Προς το περιεχόμενο

Για Video-cd βοήθεια.

dhmhtrhs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Θέλω να φτιάξω έργα τα οποία να είναι Video-cd.

Δυστυχώς το μόνο που Έχω καταφέρει είναι να φτιάχνω αρχεία avi τα οποία δεν παίζουν σε dvd.

Ξέρετε κανένα καλό πρόγραμμα το οποίο να κάνει σύλληψη από την τηλεόραση και να τα κάνει τέτοιον ειδών αρχεία ?

Η κανένα που να αλλάξει τα αρχεία που Έχω από avi σε mpeg.

Επειδή δεν είμαι και τόσο προχωρημένος στον τομέα αυτόν ας βοηθήσει κάποιος.

Ευχαριστώ

Δημήτρης.

Υ.Γ. ότι πρόγραμμα Έχω βρει και για τα δυο που ζητάω, είναι με περιορισμένο χρόνο φτιαξίματος βίντεο.

Δεν υπάρχει κανένα free ?

Δημοσ.

Basika enas tropos einai mesa apo to nero!!!Mporeis na epilekseis na kaneis video-cd kai na seireis to .avi sou arxeio kai tha sou zhthsei na to metatrepseis se mpeg.Esy tha peis nai kai to video-cd sou tha einai etoimo.To mono kako einai oti tha sto megalwsei poly to arxeio.Opote an milas gia mia tainia 700MB tote tha prepei mallon na tin kopseis stin arxi se dyo komatia kai epeita na dimiourgisei dyo cdakia video-cd...

An thes na metatrepsei to avi se mpeg opws les xrisimopoiise to Nero vision version 2.0!!!

Des perissotera kai edw....

http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=357663

Δημοσ.

Φίλε Δημήτρη.Πές τι ακριβώς θέλεις να κάνεις.Έχεις κάρτα σύλληψης και βγάζεις μόνο "*.avi",το οποίο θες να μετατρέψεις σε "*.mpg";Έχεις κάρτα γραφικών που βγάζει avi;Δεν πολυκατάλαβα.Πες περισσότερα.

Μη σε νοιάζει,όλα θα βρεθούνε.Τζαμπέ (free) υπάρχουν αρκετά...Μόνο πες τι θες να κάνεις...

Και κάτι άλλο.Παράτα το vcd.Να κάνεις svcd!Η μέρα με τη νύχτα!!!

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα και Ευχαριστώ για της απαντήσει σας.

Για τον φίλο μου lallasgr έχω να πω πως το πρόγραμμα Nero vision το κατέβασα αλλά μου γράφει πως δουλεύει στης εκδόσεις nero 5.5.81-6.9.9.9.

ενώ εγώ έχω την έκδοση 5.5.7.2.

Προσπαθώ να βρω σε καμιά σελίδα την αναβάθμιση.

Για τον φίλο marios1957 που ρωτάει τη ακριβώς θέλω να κάνω,του εξηγώ παρακάτω.

εγώ μέχρι τώρα έφτιαχνα έργα divx τα οποία δεν τα παίζει DVD player.

Αυτές της μέρες αγόρασα ένα DVD player και αποφάσισα να κάνω έργα σε Video-cd.

Και Επειδή δεν έχω δοκιμάσει ποτέ να φτιάξω ένα Video-cd

τα βλέπω λίγο βουνό,αν και μπορεί να είναι απλά τα πράγματα.

εγώ συνήθως δουλεύω το πρόγραμμα Adaptec Easy CD για να γράφω cd,αλλά όποτε πάω να περάσω τα έργα που έχω μου βγάζει πάντα σφάλμα,(will not work in a VCD player.To make this file video CD compliant,yo will need to use an MPEG encoder that sypport video cd encoding.).

Και αν το επιχείρησα να το γράψω ποτέ δεν έπαιξαν στο DVD player,αλλά μόνο στον υπολογιστή.

Αυτά για το ένα.

Για το πρώτο που λεω τα πράγματα είναι τα εξής.

θέλω ένα πρόγραμμα που να φτιάχνει σε βίντεο ένα έργο που βλέπω στην κάρτα τηλεόραση μου,αλλά να τα κάνει σε μορφή για Video-cd,να μην χρειάζεται περαιτέρω διαδικασία.

Μπορώ και αν τα έχω συμπιέσει με divx τα έργα να τα κάνω για βίντεο cd(σε

MPEG μορφή) ?

Και τι διαφορά έχει το vcd από το svcd ?

Δημήτρης

Δημοσ.

Δημήτρη,τώρα κατάλαβα τις θες.

Αυτή τη δουλειά μπορεί να στην κάνει και το Nero(όποια έκδοση έχεις) αυτόματα,επιλέγοντας από την αρχική οθόνη τι είδους αρχείο θες.Δηλαδή vcd η svcd.Επίσης μπορείς και με άλλους encoders να το κάνεις{avi>(s)vcd},ένας απ' τους οποίους είναι και το TMPGEnc....Επίσης,για να μην μπλέξεις,υπάρχουν και έτοιμα πακετάκια που αναλαμβάνουν αυτόματα την μετατροπή.Βέββαια,μην περιμένεις θαύματα."Αν δεν βρέξεις κ@λο,ψάρια δεν πιάνεις"...Anyway,κοίτα το κουτάκι των p.m. σου,έβρεξε δωράκια...Αν σε βολεύει έτσι(= με τον εύκολο τρόπο),έχει καλώς.Αν όχι,πάλι εδώ είμαστε να σε βάλουμε όλοι μαζί στο γκεζί....

Τέλος,να προτιμήσεις την λύση του svcd.Είναι περισσότερα δισκάκια(περίπου 40-45 min ανά cd ,έναντι 1h για το vcd),αλλά η ποιότητα είναι ανώτερη...

Καλά να περνάς...

Δημοσ.

Το Win OnCD6 κάνει θαύματα έχει επιλογή για μετατροπή αρχείον video

από divx σε ότι θες vcd, svcd ktl, το ίδιο και από avi σε ότι θες vcd, svcd ktl. Και αν το αρχείο είναι μεγαλύτερο του ενός cd το σπάει σε 2,η3 κτλ

Είναι τέλειο…

Δημοσ.

loipon mia einai i lisi. katebase to programma dvdx. ayto tha ta kanei ola. tha kaneis file-->open dvd root kai tha dialekseis to arxeio me tin megaliteri diarkeia giati ayto einai i tainia. exei apiloges gia na to ftiakseis se vcd, svcd, kai divx. esi tha dialekseis vcd. meta to arxeio poy tha soy bgalei einai mpg. tha to rikseis sto nero kai tha to grapseis. to svcd einai super vcd. diladi exei poli kaliteri poiotita apo to vcd alla xreiazetai poly pio poli ora o ypologistis soy gia na to ftiaksei alla kai tha soy bgei i tainia se perisottera diskakia. ama to kaneis svcd tha xoraei to kathe diskaki 25 lepta tainias. kathe tainia tha soy pianei peripoy 3 cd

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...