N3CR4 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Παίδες σε ένα 4s φίλου έχουν μαζευτεί 4GB αρχείων που τα δείχνει στο iTunes ως others. Ξέρει κανείς πως τα αφαιρώ γτ δεν μπορεί να περάσει την μουσική του;
ramarg Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 η λέξη άλλα ειναι γενικη...να ψαξει σε εγγραφα εφαρμογων τι εχει περασμενα στο itunes...αυτα υποψιαζομαι εγω..
iMarilina Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Παίδες σε ένα 4s φίλου έχουν μαζευτεί 4GB αρχείων που τα δείχνει στο iTunes ως others. Ξέρει κανείς πως τα αφαιρώ γτ δεν μπορεί να περάσει την μουσική του; Έχω γράψει έναν οδηγό μπορείς να τον δεις στο wiki εδώ στο φόρουμ αλλά δεν πετυχαίνουν πάντα όλα, το καλύτερο είναι restore, SET UP AS NEW και ξαναστησιμο το τηλέφωνο. Μόνο έτσι θα σωθεί γιατί ακόμα και τα μπακ απ κρατάνε τα σκουπίδια μεσα 2
george kesoglu Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 μπραβο βρε iMarilina χθες προσεξα και εγω αυτο το ''others'' και νομιζα οτι ηταν το λειτουργικο
iMarilina Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 <p>μπραβο βρε <span><a class="" href="http://www.insomnia.gr/user/226894-imarilina/" title=""><span>iMarilina</span></a></span> χθες προσεξα και εγω αυτο το ''others'' και νομιζα οτι ηταν το λειτουργικο</p>μπα οχι, ειναι διαφορα δεδομενα απο εφαρμογες, πχ μουσικη η βιντε σε καποια εφαρμογη περαν των itunes music video apps, βιβ´λια, εγγραφα κλπ κλπ και επισης υπολλειματα εφαρμογων απεγκατεστημενων και διαφορα αλλα. Sent from my iPad using Insomnia 1
ramarg Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 μπα οχι, ειναι διαφορα δεδομενα απο εφαρμογες, πχ μουσικη η βιντε σε καποια εφαρμογη περαν των itunes music video apps, βιβ´λια, εγγραφα κλπ κλπ και επισης υπολλειματα εφαρμογων απεγκατεστημενων και διαφορα αλλα. Sent from my iPad using Insomnia ναι ομως οταν σβηνεις εφαρμογες π.χ σου βγαζει επιλογη αν θες να κρατησεις τα δεδομενα εφαρμογης ή οχι.. για να τα κρατησε λογικα θα τα θελει...μηπως να ψαξει να δει τι ακριβως ειναι αυτα τα δεδομενα? υπαρχει τροπος? τωρα που το σκεφτομαι ποτε δεν το εψαξα αυτο με τα ''άλλα'' :/
iLarry Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Θα πας Settings/General/Usage και θα περιμένεις να δεις ποια Apps δεσμεύουν χώρο. ΠΧ το Facebook μπορεί να σου δεσμεύσει εώς και 1Gb cache μόνο και μόνο για το news feed. Eπίσης attachments se mail, whatsapp, messages κλπ. Δυστυχώς όμως μερικά θα πρέπει να τα σβήσεις και να τα εγκαταστήσεις ξανά όπως το Facebook γιατί δεν έχει clear cache. 2
iMarilina Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 ναι ομως οταν σβηνεις εφαρμογες π.χ σου βγαζει επιλογη αν θες να κρατησεις τα δεδομενα εφαρμογης ή οχι.. για να τα κρατησε λογικα θα τα θελει...μηπως να ψαξει να δει τι ακριβως ειναι αυτα τα δεδομενα? υπαρχει τροπος? τωρα που το σκεφτομαι ποτε δεν το εψαξα αυτο με τα ''άλλα'' :/ Ναι αλλά μένουν κατάλοιπα από εφαρμογες τα οποία δε χρειάζονται 1
ramarg Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Ναι αλλά μένουν κατάλοιπα από εφαρμογες τα οποία δε χρειάζονται εχω και εγω αρκετα τετοια καταλοιπα,ομως επαναφορα δεν παιζει...θα χασω το flappy bird χαχα.. υπάρχει τρόπος να σώσω σίγουρα μία εφαρμογή στο itunes,ενώ έχει καταργηθεί για πάντα από το appstore? προσπαθησα παλιά και έχασα πολύ καλές εφαρμογές :S
iMarilina Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 εχω και εγω αρκετα τετοια καταλοιπα,ομως επαναφορα δεν παιζει...θα χασω το flappy bird χαχα.. υπάρχει τρόπος να σώσω σίγουρα μία εφαρμογή στο itunes,ενώ έχει καταργηθεί για πάντα από το appstore? προσπαθησα παλιά και έχασα πολύ καλές εφαρμογές :S to flappy bird αν το έχεις από το αππ στορ δεν το χάνεις χρυσέ μου, απλά θα κάνεις δεξί κλικ/ transfer purchases και περνάει στη βιβλιοθήκη του ιτουνς και μετά το ξαναπερνάς με συγχρονισμό στη συσκευή. Απλά έλεος όμως με το συγκεκριμένο (καταλαβαίνεις ότι η ερώτηση για το πώς διατηρείται μια εφαρμογή, είναι σοβαρότατη και στην απάντησα. Αλλά σχετικά με το συγκεκριμένο , είναι εντελώς χαζομάρα από την αλλη χιχι) 1
DjVassel Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Καλη δουλεια και χωρις να χρειαστει restore κανουν και εφαρμογες απο το cydia οπως το iCleaner. Δοκιμαστε την.
basilis5 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 το restore το θεωρω ημιμετρο, γιατι μεσα σε ενα μηνα θα την εχεις ξαναγεμισει. παντως η cache του facebook μπορει να αδειασει και με μια απλη επανεκιννηση νομιζω της συσκευης. το εχω δει δλδ να συμβαινει.
Johny Q Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δοκίμασε Icleaner. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο
iMarilina Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δοκίμασε Icleaner. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο δε σώζει τρελλές καταστάσεις το icleaner, καθαρίζει κάποια κατάλοιπα κλπ και κάνει τη δουλειά του αρκετά καλά. Αλλά αν μαζευτούν πολλά δε μπορεί να τα καθαρίσει επαρκώς (την έπαθα μια φορά με το 5άρι, και είχε μαζέψει 6.5 γίγα other και τα παιξα. Έκανα όλα τα βήματα στον οδηγο που είχα ποστάρει εγώ η ίδια και κατάφερα να καθαρίσω ένα γίγα, και κάτι ψιλά ακόμη με το icleaner, αλλά τελικά το μόνο που το έσωσε ήταν το restore/SETUP AS NEW , γιατί και επαναφορά από αντίγραφο που έκανα, πάλι εκεί ήταν αυτά
Johny Q Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 δε σώζει τρελλές καταστάσεις το icleaner, καθαρίζει κάποια κατάλοιπα κλπ και κάνει τη δουλειά του αρκετά καλά. Αλλά αν μαζευτούν πολλά δε μπορεί να τα καθαρίσει επαρκώς (την έπαθα μια φορά με το 5άρι, και είχε μαζέψει 6.5 γίγα other και τα παιξα. Έκανα όλα τα βήματα στον οδηγο που είχα ποστάρει εγώ η ίδια και κατάφερα να καθαρίσω ένα γίγα, και κάτι ψιλά ακόμη με το icleaner, αλλά τελικά το μόνο που το έσωσε ήταν το restore/SETUP AS NEW , γιατί και επαναφορά από αντίγραφο που έκανα, πάλι εκεί ήταν αυτά επειδη ομως μιλαμε ΄(και ) για δεδομενα απο εφαρμογες οπως π.χ. facebook, μετα το restore του δινω ενα 4μηνο μεχρι να ξαναμαζευτουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα