Ηλίας 19 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Ψάχνω για ένα free αλλά πολύ καλό antivirus. Το pc είναι κοινόχρηστο και μπαίνουν όπου να 'ναι. Προς το παρός έβαλα bitfedender free, πριν είχα comondo αλλά είναι δύσχρηστο για όποιον δεν ξέρει.
arc Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Ηλία του 19ου αφου ο υπολογιστής είναι «κοινός» δε νομίζω οτι το antivirus ειναι αρκετό. Πέρα απο το antivirus (δες εδω σχετική συζήτηση http://www.insomnia.gr/topic/498426-%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%BF%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CF%85%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF-antivirus-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%AC%CF%84%CE%B5/ ) είναι πολύ καλή επιλογή να χρησιμοποιήσεις κάποιο πρόγραμμα τύπου deep freeze οπότε σε κάθε reboot ο υπολογιστής θα ειναι φρέσκος και καθαρός 1
adi32 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Βαλε Avast και Adblock στο browser και καθαρισες
Thanosar13 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Εγώ από την πλευρά μου σου προτείνω Avira, ένα ελαφρύ, εύχρηστο και αποτελεσματικό Antivirus. http://www.olafree.net/2013/11/avira-antivirus.html 1
thomasG4 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Ψάχνω για ένα free αλλά πολύ καλό antivirus. Το pc είναι κοινόχρηστο και μπαίνουν όπου να 'ναι. Προς το παρός έβαλα bitfedender free, πριν είχα comondo αλλά είναι δύσχρηστο για όποιον δεν ξέρει. Οσο αναφορά την αποτελεσματικότητα, έκανες μια απο τις καλύτερες επιλογές. Στα συν οτι δεν ενοχλεί καθόλου το χρήστη με διάφορα pop up παράθυρα.
silverado Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Avira και οπως σου ειπε ο arc και καποιο προγραμμα σαν το Deep Freeze στα win8 ή το Returnil στα win7.
spirit)earth)aflame Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μπορείς να τους βάζεις να μπαίνουν και με Sanboxie, δες την υπογραφή μου.
Ηλίας 19 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να θέσω περιορισμούς. Το pc για να καταλάβαιτε το χρησιμοποιούν κάτι παλικάρια σε φοιτητική εστία, που το αγόρασαν μόνοι τους, αποθηκεύουν δηλαδή πράγματα, ψάχνουν γενικά, κατεβάζουν ότι να ναι και φυσικά δεν παίζει φράγκο για πληρωμένο και ποιος ο λόγος να βάλεις σπασμένο antivirus. Το bitedefender από κάτι συγκρίσεις που είδα είναι μεν το πιο αποτελεσματικό αλλά δουλεύει εντελώς αυτόματα δεν έχεις καμία πρόσβαση στο σύστημα. Μήπως καλύτερα να βάλω ένα firewall να ρωτάει για τα πάντα;
arc Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μα δεν ειναι θεμα περιορισμών είναι θέμα πρακτικότητας και ασφάλειας για όλους τους χρήστες. Αν πχ ο χρήστης Χ κολλήσει κάποιο malware από χαζομάρα, γιατί να τρεχεις εσύ και ολοι οι αλλοι; Φτιάξε δυο partition (c και d) και πες «παιδιά οτιδήποτε θέλετε να μένει θα μπαίνει στο D, αλλιώς στο c θα σβήνονται ολα μαζί με όποιες εγκαταστάσεις». Αν τωρα πρέπει να γίνει κάποια μονιμη εγκατασταση, απενεργοποιείς το deep freeze, την κάνεις και το ενεργοποιείς πάλι. Είναι πρακτικό το θέμα, οχι απολυταρχικό.
Thanosar13 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μα δεν ειναι θεμα περιορισμών είναι θέμα πρακτικότητας και ασφάλειας για όλους τους χρήστες. Αν πχ ο χρήστης Χ κολλήσει κάποιο malware από χαζομάρα, γιατί να τρεχεις εσύ και ολοι οι αλλοι; Φτιάξε δυο partition (c και d) και πες «παιδιά οτιδήποτε θέλετε να μένει θα μπαίνει στο D, αλλιώς στο c θα σβήνονται ολα μαζί με όποιες εγκαταστάσεις». Αν τωρα πρέπει να γίνει κάποια μονιμη εγκατασταση, απενεργοποιείς το deep freeze, την κάνεις και το ενεργοποιείς πάλι. Είναι πρακτικό το θέμα, οχι απολυταρχικό. Θα συμφωνήσω και εγώ με το arc. Άλλωστε τα περισσότερα Internet cafe, αλλά και στην δικιά μου σχολή (Πληροφορική) χρησιμοποιούν συστήματα τύπου deep freeze.
Ηλίας 19 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Άντε να τους το εξηγήσεις τώρα. Το Bitdefender πάντως ωραίο και πολύ ελαφρύ παίζει να το βάλω στο netbook. Ας τους το αφήσω προς το παρόν να κάνει αυτόματα κάποια scan αφού μόνοι τους δεν θα κάνουν ποτέ. Και θα τους πω καλύτερα να πάρουν από ένα φλασάκι ο καθένας να τελειώνει το θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα