dhmhtrhs Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2003 Kαλησπερα. Έχω μια απορία σχετικά με το WinZip. Έχω κατεβάσει κάτι αρχεία τα οποία είναι συμπιεσμένα με WinZip,αλλά μερικά από αυτά τα αρχεία όμως γράφουν και self extract και αυτά δεν ανοίγουν με τίποτα ενώ βλέπω πως όλα καταλήγουν σε EXE (ούτε τρέχουν). Τι ακριβώς παίζετε εδώ ? Μήπως θέλουν κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα για να ανοίξουν ? Αν είναι δυνατόν ας βοηθήσει κάποιος την κατάσταση. Ευχαριστώ Δημήτρης.
lionheart Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2003 Pi8anotata na einai corrupted auta ta arxeia dhladh katestramena! An einai self extract den xreiazesai kapoio programma gia na ta aposumpieseis!
dhmhtrhs Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2003 Ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση σου. Επειδή έγραψα ότι το πρόγραμμα έχει τέλος σε ΕΧΕ, προσπάθησα να το τρέξω όπως είναι,αλλά και εκεί όλα νεκρά, δεν κάνει απολύτως τίποτα δεν βγάζει ούτε μήνυμα σφάλματος. Δημήτρης
lionheart Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2003 Apo pou to katebases auto to arxeio? Ypopto mou fainetai! To perases apo antivirus?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.