mylo Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 λοιπόν παιδιά πατάω να ανοίξει το λαπτοπάκι μου και τζίφος, ούτε φωνή ούτε ακρόαση. βάζω βγαζω μπαταρίες, φορτιστες δυστηχώς κανένα σημάδι ζωής. τη λέτε να φταίει? υγ: μέχρι εχθές δούλευε άψογα και απροβλημάτιστα.
chralexo Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Την τελευταία φορά που δούλεψε και το άφησες το είχες αφήσει στο ρεύμα συνδεδεμένο;
mylo Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 όχι το είχα βγάλει κανονικά από τη πρίζα και δεν είχε ούτε τη μπαταρία πάνω. το μόνο που κάνει είναι να ανάβει το λαμπάκι της φόρτισης όταν συνδέω το φορτιστή και έχω τη μπαταρία πάνω
chralexo Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Βγάλε την μπαταρία και τον φορτιστή και κράτησε πατημένο το κουμπί που ανοίγει για 30 δευτερόλεπτα. Μετά ξαναβάλτα και πατα να ανοίξει.... 1
paylidis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Βγάλε την μπαταρία και τον φορτιστή και κράτησε πατημένο το κουμπί που ανοίγει για 30 δευτερόλεπτα. Μετά ξαναβάλτα και πατα να ανοίξει.... αυτό... πατα και γενικά πληκτρα και αστο και κανενα πενταλεπτο εκτος καθε πηγης ρεύματος. Σε επόμενο στάδιο βρες και βγάλε και τη μπαταρία του bios
mylo Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 ok θα το δοκιμασω το μεσημερι και θα σας πω
mylo Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 λοιπόν κράτησα πατημένω το κουμπί όπως μου είπατε αλλά τίποτα. την μπαταρία του Bios δε ξέρω να τη βρω (καλύτερα μη κάνω και καμια γκάφα).
paylidis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 παραξενο μου φαίνεται... ξεκινα διαδικασία κάλυψης εγγυησης..
fotis97 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Φίλε μπορείς να μας πεις απο πιο κατάστημα το πήρες και ποσο καιρό το έχεις;
mylo Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 κοτσωβολο, σεπτεμβριο του 13 παίζει κάποιο ρόλο ως προς την εγγύηση αυτό?
SPANK Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Αφου το laptop εχει πρόβλημα πισω στον κοτσόβολο για έλεγχο και πιθανή αντικατάσταση 1
mylo Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 επικοινωνισα με το service της λενοβο και με ειπαν πως θα στειλουν κουριερ για να το παρουν για έλεγχο, για αντικατασταση δε με ειπε κάτι, ούτε τον ρώτησα. στο κοτσωβολο τον έλεγχο τον κάνουν οι ίδιοι ή το στέλνουν και αυτοί αθήνα για έλεγχο ?
SPANK Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Καλύτερα αφου βρήκες άκρη με την lenovo απο το να τρέχεις στον κοτσόβολο , δεν νομιζω να ασχολείται ο κοτσόβολος με έλεγχο ισως να κανουν καποιο τυπικό και μετα το στέλνουν στην lenovo η την εκάστοτε αντιπροσωπεία
mylo Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 υπάρχει περίπτωση αντικατάστασης από τη λενόβο? αν ναι σε ποιές περιπτώσεις? ενημερωτικα ρωτάω
SPANK Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Ανάλογα που ειναι η ζημιά θα σου πουν και τι θα γίνει , υπάρχει ομως περίπτωση αντικατάστασης μιας και δεν το εχεις και πολυ καιρό το laptop.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα