Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.

Στις 7/4/2013 ειχα αγορασει απο καταστημα Θεσσαλονικης τον παρακατω υπολογιστη ,στημενους απο αυτους εκτος απο τον σκληρο που τον τοποθετησα εγω.

AMD A10-5800K 3.8 GHz Quad Core Socket FM2 100W Box (AD580KWOHJBOX)

Samsung DVD±RW SH-224BB Dual Layer SATA Black Bulk

CoolerMaster Elite K350 RC-K350-KWN2-EN Midi Tower no PSU Black

Asrock Socket FM2 FM2A75 Pro4-M GLan Audio Raid

Corsair Power Supply 450W ATX 24 pin VS CP-9020049-EU Active-PFC Retail

Case Cooler Lepa LP70D12R 12 x 12 cm

Kingston Hyper X Red 4GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz (KHX16C9B1R/4)

Η χρηση του ειναι Facebook,και games lol κλπ απο εναν 12 χρόνο χρηστη.

Εδω και καμια 6-7 ημερες παραπονεύεται οτι στα καλα καθουμενα ο υπολογιστης κλεινει μετα απο κανενα 20 λεπτο χρηση.Σημερα έκατσα να δω αν αυτο ισχυει και οντως μετα απο κανενα 30λεπτω παιχνιδι ο υπολογιστη εσβησε .....δεν κανει επανεκκίνηση απλως σβηνει.

Ενα αλλο που ειδα εδω και μηνες και δεν εδωσα σημασια ειναι οτι αφου το παιδι εχει κλεισει κανονικα τον υπολοιστη ο ανεμιστηρας μεσα (το κουτι εχει ενα παραθυρο) συνεχισε να δουλεύει για αρκετες ωρες με αποτελεσμα να τον κλεισω τελειως απο πισω με το on off.

Το θεμα ειναι σαν ψιλοασχετος (εως χονδρος θα ελεγα) δεν ξερω τι να κοιταξω ,γιατι το μονο που γνωριζω ειναι ενα format ,και αντε παλι εγκαταστασεις τα παιχνιδια απο την αρχη.

Για αυτο θελω να ρωτησω αν υπαρχει καποια σειρα στο να κοιταξω θερμοκρασιες (η κατι αλλο)μητρικης , καρτας, σκληρο  κλπ και με ποιον τροπο.

Ευχαριστω εκ τον προτερων.

Παρακλησι μια αμεση βοηθεια γιατι ο μικρος με κραταει μουρη

Δημοσ.

Τι λειτουργικό έχεις πάνω  ?

Κατά πάσα πιθανότητα αυτό συμβαίνει λόγο θερμοκρασίας.

• Like 1
Δημοσ.

Ο υπολογιστής είσαι σίγουρος ότι κλείνει εντελώς ή μήπως κάνει τίποτα κόλπα σαν να σταματάει να δίνει σήμα στην οθόνη ένα πράγμα?

Το ρωτάω αυτό γιατί μου φαίνεται λίγο κουλό να κλείνει το pc και να συνεχίζει να δουλεύει ο ανεμιστήρας.

Το ίδιο συμβαίνει και με τον ανεμιστήρα της ψύκτρας?

Δημοσ.

Αυτό με τον ανεμιστήρα είναι όντως κουλό. Δεν το έχω ξαναακούσει ποτέ.

Το πρόβλημα πάντως "φωνάζει" θερμοκρασία.

Δημοσ.

Δες λίγο από τα Εργαλεία διαχείρισης στον Πίνακα ελέγχου - στην Προβολή συμβάντων βρες το kernel που σου χτυπάει να δεις γιατί σβήνει ο υπολογιστής σου.

Δημοσ.

Καταρχην ευχαριστω για της αμεσες απαντησεις σας

Ο υπολογιστης εχει επανω 7 64b

Για τον ανεμιστήρα που ανεφερα παιδια δεν εχει καμια σχεση με το σβήσιμο του υπολογιστη γιατι οπως ειπα το ειχα καταλαβει πριν απο μερικους μηνες και αυτο 2,3 φορες.

Φυσικα εκεινο το διαστημα ο υπολογιστης δεν εκανε κολπα.

Τωρα προσοχη γιατι οπως ειπα και πριν σαν ψιλοσχετος ,ανεμιστηρα αναφερω αυτον που ειναι επανω στην μητρική (πλακετα) και οχι αυτον που ειναι στο πισω μερος του κουτιου .......(αρα μαλλον πρεπει να το αναφερω σαν ψυκτρα :-)  )

Αν παιδια μιλαμε για θερμοκρασιες με ποια εφαρμογη θα της δω ωσυτε να της ποσταρω εδω και να πράξω αναλογος 

Δες λίγο από τα Εργαλεία διαχείρισης στον Πίνακα ελέγχου - στην Προβολή συμβάντων βρες το kernel που σου χτυπάει να δεις γιατί σβήνει ο υπολογιστής σου.

Αυτο φιλε μου αυριο γιατι τα παιδια κοιμουνται και δεν λεει να τα ανησυχήσω.Λογικα θα κραταει ενα ιστορικο ωστε να το δω αυριο και να σας το ποσταρω.

Ευχαριστω

Δημοσ.

Ασχέτως τότε με το πρόβλημα το οποίο εύχομαι να λυθεί άμεσα, εγώ θέλω να το ψάξουμε λίγο παραπάνω και για την ψύκτρα φάντασμα :P

Δημοσ.

σιγουρεψου οτι ολα τα βυσματα ειναι συνδεδεμενα καλα. μετα κι εγω λεω μηπως κλεινει λογω υψηλης θερμοκρασιας, μπορει και ναχει θεμα το τροφοδοτικο. αμα εχεις εγγυηση πηγαινε το τους να το φτιαξουν

Δημοσ.

Μπορεί απλά να μην δίνει σήμα στην οθόνη γιατί και εμένα μου φαίνεται πολύ περίεργο να συνεχίσει να δουλεύει ο ανεμιστήρας...

Δημοσ.

Καλημερα παιδια

θα κατεβασω σημερα το απογευμα το προγραμμα για της θερμοκρασιες θα της ποσταρω ωστε να μου πειτε την γνωμη σας αν κατι δεν φαινεται φυσιολογικο.Επισης θα κοιταξω και αυτο που ανεφερε ο φιλος στον  Πίνακα ελέγχου - στην Προβολή συμβάντων .

παντως ο υπολογιστης ειναι φυσικα στην εγγυηση (λιγοτερο απο ενα χρονο αγορα) αλλα το μονο που με χαλαει ειναι οτι η αγορα εγινε απο καταστημα Θεσ/κης ενω εγω ειμαι Λαρισα.

Παντως σημα να μην δεινει στην οθονη και να ειναι ολος ανοιχτος ο υπολογιστης το αποκλειω γιατι δεν ειναι ανοιχτο (λαμπακι) απο το στικακι wifi , και η wed camera.

Ευχαριστω

Δημοσ.

Καλησπερα σας

Εκανα εγκατασταση το προγραμμα speed fan και σας ανεβαζω δυο φωτο με θερμοκρασιες.

Εγω τουλαχιστον δεν καταλαβαινω ποιες ειναι φυσιολογικες και ποιες οχι.

αυτες ειναι με χρηση  υπολογιστη μηδενικη δηλαδη αναμενος κανενα  10λεπτο χωρις παιχνιδι μονο internet.

Δεν βρηκα φιλε μου το ---προβολη συμβαντων .....

Ενα τελευταιο να αναφερω ειναι οτι (λογια των παιδιων) ο υπολογιστης κλεινει μια φορα και αφου τον ανοιξουν παλι δεν ξανακλείνει ποτε,οσες ωρες και να παιζουν .....μυστηριο

και ακομα μια φωτο μετα απο κανεναν  15΄παιχνιδι ....

85  c βαθμους μηπως ειναι πολυυ!!!

post-177457-0-86087500-1391107299_thumb.jpg

post-177457-0-11596700-1391107310_thumb.jpg

post-177457-0-65603500-1391109026_thumb.jpg

Δημοσ.

Οχι μηπως,ειναι παρα πολυ.Καποιο προβλημα θα εχεις σιγουρα με την ψυκτρα της cpu και ως λογικο αποτελεσμα μετα απο λιγο κλεινει το pc.Ανοιξε το και τσεκαρε αν ειναι καλα κουμπωμενη και αν δουλευει σιγουρα

• Like 1
Δημοσ.

Οχι μηπως,ειναι παρα πολυ.Καποιο προβλημα θα εχεις σιγουρα με την ψυκτρα της cpu και ως λογικο αποτελεσμα μετα απο λιγο κλεινει το pc.Ανοιξε το και τσεκαρε αν ειναι καλα κουμπωμενη και αν δουλευει σιγουρα

Αρα φιλε μου κοιταω την ψυκτρα της cpu η οποια ομως  (οπως ειπα το κουτι εχει ενα πλαινο παραθυρο)  δουλευει σιγουρα οπως και ο ανεμιστηρας του τροφοδοτικου.

Να κοιταξω αν ειναι καλα κουμπωμένη επανω στην cpu ?ειναι με βιδες η καποια λαμακια?

Επισης μηπως ειναι αναγκαιο να κοιταξω μια ψυκτρα πχ  http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/psyktres/Alpenf%C3%B6hn-CPU-cooler-Sella-92mm-CPAF-012.htm για ποιο σιγουρια - προστασια του υπολογιστη

Η ψυκτρα που εβαλα την διαλεξα στην τυχη αφου δεν γνωριζω καν αν ταιριαζει για τον δικο μου επεξεργαστη.Αν εχουμε καμια προταση (οικονομικη) θα το εκτιμουσα ιδιαίτερος, 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...