Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

υπάρχει περίπτωση αντικατάστασης από τη λενόβο? αν ναι σε ποιές περιπτώσεις? ενημερωτικα ρωτάω

Αν το λάπτοπ σου έχει πιεί νερά, θα στο στείλουν πίσω χρεώνοντας σου τα έξοδα αποστολής και βγάζοντας σε κι εκτός εγγύησης (και καλά θα κάνουν).

Μου κάνει εντύπωση έτσι στο ξαφνικό να μή σου ανάβει πάντως... Μήπως έχει κάνει κάτι και απλά σου διέφυγε να το αναφέρεις?

Αν τώρα το έπαθε στο ξαφνικό, επιβεβαίωσε ότι ο φορτιστής σου δεν κάηκε όπως το είχες αναμένο κι απλά να έσβησε από μπαταρία (αφού την τέλειωσε και αυτή) και δε μπορούσε να φορτίσει προφανώς μετά.

Δημοσ.

Οταν λες ηπιε νερα τι εννοεις? Στο λαπτοπ πανω δεν επεσε τιποτα κ γενικα το προσεχω σαν εικονισμα. Δε νομίζω να φταίει ο φορτιστης γιατι η μπαταρια ηταν πληρως φορτισμενη ασε που οταν εβαζα μπαταρια κ φορτιστη μαζι το led της μπαταριας αναβε αλλα το λαπτοπ δεν ανοιγε. Τελος δεν εκλεισε ξαφνικα, το εκλεισα εγω κανονικα κ την αλλη μερα δεν ανοιγε.

Δημοσ.

ΟΚ αυτό με τα νερά αφού το προσέχεις όπως λες, το βγάζουμε εκτός.

Αυτό που εννοώ με τη μπαταρία είναι π.χ. αν το άφησες αναμένο και πήγες έξω για μπύρες και γύρισες και το βρήκες σβηστό, υπέθεσα ένα σενάριο να κάηκε ο φορτιστής και να σου εξάντλησε και τη μπαταρία.

Κάτι που επίσης αποκλείουμε μετά από αυτά που έγραψες στο παραπάνω ποστ.

Οπότε το στέλνεις RMA, δε χρειάζεται να το ψυρίσεις άλλο, και μάλλον πας για αλλαγή μητρικής όπως τα περιγράφεις ή για αλλαγή καλωδιοταινίας στο led/button panel του μηχανήματος (π.χ. κακή επαφή του power switch και γι'αυτό να μην ανάβει, αν και πιό πολύ υποψιάζομαι SMD component στo board).

Δημοσ.

Αλλαγη μητρικης.Με ενα Toshiba ειχα το ιδιο θεμα ετσι ξαφνικα και μου αλλαξαν την μητρικη.Βεβαια μετα απο 10 μερες εκαψε και την αλλη μητρικη,ζητησα τα λεφτα μου πισω και πηρα ενα HP απο το καταστημα που το ειχα αγορασει.

Δημοσ.

Αλλαγη μητρικης.Με ενα Toshiba ειχα το ιδιο θεμα ετσι ξαφνικα και μου αλλαξαν την μητρικη.Βεβαια μετα απο 10 μερες εκαψε και την αλλη μητρικη,ζητησα τα λεφτα μου πισω και πηρα ενα HP απο το καταστημα που το ειχα αγορασει.

Πρέπει να σε γκαντέμιασε κάποιος. Αυτό με τις μητρικές σε Toshiba μόνο σε κάτι Qosmio F series της συμφοράς το έχω ακούσει (και δεί με τα μάτια μου επίσης).

Δημοσ.

Πρέπει να σε γκαντέμιασε κάποιος. Αυτό με τις μητρικές σε Toshiba μόνο σε κάτι Qosmio F series της συμφοράς το έχω ακούσει (και δεί με τα μάτια μου επίσης).

Πραγματικα πρεπει να ειμαι ο μοναδικος με τετοια εμπειρια σε Toshiba λαπτοπ εδω μεσα.

Βεβαια οφειλω να παραδεχτω το αψογο σερβις τους.Της HP δεν το εχω γνωρισει ακομα ουτε και θελω.

Δημοσ.

Πραγματικα πρεπει να ειμαι ο μοναδικος με τετοια εμπειρια σε Toshiba λαπτοπ εδω μεσα.

Βεβαια οφειλω να παραδεχτω το αψογο σερβις τους.Της HP δεν το εχω γνωρισει ακομα ουτε και θελω.

Όχι μή το γνωρίσεις καλύτερα της HP. Μακρυά κι αγαπημένο, σοβαρά.

Από περιέργεια ποιό μοντέλο Toshiba είχες?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

τελικά η μητρική ήταν το πρόβλημα, μόλις μίλησα με cpi που αναλαμβάνει το service των idea και αναμένω να μου το στείλουν. αναρωτιέμαι αν εγω ημουν ο γκαντέμης σαν τον fronimitis ή κατι άλλο επιρρέασε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...