Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπόν παιδιά πατάω να ανοίξει το λαπτοπάκι μου και τζίφος, ούτε φωνή ούτε ακρόαση. βάζω βγαζω μπαταρίες, φορτιστες δυστηχώς κανένα σημάδι ζωής. τη λέτε να φταίει?

υγ: μέχρι εχθές δούλευε άψογα και απροβλημάτιστα.

Δημοσ.

όχι το είχα βγάλει κανονικά από τη πρίζα και δεν είχε ούτε τη μπαταρία πάνω. 

το μόνο που κάνει είναι να ανάβει το λαμπάκι της φόρτισης όταν συνδέω το φορτιστή και έχω τη μπαταρία πάνω

Δημοσ.

Βγάλε την μπαταρία και τον φορτιστή και κράτησε πατημένο το κουμπί που ανοίγει για 30 δευτερόλεπτα. Μετά ξαναβάλτα και πατα να ανοίξει....

• Like 1
Δημοσ.

Βγάλε την μπαταρία και τον φορτιστή και κράτησε πατημένο το κουμπί που ανοίγει για 30 δευτερόλεπτα. Μετά ξαναβάλτα και πατα να ανοίξει....

αυτό... πατα και γενικά πληκτρα και αστο και κανενα πενταλεπτο εκτος καθε πηγης ρεύματος.

Σε επόμενο στάδιο βρες και βγάλε και τη μπαταρία του bios

Δημοσ.

λοιπόν κράτησα πατημένω το κουμπί όπως μου είπατε αλλά τίποτα.  την μπαταρία του Bios δε ξέρω να τη βρω (καλύτερα μη κάνω και καμια γκάφα).

Δημοσ.

Αφου το laptop εχει πρόβλημα πισω στον κοτσόβολο για έλεγχο και πιθανή αντικατάσταση

• Like 1
Δημοσ.

επικοινωνισα με το service της λενοβο και με ειπαν πως θα στειλουν κουριερ για να το παρουν για έλεγχο, για αντικατασταση δε με ειπε κάτι, ούτε τον ρώτησα. στο κοτσωβολο τον έλεγχο τον κάνουν οι ίδιοι ή το στέλνουν και αυτοί αθήνα για έλεγχο ?

Δημοσ.

Καλύτερα αφου βρήκες άκρη με την lenovo απο το να τρέχεις στον κοτσόβολο , δεν νομιζω να ασχολείται ο κοτσόβολος με έλεγχο ισως να κανουν καποιο τυπικό και μετα το στέλνουν στην lenovo η την εκάστοτε αντιπροσωπεία

Δημοσ.

υπάρχει περίπτωση αντικατάστασης από τη λενόβο? αν ναι σε ποιές περιπτώσεις? ενημερωτικα ρωτάω

Δημοσ.

Ανάλογα που ειναι η ζημιά θα σου πουν και τι θα γίνει , υπάρχει ομως περίπτωση αντικατάστασης μιας και δεν το εχεις και πολυ καιρό το laptop.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...