gkarabid Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Καμια γνωμη αλλη παιδια επανω στο προβλημμα μου. Σημερα που ειναι ανοιχτα τα μαγαζια
kataramenos32 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Αρα φιλε μου κοιταω την ψυκτρα της cpu η οποια ομως (οπως ειπα το κουτι εχει ενα πλαινο παραθυρο) δουλευει σιγουρα οπως και ο ανεμιστηρας του τροφοδοτικου. Να κοιταξω αν ειναι καλα κουμπωμένη επανω στην cpu ?ειναι με βιδες η καποια λαμακια? Επισης μηπως ειναι αναγκαιο να κοιταξω μια ψυκτρα πχ http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/psyktres/Alpenf%C3%B6hn-CPU-cooler-Sella-92mm-CPAF-012.htm για ποιο σιγουρια - προστασια του υπολογιστη Η ψυκτρα που εβαλα την διαλεξα στην τυχη αφου δεν γνωριζω καν αν ταιριαζει για τον δικο μου επεξεργαστη.Αν εχουμε καμια προταση (οικονομικη) θα το εκτιμουσα ιδιαίτερος, Η ψυκτρα που εχει αυτη τη στιγμη πανω ειναι η εργοστασιακη?
gkarabid Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Ναι δεν εχω αλλαξει τιποτα. Τωρα ψυχτρα ειναι;δεν ξερω εγω ενα απλο ανεμηστηρα βλεπω. Αν ειναι να παρω μια καλυτερη με κανενα 20 ευρω δεν χαλαει και ο κοσμος.Αρκει φιλε μου να μπορω να την τοποθετησω εγω
nitrah Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Πρέπει να κάνει καθαρισμό την cpu και να τοποθετήσεις νέα θερμοαγώγιμη πάστα . Επίσης πιθανόν θα πρέπει να καθαρίσεις και το Case σου με κάποιον φυσητήρα να φύγουν οι σκόνες απο μέσα,
gkarabid Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Πρέπει να κάνει καθαρισμό την cpu και να τοποθετήσεις νέα θερμοαγώγιμη πάστα . Επίσης πιθανόν θα πρέπει να καθαρίσεις και το Case σου με κάποιον φυσητήρα να φύγουν οι σκόνες απο μέσα, Καθαρισμο φιλε μου θα γινει με ενα σπρειτ αερος λογικα ετσι? Ενταξει αυτο ειναι κατι ευκολο ,η τοποθετηση θερμοαγωγιμη παστα ομως? Καποτε ειχα δει ενα βιντεο πως βαζουμε την παστα αλλα δεν θυμαμαι που.Τι προηγουμενη πως την βγαζουμε (αν εχουν μεινει τιποτα καταλυπα). Προσωπικα νομιζεις οτι θα λυθει το προβλημμα μου με τον καθαρισμο - αλλαγη παστα παρολου σχετικα καινουργιος υπολογιστης (9 μηνων) Για την ψυχτρα περιμενω καποιο λιγκ η τουλαχιστον πειτε μου με ποια χαρακτηριστικα να κοιταξω Ευχαριστω
Redshift Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 μαλλον δεν τοποθετησαν η δεν παταει σωστα η ψυκτρα του επεξεργαστη για αυτο ζεταινεται υπερβολικα κ κλεινει αυτοματα το πισι για να μην σου καει ο επεξεργαστης αν δεν ξερεις τι να κανεις πηγαινε το πισω σε αυτους να στο φτιαξουν 1
Dimitris Nikolopoulos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Αρα φιλε μου κοιταω την ψυκτρα της cpu η οποια ομως (οπως ειπα το κουτι εχει ενα πλαινο παραθυρο) δουλευει σιγουρα οπως και ο ανεμιστηρας του τροφοδοτικου. Να κοιταξω αν ειναι καλα κουμπωμένη επανω στην cpu ?ειναι με βιδες η καποια λαμακια? Επισης μηπως ειναι αναγκαιο να κοιταξω μια ψυκτρα πχ http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/psyktres/Alpenf%C3%B6hn-CPU-cooler-Sella-92mm-CPAF-012.htm για ποιο σιγουρια - προστασια του υπολογιστη Η ψυκτρα που εβαλα την διαλεξα στην τυχη αφου δεν γνωριζω καν αν ταιριαζει για τον δικο μου επεξεργαστη.Αν εχουμε καμια προταση (οικονομικη) θα το εκτιμουσα ιδιαίτερος, O CPU σου έχει πάρει φωτιά. 85 βαθμοί Κελσίου είναι πολύυυυυ ψηλά. Φαντάζομαι αυτό το 85 ανεβαίνει πολύ περισσότερο μετά από μισή ώρα λειτουργίας και ειδικά gaming. Ακόμα και σε stock ψύχτρα οι θερμοκρασίες δεν δικαιολογούνται, οπότε είτε έχει πρόβλημα η ψύχτρα είτε δεν έχει κουμπωθεί σωστά όπως σου είπε το παιδί παραπάνω. Σε αυτήν την περίπτωση ο υπολογιστής κλείνει για να προστατευθεί ο ίδιος από την θερμοκρασία γιατί πολύ απλά αν έμενε ανοιχτός τότε θα χάλαγε.
gkarabid Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Εκατσα το απογευμα παιδια και ασχοληθηκα με το καθαρισμο του υπολογιστη. Ανοιγμα πλαινο καπακι και μεσα ισα με ενα δαχτυλο σκονη .Τα ανεμηστηρακια και ειδικα η ψυχτρα του επεξεργαστη πουρι ........ Δευτερη παρατηρησει η ψυχτρα οντως απο την μια μερια δεν πατουσε στην θεση της (ειχε φυγει το λαμακι ).Στο αμαξι μεσα και δρομο σε μαγαζι με υπολογιστες για αγορα σπρει αερα, θερμοαγωγιμη παστα και ενα 12 ανεμιστηρακι με μπλε led. Μεσα σε 15λεπτα ο υπολογιστη καθαριστηκε ,μπηκε και η παστα και φυσικα το εντυπωσιακο (χαμόγελο ο μικρος) ανεμιστήρακι που τοποθετηθηκε στο πλαι ,επανω στο παραθυρο. Δοκιμη με το ιδιο προγραμμα που μετρηθηκαν η θερμοκρασιες και πριν και ιδου η φωτο με τα αποτελεσματα. Η διαφορες χαοτηκες ..... Και παλι ευχαριστω παιδια ολους σας για την βοηθεια σας.....
Redshift Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 ωραιος ,2 πραγματακια μονο κοιτα στους ανεμιστηρες που βαζουν αερα στο κουτι να βαλεις κατι ωστε να μην γεμιζεις σκονη κ εχεις καθαρισμα καθε λιγο κ λιγακι,αν δεν εχουν φιλτρα κανε καμια πατεντα με καλσον κλπ οι ανεμιστηρες καλο ειναι να βαζουν αερα απο μπροστα κ να βγαζουν απο πισω,στην θεση σου τον πλαινο θα τον εβαζα μπροστα η πισω αν μπορουσα με αυτη την σειρα προτεραιοτητας 1
gkarabid Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 ωραιος ,2 πραγματακια μονο κοιτα στους ανεμιστηρες που βαζουν αερα στο κουτι να βαλεις κατι ωστε να μην γεμιζεις σκονη κ εχεις καθαρισμα καθε λιγο κ λιγακι,αν δεν εχουν φιλτρα κανε καμια πατεντα με καλσον κλπ οι ανεμιστηρες καλο ειναι να βαζουν αερα απο μπροστα κ να βγαζουν απο πισω,στην θεση σου τον πλαινο θα τον εβαζα μπροστα η πισω αν μπορουσα με αυτη την σειρα προτεραιοτητας Η ανεμηστηρες φιλε μου εχουν μια σιτα (μπροστα ) που λογικα θα λειτουργουν για φιλτρο κατα της σκονης. Μεσα στο κουτι ειδα 2 ανεμηστηρες ,ενας μπροστα που τραβαει αερα, ο πισω που βγαζει αερα και ο καινουργιος (στο πλαι ακριβως απεναντι απο την ψυχτρα) που και αυτος τραβαει αερα απο εξω. Τωρα δεν ξερω αν τον καινουργιο χρειαζεται να το γυρισω ντουμπα ωστε να πεταει το αερα εξω ?
efo355 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Κάτι ανάλογο είχα πάθει και εγώ μετά από μετακόμιση. Είχα δει μεγάλες θερμοκρασίες στο pc και από το πέρα δώθε είχε ξελασκάρει η ψύκτρα και δεν πάταγε καλά.
Redshift Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 νομιζω πως ειναι καλυτερα να βαλεις τον καινουργιο ανεμιστηρα ειτε μπροστα ωστε να βαζει αερα στο κουτι ειτε πισω ωστε να βγαζει εγω βεβαια στην θεση σου δεν θα εβαζα καν,δεν νομιζω οτι η συνθεση σου χρειαζεται τριτο ανεμιστηρα μαζι με τον εξτρα θορυβο
gkarabid Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Καλημερα σε ολους. Χθες εκατσα παλι στον υπολογιστη του μικρου (μετα απο παραπανο οτι κολαει μερικες φορες) και ειδα θερμοκρασιες επεξεργαστη 108 C.Γυρισαν τα ματια αναποδα,και αυτες μετα απο 5 λεπτα που τον ανοιξα.Χωρις να τρεξουμε κανενα παιχνιδι. Υποθετο παλι οτι εφυγε η ψύκτρα απο την θεση της. Θελω να ρωτησω αν εχουμε καμια ψυκτρα εμπορειου με κανενα 20ευρω γιατι δεν παλευεται η κατασταση αυτην. Βρηκα μια και θελω να μου πειτε αν κατι για τον δικο μου υπολογιστη http://www.e-shop.gr/coolermaster-rr-t4-18pk-r1-hyper-t4-cooler-p-PER.806877?sid=1 και http://www.e-shop.gr/arctic-cooling-freezer-a11-cpu-cooler-p-PER.811358 Αλλιως καποια αλλοι ,αλλα αν γινεται απο το ιδιο καταστημα η αλλιως πλαισιο για αμεση παραλαβη. Χαρακτηριστικα: AMD A10-5800K 3.8 GHz Quad Core Socket FM2 100W Box (AD580KWOHJBOX) Samsung DVD±RW SH-224BB Dual Layer SATA Black Bulk CoolerMaster Elite K350 RC-K350-KWN2-EN Midi Tower no PSU Black Asrock Socket FM2 FM2A75 Pro4-M GLan Audio Raid Corsair Power Supply 450W ATX 24 pin VS CP-9020049-EU Active-PFC Retail Case Cooler Lepa LP70D12R 12 x 12 cm Kingston Hyper X Red 4GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz (KHX16C9B1R/4)
efo355 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Μη τη ψάχνετε παιδιά το θέμα είναι λόγω φτηνιαρας μητρικής. Έχει συμβεί σε γνωστή μου αυτό και το πρόβλημα ήταν στα ρεύματα της μητρικής ( και εκείνη με as rock ). Το PC ήταν κλειστό και ο case fan συνδεδεμένος σε τριπηνο έτρεχε κανονικα
gkarabid Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Μη τη ψάχνετε παιδιά το θέμα είναι λόγω φτηνιαρας μητρικής. Έχει συμβεί σε γνωστή μου αυτό και το πρόβλημα ήταν στα ρεύματα της μητρικής ( και εκείνη με as rock ). Το PC ήταν κλειστό και ο case fan συνδεδεμένος σε τριπηνο έτρεχε κανονικα Φιλε μου αν δεις ημερομηνίες το θεμα ειναι αρκετο μηνων.Η ερωτηση μου τωρα ειναι αν η ψύκτρες που εγραψα στο προηγουμενο μου ποστ κανουν για την συνθεση μου.Η εργοστασιακη φευγει απο την θεση της ,με αποτελεσμα υψηλες θερμοκρασιες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα