Fil_X Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Εγω παντος χαρηκα υπερβολικα,εχω μονο καλα να λεω για τα κινητα της lenovo,εκτως απο καποια μικροπροβληματα με τις ROM. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasanton Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Για όσους θυμούνται τι ήταν η Motorola, προκαλεί θλίψη η πορεία της την τελευταία δεκαετία. Μιλάμε για μια απο τις πιο εμβληματικες αμερικανικες εταιρείες, με ιστορία σχεδόν 90 χρονια, με εφευρέσεις πολύ προχωρημένες για την εποχή τους. Και ποιος δεν θυμάται τους επεξεργαστες 68000 τη δεκαετια 80 που "φορεθηκαν" στους πρωτους προσωπικους υπολογιστές ( Atari, commodore, Amiga). Anyway, οι κινέζοι επελαυνουν... http://en.wikipedia.org/wiki/Motorola Sent from my iPad using Insomnia 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Και το Sega Genesis/Megadrive φοραει τον 68000 αν θυμαμαι σωστα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keysmith Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Καλά που θα έφτιαχνε και κινητό "Made in Texas" που έλεγαν.. :/ Τι να πείς, όλα πλέον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salazar1991 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Να πω και εγώ την άποψη μου επι του θέματος. Παντού διαβάζω περί αναμενόμενου και μη αναπόφευκτου συμβάντος.Την πήρε για τις πατέντες και τώρα πλέον δεν την χρειάζεται.Ε λοιπόν εμένα όλα αυτά μου ακούγονται βερεσέ.Η εταιρία ήταν σε δύσκολη οικονομική θέση πράγμα που οδήγησε στην εξαγορά της από την Google(κατα πάσα πιθανότητα για τις πατέντες).Μετά από τόσο καιρό όμως ξαναμπήκε στον ευρωπαικό και παγκόσμιο χάρτη με το καλύτερο vfm.Όλα τα reviews είναι διθυραμβικά και μιλούν για μια πραγματικά φθηνή και ποιοτική συσκευή.Για ένα mini Nexus που προσφέρει μια καλή εμπειρία σε αυτούς που δεν μπορούν να τα σκάσουν για να πάρουν ναυαρχίδα.Ακόμη και μεγάλες εταιρίες αξεσουάρ(όπως η Otterbox) που δεν βγάζουν τα προιόντα τους για φθηνά και ταπεινά κινητά όπως το Moto G έκαναν το μεγάλο βήμα.Γιατί ήξεραν ότι η επιτυχία της συσκευής ήταν κάτι παραπάνω από σίγουρη. Χωρίς να γνωρίζω τα οικονομικά αποτελέσματα και τις πωλήσεις που έχει κάνει η Motorola,όλα έδειχναν ότι μπήκε σε μια θετική τροχιά και μετά από 2-3 χρόνια θα ήταν πάλι μεγάλη και τρανή.Και ξαφνικά η Google-όταν άρχισε η περιβόητη ανάπτυξη-την πουλάει στους Κινέζους.Την στιγμή που μπορούσε να επαναπροσδιορίσει όλόκληρη την μικρή κατηγορία του android,η Google απόφάσισε να την εγκαταλείψει.Γιατί?Για τον ίδιο λόγο που δεν θα σταματήσουν να βγαίνουν ποτέ nexus συσκευές.Για να τους κρατάει όλους μέχρι να έρθει η σειρά τους να βγάλουν την νέα nexus συσκευή.Για να τους δίνει την δόση τους βρε αδερφέ .Για να συνεχίσουν να πουλάνε τις φθηνές σαβούρες με τα χίλια lags των 100-150 ευρώ.Άρχισαν να χαλιούνται όλοι και ειδικά η Samsung.Ποιος διάολος θα έπαιρνε τα δικά της φθηνά κινητά όταν μπορούσε να πάρει ένα Moto G από μία "a Google company" ? Η Google είναι και αυτή εξαρτημένη από όλους τους μεγάλους παίκτες και για να συνεχίσει να τους έχει μαζί της,έπρεπε να σκοτώσει αυτή την πολύ καλή προσπάθεια αναβάθμισης της μικρής κατηγορίας...Γι αυτό πριν βρίσετε ξανά τα WP και την Nokia σκεφτείτε τι έχει να γίνει αν επικρατήσει μόνο ένας και δη η Google. Ένας κάτοχος Moto G (όλα αυτά βεβαίως είναι προσωπική μου άποψη-μην πυροδοτήσω κανένα flame ;-) ) 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xteliox Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Πως θα γίνει να πατεντάρουμε το χρέος μας?! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Richard Axel Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Ρε την google που προσπαθεί να γίνει patent troll king στην θέση του patent troll king. Τεσπα το θέμα είναι ότι τέλος το brand motorola στα κινητά. Εγώ πάντως προτιμώ το lenovo brand από το motorola Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrim Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Ε ρε γλέντιααα! Μπαλάκι η καψερή η Moto! Όντως η Google πολύ ξεκάρφωτη ρε παιδί μου... Η εξαγορά από τη Lenovo πάντως πράγματι απροσδόκητη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pantote Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Lenovo. Τυχαίο; Τα μόνα laptops (τρέχουν Windows XP) που έχω δει στο διεθνή διαστημικό σταθμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vardaloupas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Και τώρα τι κάνω παίδες αγοράζω το moto g της motorola ή όχι; .............. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJ_Duker Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Ναι γιατί όχι; η επιτυχία του κινητου είναι γνωστή, δεν νομίζω να σταματήσει η Lenovo να ασχολείται μαζί του επειδή δε το δημιούργησε αυτή. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregdel Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Λες να βγάλει και android 4 για το Atrix?... ... Μακραν η χειρότερη αγορά (300ευρά) που έχω κάνει σε κινητό!... με την υπόσχεση την Moto για αναβάθμιση σε android 4... ... πλέον motorola στο σπίτι δεν μπαίνει ούτε σε στικάκι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Για τις πατεντες την πηρε και τωρα αντε γεια..... Πατέντες που δεν της απέφεραν καμία νίκη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parasaser Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 πως γίνετε η αμερικάνικη κυβέρνηση να μπλοκάρει την ZTE και να επιτρέπει αμερικάνικη εταιρία να πωλείτε στους Κινέζους? και δεν είναι όποια κι όποια, η πρώτη εταιρία που έβγαλε κινητό τηλέφωνο. όπως και αν έχει, κάτι άλλο κρύβετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 πως γίνετε η αμερικάνικη κυβέρνηση να μπλοκάρει την ZTE και να επιτρέπει αμερικάνικη εταιρία να πωλείτε στους Κινέζους? και δεν είναι όποια κι όποια, η πρώτη εταιρία που έβγαλε κινητό τηλέφωνο. όπως και αν έχει, κάτι άλλο κρύβετε. Αλλο lenovo και αλλο zte!Δεν ειναι του ιδιου βελινεκους και δεν εχουν την ιδια ανγνωριση στη παγκοσμια αγορα!!! Kαι μια χαρα λειτουργει και πουλαει η zte στη αμερικη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα