Προς το περιεχόμενο

Note3 η Lg G2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω καιρό που παιδεύομαι με αυτό το δίλλημα ανάμεσα στο Note 3 και LGg2 και πρέπει να πάρω σύντομα απόφαση. Τα έχω ψάξει αρκετά και τα δυο αλλά ...δεν μπορώ να αποφασίσω  ...έχω και το Νote 10.1 2014 LTE για tablet ...Επειδή θα μου το πάρουν απο την δουλειά δεν υπάρχει θεμα διαφοράς τιμής.....Αν κάποιος είχε το ίδιο δίλλημα ας βοηθήσει ειδικά όποιος έχει εμπειρία και από τις δυο συσκευές ακόμη καλύτερα!

Δημοσ.

Έχω καιρό που παιδεύομαι με αυτό το δίλλημα ανάμεσα στο Note 3 και LGg2 και πρέπει να πάρω σύντομα απόφαση. Τα έχω ψάξει αρκετά και τα δυο αλλά ...δεν μπορώ να αποφασίσω  ...έχω και το Νote 10.1 2014 LTE για tablet ...Επειδή θα μου το πάρουν απο την δουλειά δεν υπάρχει θεμα διαφοράς τιμής.....Αν κάποιος είχε το ίδιο δίλλημα ας βοηθήσει ειδικά όποιος έχει εμπειρία και από τις δυο συσκευές ακόμη καλύτερα!

αν δεν σε ενοχλεί το μέγεθος του note3 πάρε αυτό!! εγώ που το θεωρώ υπερβολικό πήρα το G2 και πραγματικά δεν το έχω μετανιώσει!! έχω πάρει το 32gb αν είχα το 16αρι ίσως το μετάνιωνα λόγω χώρου!! επίσης δεν μ'αρέσει ιδιαίτερα το ui της samsung!!

τα έχεις δεί και τα 2 από κοντά??

Δημοσ.

τα εχω πιάσει για λίγο και τα έχω δει .Δεν τα εχω δουλέψει για ωρες κ.λ.π.

Αυτό που φοβαμαι είναι η καθημερινή χρήση (με το ένα χέρι) και αν βολεύει γενικότερα...

Δημοσ.

τα εχω πιάσει για λίγο και τα έχω δει .Δεν τα εχω δουλέψει για ωρες κ.λ.π.

Αυτό που φοβαμαι είναι η καθημερινή χρήση (με το ένα χέρι) και αν βολεύει γενικότερα...

εγω το g2 το χρησιμοποιω με ένα χερι..δεν είχα καμια ορεξη να κουβαλάω/χρησιμοποιιώ πενάκια κλπ

ανάλογα βέβαια και με το χέρι..αν ο αλλος έχει κουπι δεν θα εχει θεμα :P

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι για καθημερινη χρηση με το ενα χερι το Note δεν ειναι κ οτι καλυτερο. Εγω σαν κατοχος του Note 2 σχεδον ενα χρονο υπαρχουν ακομα φορες που δεν βολευομαι με ενα χερι. Φυσικα ομως ποτε δεν μετανιωσα και απο εδω και περα δυσκολα θα κοιταξω κατι κατω απο 5.5"

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι για καθημερινη χρηση με το ενα χερι το Note δεν ειναι κ οτι καλυτερο. Εγω σαν κατοχος του Note 2 σχεδον ενα χρονο υπαρχουν ακομα φορες που δεν βολευομαι με ενα χερι. Φυσικα ομως ποτε δεν μετανιωσα και απο εδω και περα δυσκολα θα κοιταξω κατι κατω απο 5.5"

αυτό το έχω διαπιστώσει και όταν το κρατάω στο κατάστημα ( όχι ότι και το LG είναι το πιο βολικό αλλα απο το νοτε είναι) από την άλλη σκέφτομαι αφού θα πάω σε πάνω απο 5 ίντσες ας πάρω το νοτε και αυτή τη φορά νομίζω θα χρησιμοποιώ αναγκαστικά bt handsfree.

Πραγματικές σημειώσεις μπορείς να κρατάς πέραν ενός αριθμού ή διεύθυνσης με το πενάκι?

Δημοσ.

αυτό το έχω διαπιστώσει και όταν το κρατάω στο κατάστημα ( όχι ότι και το LG είναι το πιο βολικό αλλα απο το νοτε είναι) από την άλλη σκέφτομαι αφού θα πάω σε πάνω απο 5 ίντσες ας πάρω το νοτε και αυτή τη φορά νομίζω θα χρησιμοποιώ αναγκαστικά bt handsfree.

Πραγματικές σημειώσεις μπορείς να κρατάς πέραν ενός αριθμού ή διεύθυνσης με το πενάκι?

Δεν καταλαβα τι εννοεις ακριβως :/

Δημοσ.

Δεν καταλαβα τι εννοεις ακριβως :/

Αν ο χωρος της οθόνης είναι αρκετός για γρήγορες σημειώσεις ( μικρές προτάσεις) για να δικαιολογήσω και την χρήση του pen αλλιώς και στο LG μπορείς να γραψεις με το δάκτυλο ενα τηλεφωνι ή μια διευθυνση.

Δημοσ.

Αν ο χωρος της οθόνης είναι αρκετός για γρήγορες σημειώσεις ( μικρές προτάσεις) για να δικαιολογήσω και την χρήση του pen αλλιώς και στο LG μπορείς να γραψεις με το δάκτυλο ενα τηλεφωνι ή μια διευθυνση.

To pen εχει λειτουργιες περισσοτερες απο τηλεφωνα η διευθυνσεις.Καμια σχεση με ενα απλο σημειωματαριο.

Δημοσ.

Αν δεν έχεις θέμα με το μέγεθος πήγαινε στο Note 3

Και στην τελική αν δε σε βολέψει, το πουλάς παίρνεις G2 και σου μένουν και φράγκα στην τσέπη

Το G2 το κουμαντάρεις άνετα με ένα χέρι

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...