konstantinos125 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Γεια σας...!!Σημερα μου εφερε ενας φιλος μου να κανω φορματ το λαπτοπ επειδη κολαγε...Αφου εκανα το φορματ και εγκατασταθηκαν τα windows,δεν μπορουσα να μπω στο ιντερνετ...Εκανα "δημιουργια νεας συνδεσης" και μου εβγαλε "error 769"..Διαβασα στην υποστηριξη των windows τι προτεινεται να κανω αλλα παλι τιποτα...Καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει.?
Cryptic Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Εγκατέστηες τους drivers της μητρικής; Αυτούς για το ethernet και δεν ξέρω τι άλλο.
Moderators Gi0 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Υπαρχει λογος που εισαι σε SP2 και οχι up-to-date?
konstantinos125 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μπα οχι...!!Απλα φιλος μου ειχε κλειδι για xp pro και ετυχε να κατεβασω αυτα γιατι δεν ειχε το cd...!!!Υπαρχει περιπτωση με SP3 να ειναι ενταξει..?
Moderators Gi0 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μπα οχι...!!Απλα φιλος μου ειχε κλειδι για xp pro και ετυχε να κατεβασω αυτα γιατι δεν ειχε το cd...!!! Υπαρχει περιπτωση με SP3 να ειναι ενταξει..? Ναι, υπαρχει. Και ανεξαρτητως αυτου, απο τη στιγμη που θα ειναι συνδεδεμενος στο internet θα πρεπει να ειναι οσο το δυνατον πιο up-to-date γινεται. 1
arc Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Και επισης μήπως ανακάλυψες γιατί κολλούσε; Απο hardware είναι εντάξει; Ο δίσκος ειναι υγιής; Φοράει αρκετή μνήμη; κλπ
konstantinos125 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 ΟK θα δοκιμασω SP3 τοτε...Το λαπτοπ ειναι σχετικα παλιο (TOSHIBA SATELLITE A50)..Γιατι κολουσε δεν ανακαλυψα αλλα ηταν 3+ χρονια που το χει ο φιλος μου χωρις antivirus..!!
trujillo2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 ΟK θα δοκιμασω SP3 τοτε...Το λαπτοπ ειναι σχετικα παλιο (TOSHIBA SATELLITE A50)..Γιατι κολουσε δεν ανακαλυψα αλλα ηταν 3+ χρονια που το χει ο φιλος μου χωρις antivirus..!! η απαντηση ηδη δωθηκε εκτος αν ηταν offline 3 χρονια
arc Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 ΟK θα δοκιμασω SP3 τοτε...Το λαπτοπ ειναι σχετικα παλιο (TOSHIBA SATELLITE A50)..Γιατι κολουσε δεν ανακαλυψα αλλα ηταν 3+ χρονια που το χει ο φιλος μου χωρις antivirus..!! Πόση μνήμη έχει ο υπολογιστής;
konstantinos125 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Πόση μνήμη έχει ο υπολογιστής; 512mb "Problem solved" με SP3...!!!
arc Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 512mb "Problem solved" με SP3...!!! Αν ο φίλος σου ειναι αυτόματα updates, τοτε και πριν θα ειχε sp3. Αυτό σε συνδυασμό με τα 512 ήταν ένας απο τους βασικότερους λόγους των κολλημάτων. Ακόμα κι αν δεν ειχε κολλησει κάτι (υπάρχουν και τυχεροί), οι σημερινές αναγκες του ιντερνετ καθιστουν τα 512 λιγα για windows. Αν πχ δοκιμάσει να μπει σε βαριες ιστοσελίδες (π.χ. facebook) θα ζοριστεί το μηχάνημα (κολλήματα). Σε αυτά αν προσθέσεις και το antivirus το μηχάνημα γονατίζει ακομα περισσότερο (μηπως για αυτό δεν ειχε antivirus; ) Θα σου πρότεινα να του πεις να βάλει κι άλλη μνήμη ή να στραφεί σε linux.
micos000 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Κι άλλη μνήμη επειγόντως. Τα 512 είναι πάρα πολύ λίγα πλέον για τα xp και φαντάζομαι θα δεσμεύει και η κάρτα γραφικών κανά 32 ή 64mb. Αν μπορεί να βρει από ebay 2gb (2χ1gb) θα είναι πάρα πολύ καλά. Μόνο να δει τι είδους μνήμες παίρνει (sdram, ddr1, ddr2) και να ψάξει για τις αντίστοιχες ή σν μας πεις το ακριβές μοντέλο θα σου πούμε τι παίρνει. Μπορείς να το δεις σίγουρα αν ξεβιδώσεις ένα μικρό καπάκι που έχει από κάτω (μια βίδα συνήθως) και θα δεις τις μνήμες. Συνήθως ξεκουμπώνουν ανοίγοντας με το χέρι δύο μεταλλικά ελάσματα δεξιά και αριστερά από το ντιμάκι. Ξανακουμπώνει βάζοντας το ντιμ σε γωνία 30 μοίρες περίπου και πατώντας το μέσα και κάτω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα