεστει πελάτες απλά,ενώ μπορεί κανονικότατα να αρνηθεί...

Eφόσον ειναι αγορασμενο απο ευρωπη εχει κανονικα την ιδια εγγυηση παντου.. 

(Ακου να τρεχει στην ελβετια για σερβις !!! Οπου θελει μπορει να το παει..Θελει ελλαδα ελλάδα.Θελει να παει ταξιδι ευρωπη παλι δωρεαν του το φτιαχνουν οπου θελει...Η εγγύηση ειναι ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ.Μην παραπληροφορείτε)

Μην τους ακούς φίλε....Ακου 550...Για κοροιδα ψάχνουν τι να πώ ? Σε είδαν άσχετο που δεν εχεις ιδεα,και κανουν παιχνίδι..Ακου 550...ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟ ΛΑΘΟΣ...ΠΟΤΕ....550 το 5αρι κάνει που ειναι περσυνο..το 5S ειναι ο,τι πιο καινουριο...740 κάνει εδώ (και 600 τουλαχιστον στα σκρουτζομαγαζα) και θα το δώσεις 550 ? 550 θα το εδινες αν ηταν μεταχειρισμενο,........ακουσε με και μη κανεις το λαθος..δεν ξερουμε τι ρολο παιζει ο καθενας.. ΕΙΝΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΤΟ.600 ΑΚΑΤΕΒΑΤΑ... Κάθονται και σου λένε θα φύγει αμέσως ...γιατί τί είναι παντόφλα ? τελευταιας γεννιάς ειναι...δεν εχεις αναγκη να ριξεις πολυ την τιμη για το πουλησεις...λες και σου ειναι βαρος και πρεπει αν το ξεφορτωθεις οσο οσο..ντροπή..550 δινουν το πλαστικο iphone... 600+++ ΑΚΑΤΕΒΑΤΑ.. οποιος δεν θελει προβλημα του..δεν ειναι αναγκη να το πουλησεις στις αγγελιες..βρες ενα φιλο που το θελει και 600+++ θα τα παρεις σιγουρα,τη στιγμη που κανει 740 ελλαδα..Καθεσαι και εμπιστευεσαι ατομα με μολις 2-3 μηνυματα? ποτέ..Aκου τι σου λεω..

Επεξ/σία από ramarg
Δημοσ.

.Μη σχολιάζεις χωρίς να διαβάζεις τα σχόλια των άλλων πρώτα.Δεν εγραψα πουθενα τη χρονικη διαρκεια της εγγυησης... ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΓΓΥΗΣΗ εγραψα....η εγγυηση δεν χανεται με την μεταπωληση...ισχυει ΚΑΝΟΝΙΚΑ , και μετράει αντίστροφα από την ημέρα που θα το ενεργοποιησεις...

Τώρα τα περί 1 ετός,2 έτους είναι άλλη ιστορια...Κανονικά  ΕΧΟΥΝ 1 χρόνο,αυτό για το 2ο χρόνο είναι ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ,ΟΧΙ ΝΟΜΟΣ...Παρ'όλα αυτά οσες φορες πηγα για 2ετη εγγυηση δεν ειχα προβλημα...η apple το κανει για να μη δυσαρεστει πελάτες απλά,ενώ μπορεί κανονικότατα να αρνηθεί...

Eφόσον ειναι αγορασμενο απο ευρωπη εχει κανονικα την ιδια εγγυηση παντου.. ΤΕΛΟΣ...

(Ακου να τρεχει στην ελβετια για σερβις !!! Ανήκουστο.Οπου θελει μπορει να το παει..Θελει ελλαδα ελλάδα.Θελει να παει ταξιδι ευρωπη παλι δωρεαν του το φτιαχνουν οπου θελει...Η εγγύηση ειναι ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ.Μην παραπληροφορείτε)

Μην τους ακούς φίλε....Ακου 550...Για κοροιδα ψάχνουν τι να πώ ? Σε είδαν άσχετο που δεν εχεις ιδεα,και κανουν παιχνίδι..Ακου 550...ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟ ΛΑΘΟΣ...ΠΟΤΕ....550 το 5αρι κάνει που ειναι περσυνο..το 5S ειναι ο,τι πιο καινουριο...740 κάνει εδώ (και 600 τουλαχιστον στα σκρουτζομαγαζα) και θα το δώσεις 550 ? 550 θα το εδινες αν ηταν μεταχειρισμενο,........ακουσε με και μη κανεις το λαθος..δεν ξερουμε τι ρολο παιζει ο καθενας.. ΕΙΝΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΤΟ. 600 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ....600 ΑΚΑΤΕΒΑΤΑ... Κάθονται και σου λένε θα φύγει αμέσως ...γιατί τί είναι παντόφλα ? τελευταιας γεννιάς ειναι...δεν εχεις αναγκη να ριξεις πολυ την τιμη για το πουλησεις...λες και σου ειναι βαρος και πρεπει αν το ξεφορτωθεις οσο οσο..ντροπή..550 δινουν το πλαστικο iphone... 600+++ ΑΚΑΤΕΒΑΤΑ.. οποιος δεν θελει προβλημα του..δεν ειναι αναγκη να το πουλησεις στις αγγελιες..βρες ενα φιλο που το θελει και 600+++ θα τα παρεις σιγουρα,τη στιγμη που κανει 740 ελλαδα..Καθεσαι και εμπιστευεσαι ατομα με μολις 2-3 μηνυματα? ποτέ..Aκου τι σου λεω..

καταρχην με ξερεις και μου επιτιθεσαι ετσι?..Δεν το καταλαβα το υφακι.Δεν ειπα πουθενα πως η εγγυηση χανεται με την μεταπωληση.Το ειπα ξεκαθαρα οτι η apple δινει εγγυηση 1 χρονο κιαστην ευρωπη συμφωνα με τον νομο/οδηγια γιατι ουσιαστικα την χρηση του νομου εχει περι κινητων 2 χρονια κια ακινητων 5 χρονια ελαχιστο(ο πωλητης).Εαν το κινητο εχει αγοραστει απο ελβετια και πας εσυ στους 15 μηνες στην infoquest να στο αντικαταστησουν θα σου πουν η apple δινει ενα ετος εγγυηση και εσυ μετα λεγε οτι θες.Εαν το εχεις παρει απο γερμανο,vodafone,σκρουτζομαγαζο κτλ μετα τους 12 μηνες το πας εκει,και δεν μπορουν και να σου πουν και τιποτα γιατι τους τραβας μια καταγγελια στην προστασια καταναλωτη.οσον αφορα την τιμη μεταπωλησεις εαν το βαλει 600 και φυγει στα 600 εμενα σφυρα μου.καποιος που βλεπει οτι η τιμη αυτην την στιγμη στα μαγαζια ειναι 600 δεν θα παει να το παρει απο ιδιωτη,αλλα απο μαγαζι.Εσυ εαν εχεις μεινει στα 740 ακομα ,δικο σου προβλημα,δεν σημαινει ομως οτι και τοσο πουλιεται (εκτος απο τους κλεφτες).Ειπε μια τιμη στα 550 και του ειπε οτι ναι αν το βαλει 550 θα φυγει αμεσως.Δηλαδη μας κατηγορεις και οτι θελουμε να του φαμε το κινητο?..Ελεος ρε μεγαλε,εχω 5s ευχαριστω δεν θελω και δευτερο.οσο για το οτι 550 εχει το 5 ας γελασω.μαλλον εχεις κρατησει τις τιμες προ κατι μηνων.

Δημοσ.

καταρχην με ξερεις και μου επιτιθεσαι ετσι?..Δεν το καταλαβα το υφακι.Δεν ειπα πουθενα πως η εγγυηση χανεται με την μεταπωληση.Το ειπα ξεκαθαρα οτι η apple δινει εγγυηση 1 χρονο κιαστην ευρωπη συμφωνα με τον νομο/οδηγια γιατι ουσιαστικα την χρηση του νομου εχει περι κινητων 2 χρονια κια ακινητων 5 χρονια ελαχιστο(ο πωλητης).Εαν το κινητο εχει αγοραστει απο ελβετια και πας εσυ στους 15 μηνες στην infoquest να στο αντικαταστησουν θα σου πουν η apple δινει ενα ετος εγγυηση και εσυ μετα λεγε οτι θες.Εαν το εχεις παρει απο γερμανο,vodafone,σκρουτζομαγαζο κτλ μετα τους 12 μηνες το πας εκει,και δεν μπορουν και να σου πουν και τιποτα γιατι τους τραβας μια καταγγελια στην προστασια καταναλωτη.οσον αφορα την τιμη μεταπωλησεις εαν το βαλει 600 και φυγει στα 600 εμενα σφυρα μου.καποιος που βλεπει οτι η τιμη αυτην την στιγμη στα μαγαζια ειναι 600 δεν θα παει να το παρει απο ιδιωτη,αλλα απο μαγαζι.Εσυ εαν εχεις μεινει στα 740 ακομα ,δικο σου προβλημα,δεν σημαινει ομως οτι και τοσο πουλιεται (εκτος απο τους κλεφτες).Ειπε μια τιμη στα 550 και του ειπε οτι ναι αν το βαλει 550 θα φυγει αμεσως.Δηλαδη μας κατηγορεις και οτι θελουμε να του φαμε το κινητο?..Ελεος ρε μεγαλε,εχω 5s ευχαριστω δεν θελω και δευτερο.οσο για το οτι 550 εχει το 5 ας γελασω.μαλλον εχεις κρατησει τις τιμες προ κατι μηνων.

Θα το γράψω ξανά και ξανά εαν χρειαστεί...Διάβαζε τα σχόλια πριν απαντήσεις..

το 5S ειναι ο,τι πιο καινουριο...740 κάνει εδώ (και 600 τουλαχιστον στα σκρουτζομαγαζα) .....

Αν έχεις άγνοια χαρακτηριστικών,θυμίσου ό,τι iphone 5=5C με αλλο housing.... περσυνο μοντέλο θεωρείται... οταν το 4S βγήκε στα 8GB δεν το είπαμε καινούριο..παλιό μοντέλο ήταν...οι τιμές που αναφέρω είναι επί του παρόντος..

AΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ...ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΜΕΙΝΕΙ ΠΙΣΩ..

http://www.skroutz.gr/s/2349816/Apple-iPhone-5-16GB.html

ΙPHONE 5 ΑΠΟ 550 ΕΥΡΏ...

_________________________________________________________________________________________

Το να σε διορθώνουν δεν πρέπει να το θεωρείς επίθεση..Γράφεις σωστά και λάθος πράγματα μαζί και εκεί δημιουργείται η σύγχυση..Δεν ξέρεις από που να πιάσεις το κουβάρι και να το ξετυλιξεις... Καταρχάς στην infoquest πηγαίνεις τα κινητά αγορασμένα από Αμερική (εκτός ευρώπης)...αυτό που μπερδεύεις είναι ότι αν το φέρει από εξω θεωρείται εξωτερικου...πρακτικά αυτο δεν ισχύει γιατί είτε ευρώπη είτε ελλαδα για το 5S ας πούμε φέρνουν το Α1457.... ο εισαγωγέας δεν εμφανιζεται καπου στα στοιχεια της συσκευης..αυτοι κοιτάνε μοντέλο.. Α1457=ευρωπαικο=1χρονος+1 χρονος αναλογως την περιπτωση.Την εγγύηση που λες οτι δίνει ο πωλητής δεν την δίνει ο πωλητής..λάθος...όταν εγώ πήγα κάτι εκτός εγγύησης στον πωλητή,εκεινος που λες οτι δινει 2ο χρονο εγγυηση, αρνηθηκε να το φτιαξει...ειναι εκτος μου ειπε..υπάρχουν ειδικά πράγματα που πρεπει να πεις για να το δεχτουν.επομενως 2ος χρονος εγγυησης ειναι καθαρα στη διακριτικη ευχαιρια της apple..Οσο έχει 2 χρόνια εγγύηση από σκρουτζομάγαζο άλλο τόσο θα έχει και της κοπέλας...Και τα 2 παραεισαγωγής θα είναι..Δεν διαφέρουν σε κάτι...EU....

Γιατί λοιπόν να το δώσει φθηνότερα από ένα iphone 5S παραεισαγωής skroutz στα 600 ευρώ  ??? Και τα 2 είναι το ίδιο...Ο πωλητής-κατάστημα δεν δίνει εγγύηση,δίνει DOA... μην τα μπερδεύεις...μέγα λάθος...αν έδιναν οι πωλητές 2ο χρόνο εγγύηση γιατί τα στέλνουν arvato & infoquest που εκπροσωπούν την apple ? αρα και παλι αυτοι αποφασιζουν εκ μερους της αππλε αν θα δωσουν παραταση η οχι... arvato & infroquest δεν πουλάνε κινητά...

___________________________________________________________________________________________________

Όταν της λένε να το δώσει όσο ένα iphone 5 (550) μόνο καλοσύνη δεν είναι...

*Eτσι για την ιστορία,δε θυμάμαι να σε ρώτησα τι κινητό έχεις...Να απαντάς επί του θέματος..Και εγώ έχω 500 συσκευές apple,δεν κάθομαι να το αναφέρω,για να παριστάνω τον έμπειρο...Το δικό σου αξίζει 550,γιατι ειναι μεταχειρισμένο..

______________________________________________________________________________________________

http://www.phonegallery.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=515

Δηλαδή αυτός που φέρνει ΑΓΓΛΙΚΑ   iphone θες να μου πεις οτι για 2ο χρόνο εγγύηση πρέπει να το πας αγγλία ??/? 

Κοίτα τι λέει στη σελίδα... ''Στη συσκευασία συμπεριλαμβάνεται ο αντάπτορας 3pin για τη μετατροπή της πρίζας φόρτισης από αγγλική σε ελληνική .. '' Γιατί να το δώσει λοιπόν φθηνότερα από ένα τέτοιο κινητό παραεισαγωγής αγγλικο ? Ο,τι πωλείται κάτω από 749 είναι παραεισαγωγής....Και όλα είναι το ίδιο...Αρα στην τιμη τους θα κινηθεί..600...

Δημοσ.

Θα το γράψω ξανά και ξανά εαν χρειαστεί...Διάβαζε τα σχόλια πριν απαντήσεις..

Αν έχεις άγνοια χαρακτηριστικών,θυμίσου ό,τι iphone 5=5C με αλλο housing.... περσυνο μοντέλο θεωρείται... οταν το 4S βγήκε στα 8GB δεν το είπαμε καινούριο..παλιό μοντέλο ήταν...οι τιμές που αναφέρω είναι επί του παρόντος..

AΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ...ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΜΕΙΝΕΙ ΠΙΣΩ..

ΙPHONE 5 ΑΠΟ 550 ΕΥΡΏ...

_________________________________________________________________________________________

Το να σε διορθώνουν δεν πρέπει να το θεωρείς επίθεση..Γράφεις σωστά και λάθος πράγματα μαζί και εκεί δημιουργείται η σύγχυση..Δεν ξέρεις από που να πιάσεις το κουβάρι και να το ξετυλιξεις... Καταρχάς στην infoquest πηγαίνεις τα κινητά αγορασμένα από Αμερική (εκτός ευρώπης)...την εγγύηση που λες οτι δίνει ο πωλητής δεν την δίνει η πωλητής..λάθος...όταν εγώ πήγα κάτι εκτός εγγύησης στον πωλητή που το αγόρασα( δεν αναφερω καταστημα για ευνοητους λόγους) ο πωλητης που λες οτι δινει εγγυηση, αρνηθηκε να το φτιαξει...ειναι εκτος μου ειπε..υπάρχουν ειδικά πράγματα που πρεπει να πεις για να το δεχτουν.επομενως 2ος χρονος εγγυησης ειναι καθαρα στη διακριτικη ευχαιρια της apple..αυτό που μπερδεύεις είναι ότι αν το φέρει από εξω θεωρείται εξωτερικου...πρακτικά αυτο δεν ισχύει γιατί είτε ευρώπη είτε ελλαδα για το 5S ας πούμε φέρνουν το Α1457.... ο εισαγωγέας δεν εμφανιζεται καπου στα στοιχεια της συσκευης..αυτοι κοιτάνε μοντέλο..Α1457=ευρωπαικο=1χρονος+1 χρονος αναλογως την περιπτωση. Οσο έχει 2 χρόνια εγγύηση από σκρουτζομάγαζο άλλο τόσο θα έχει και της κοπέλας...Και τα 2 παραεισαγωγής θα είναι..Δεν διαφέρουν σε κάτι...EU....

_________________________________________________________________________________________________

Γιατί λοιπόν να το δώσει φθηνότερα από ένα iphone 5S παραεισαγωής skroutz στα 600 ευρώ  ??? Και τα 2 είναι το ίδιο...Ο πωλητής-κατάστημα δεν δίνει εγγύηση,δίνει DOA... μην τα μπερδεύεις...μέγα λάθος...αν έδιναν οι πωλητές 2ο χρόνο εγγύηση γιατί τα στέλνουν arvato & infoquest που εκπροσωπούν την apple ? αρα και παλι αυτοι αποφασιζουν εκ μερους της αππλε αν θα δωσουν παραταση η οχι... arvato & infroquest δεν πουλάνε κινητά...

Όταν της λένε να το δώσει όσο ένα iphone 5 (550) μόνο καλοσύνη δεν είναι...

*Eτσι για την ιστορία,δε θυμάμαι να σε ρώτησα τι κινητό έχεις...Να απαντάς επί του θέματος..Και εγώ έχω 500 συσκευές apple,δεν κάθομαι να το αναφέρω,για να παριστάνω τον έμπειρο...Το δικό σου αξίζει 550,γιατι ειναι μεταχειρισμένο..

Infoquest πανε και τα ευρωπαικα κινητα το ξερω αρκετα καλα καθως εχω παει πολλα αγγλικα.Η τιμη του 5 εαν προσεξες ανεβηκε τελευταια στο skroutz.Δεν ξερεις για ποιον λογο?..Γιατι η apple ουσιαστικα το κατηργησε σαν μοντελο οπως ειχε καταργησει σαν μοντελο και το ipad 3 ,και ετσι βρηκαν ευκαιρια να το ανεβασουν και το 5c εφταε μεσα σε λιγους μηνες να πωλειται λιγοτερο απο το 5.οταν πας πχ στον γερμανο για πρωτο-δευτερο χρονο εγγυησης και το κινητο δεν εχει αγοραστει απο εκει αυτοι το βλεπουν και δεν το δεχονται.Αρα το απο που το αγορασες παιζει ρολο.Το τι συμφωνια υπαρχει μεταξυ καταστηματων -service apple ειναι αλλο θεμα.Εσυ δεν μπορεις να πας κινητο εξωτερικου στην infoquest για αντικατασταση στους 15 μηνες πχ εαν εχει αγοραστει απεξω.Στο λεω εκ πειρας οπως και εκ πειρας γνωριζω οτι εαν εχει αγοραστει απο ελληνικο μαγαζι γινεται.Για αυτο και 5s στα 600 απο ιδιωτη ειναι πολλα και προσωπικα θα προτιμουσα να το παρω απο μαγαζι.Δεν της προτεινα να το πουλησει 550 απλα της ειπα οτι αν το βαλει τοσο θα φυγει αμεσως και οτι αν το βαλει 600 δεν θα πουληθει.Το οτι εχουυν ανεβασει τα 5 στα 550 ευρω δεν μου λεει κατι.O καθενας πουλαει οσο θελει,δεν σημαινει ομως και οτι πουλιεται.οπως αντιστοιχα και το the new ipad (ipad 3 ) που σου ειπα οτι το καταργησανε κοιτα τις τιμουλες του .Δηλαδη εαν ειχα εγω εαν σφραγισμενο τετοιο Ipad θα το εβαζα τοσο?..θα μου εμενε μεχρι να γερασω.οπως θα μεινει και σε αυτους

Δημοσ.

Infoquest πανε και τα ευρωπαικα κινητα το ξερω αρκετα καλα καθως εχω παει πολλα αγγλικα.Η τιμη του 5 εαν προσεξες ανεβηκε τελευταια στο skroutz.Δεν ξερεις για ποιον λογο?..Γιατι η apple ουσιαστικα το κατηργησε σαν μοντελο οπως ειχε καταργησει σαν μοντελο και το ipad 3 ,και ετσι βρηκαν ευκαιρια να το ανεβασουν και το 5c εφταε μεσα σε λιγους μηνες να πωλειται λιγοτερο απο το 5.οταν πας πχ στον γερμανο για πρωτο-δευτερο χρονο εγγυησης και το κινητο δεν εχει αγοραστει απο εκει αυτοι το βλεπουν και δεν το δεχονται.Αρα το απο που το αγορασες παιζει ρολο.Το τι συμφωνια υπαρχει μεταξυ καταστηματων -service apple ειναι αλλο θεμα.Εσυ δεν μπορεις να πας κινητο εξωτερικου στην infoquest για αντικατασταση στους 15 μηνες πχ εαν εχει αγοραστει απεξω.Στο λεω εκ πειρας οπως και εκ πειρας γνωριζω οτι εαν εχει αγοραστει απο ελληνικο μαγαζι γινεται.Για αυτο και 5s στα 600 απο ιδιωτη ειναι πολλα και προσωπικα θα προτιμουσα να το παρω απο μαγαζι.Δεν της προτεινα να το πουλησει 550 απλα της ειπα οτι αν το βαλει τοσο θα φυγει αμεσως και οτι αν το βαλει 600 δεν θα πουληθει.Το οτι εχουυν ανεβασει τα 5 στα 550 ευρω δεν μου λεει κατι.O καθενας πουλαει οσο θελει,δεν σημαινει ομως και οτι πουλιεται.οπως αντιστοιχα και το the new ipad (ipad 3 ) που σου ειπα οτι το καταργησανε κοιτα τις τιμουλες του .Δηλαδη εαν ειχα εγω εαν σφραγισμενο τετοιο Ipad θα το εβαζα τοσο?..θα μου εμενε μεχρι να γερασω.οπως θα μεινει και σε αυτους

Γενικά δεν υπάρχει κανόνας όμως..Και σου απαντάω εξίσου εκ πείρας.Είναι το πως θα χειριστείς το θέμα...Ειχα βοηθησει άτομο από αλλο φορουμ με ευρωπαικό iphone και διεκδικησε επισκευη στον 2ο χρονο εγγυησης κανονικά στην ελλάδα,.. Το οτι αγοραζεις κινητο απο ελληνικο μαγαζι δεν σημαινει πως θα στο δεχτουν σιγουρα για επισκευη στους 15μηνες..Μπορει να αρνηθουν να στο επισκευασουν και αυτό,και κάτσε να κάνεις καταγγελίες σου λένε..Το τί αλλαζει κάθε μέρα είναι άλλου παπά ευαγγέλιο...Σήμερα τα δέχονται,αύριο όχι...Καταλήγω πως δεν ειναι τιποτα σιγουρο,περα απο τον πρωτο χρονο εγγυησης... Ο,τι προσφερει ενα skroutz iphone το ιδιο προσφερει και του φιλου...2ος χρονος εγγυησης και στα 2 ειναι καθαρα προσωπικη διεκδικιση του καθενος..

Αυτό που λες με το 5αρι,ισχύει,μπορεί να το δίνουν τόσο σαν συλλεκτικό στοκ που δεν θα επανακυκλοφορησει,ομως δεν παυει το γεγονος οτι ΟΛΟΙ το δινουν 550 και πάνω.... παρακολουθω συχνα τιμες και κατω απο 550 ΔΕΝ επεσε... τη στιγμη που ποιοτικα το 5αρι ειναι καλυτερο του 5C λογικο ο κοσμος στα ιδια χαρακτηριστικα να παρει το 5 ,και οχι το 5C (γι αυτο και επεσε το 5c τοσο)...Αυτο ομως συμβαινει σπανια εως ποτε..δεν θυμαμαι την αππλε να εχει αποσυρει ποτε iphone για να κυκλοφορησει το ιδιο με χαμηλοτερη ποιοτητα housing...το πως έπεσε η τιμή του 5c τόσο είναι καθαρά θέμα προτίμησης,ποιότητας,άμεσης συγκρισης με το 5,χαμηλων πωλήσεων,(αποτυχίας σε εισαγωγικά της επανεκδοσης αυτης) γιατι σε γενικες γραμμες το (5 ειχε ξεσκισει και ας ειναι -5C now)

5 vs 5S ομως δεν μπορεις να τα δινεις ιδια τιμη..το 5S εχει καλυτερα specs,ara 550 θα ηταν σαν να το υποτιμουσε.. Η σίγουρη εγγυηση που θα εχει ειναι 1 χρόνος..ο 2ος χρονος εγγυησης εξαρταται παντου απο πολλους παραγοντες....δεν ειναι σιγουρος...

Δημοσ.

Γενικά δεν υπάρχει κανόνας όμως..Και σου απαντάω εξίσου εκ πείρας.Είναι το πως θα χειριστείς το θέμα...Ειχα βοηθησει άτομο από αλλο φορουμ με ευρωπαικό iphone και διεκδικησε επισκευη στον 2ο χρονο εγγυησης κανονικά στην ελλάδα,.. Το οτι αγοραζεις κινητο απο ελληνικο μαγαζι δεν σημαινει πως θα στο δεχτουν σιγουρα για επισκευη στους 15μηνες..Μπορει να αρνηθουν να στο επισκευασουν και αυτό,και κάτσε να κάνεις καταγγελίες σου λένε..Το τί αλλαζει κάθε μέρα είναι άλλου παπά ευαγγέλιο...Σήμερα τα δέχονται,αύριο όχι...Καταλήγω πως δεν ειναι τιποτα σιγουρο,περα απο τον πρωτο χρονο εγγυησης... Ο,τι προσφερει ενα skroutz iphone το ιδιο προσφερει και του φιλου...2ος χρονος εγγυησης και στα 2 ειναι καθαρα προσωπικη διεκδικιση του καθενος..

Αυτό που λες με το 5αρι,ισχύει,μπορεί να το δίνουν τόσο σαν συλλεκτικό στοκ που δεν θα επανακυκλοφορησει,ομως δεν παυει το γεγονος οτι ΟΛΟΙ το δινουν 550 και πάνω.... παρακολουθω συχνα τιμες και κατω απο 550 ΔΕΝ επεσε... τη στιγμη που ποιοτικα το 5αρι ειναι καλυτερο του 5C λογικο ο κοσμος στα ιδια χαρακτηριστικα να παρει το 5 ,και οχι το 5C (γι αυτο και επεσε το 5c τοσο)...Αυτο ομως συμβαινει σπανια εως ποτε..δεν θυμαμαι την αππλε να εχει αποσυρει ποτε iphone για να κυκλοφορησει το ιδιο με χαμηλοτερη ποιοτητα housing...το πως έπεσε η τιμή του 5c τόσο είναι καθαρά θέμα προτίμησης,ποιότητας,άμεσης συγκρισης με το 5,χαμηλων πωλήσεων,(αποτυχίας σε εισαγωγικά της επανεκδοσης αυτης) γιατι σε γενικες γραμμες το (5 ειχε ξεσκισει και ας ειναι -5C now)

5 vs 5S ομως δεν μπορεις να τα δινεις ιδια τιμη..το 5S εχει καλυτερα specs,ara 550 θα ηταν σαν να το υποτιμουσε.. Η σίγουρη εγγυηση που θα εχει ειναι 1 χρόνος..ο 2ος χρονος εγγυησης εξαρταται παντου απο πολλους παραγοντες....δεν ειναι σιγουρος...

ξαναλεω το οτι πουλανε τα 5 550 δεν σημαινει οτι πουλιουνται κιολας γιατι με 43 ακριβως ευρω πανω παιρνει 5s.Αρα η λογικη αυτη δεν υπαρχει.πουλας κατι τοσο ωστε να φυγει(εαν θες να φυγει φυσικα).Για αυτο της ειπα οτι 600 ΔΕΝ θα φυγει.(αποψη μου φυσικα δεν την αναγκαζει κανεις).γιατι αν ηταν ετσι οι τυποι στο skroutz εχουν το ipad 3 +3g στα 630 ευρω και το ipad air +3g το παιρνεις 550.Δηλαδη ελεος.Ειπε εαν 550 ειναι καλα και της ειπα οτι ναι αν το βαλει τοσο θα φυγει αμεσως.προσωπικα θα το εβαζα 580 και θα εβλεπα πως θα πηγαινε.

Δημοσ.

Η γνώμη μου είναι να το βάλει ελαφρώς πιο χαμηλά από το skroutz για να έχει κίνητρο ο άλλος να τον προτιμήσει. Κανείς λογικός άνθρωπος δεν θα προτιμούσε να αγοράσει από έναν άγνωστο ιδιώτη παρά από ένα κατάστημα αν πουλούσανε κάτι στην ίδια τιμή πιστεύω. Εκτός και αν πετύχει κάποιον που δεν το ψάχνει τόσο πολύ και θεωρεί ότι η τιμή του καινούργιου είναι 739€.

υγ. Από περιέργεια, πόσο πουλάνε στην Ελβετία το 5s ξεκλείδωτο?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...