Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πιστοποιημενοι τεχνικοι της apple?...χαχαχαα...οκ.Παω μια βολτα με την mclaren μου και ερχομαι.

www.procare.gr είναι το site τους.

και απο οτι είδα γράφει πως είναι Certified Technical Coordinators

και στην τελική αφου έκανα τη δουλειά μου δε με ενδιαφέρει καν αν είναι.

Δημοσ.

γεια σας παιδιά!

τελικά δε κατάφερα κάτι από μόνος μου μιας και τα χέρια μου δε πιάνουν..  :)

και έτσι κατέληξα σε κάτι τύπους στο Χαλάνδρι που με συστησανε κάτι γνωστοί μου.

για να μη σας τα πολυλογώ τα παιδιά εκεί είναι πιστοποιημένοι τεχνικοί της apple, ευγενικότατοι και μου το έφτιαξαν σαν καινουριο σε μια μερα.

πλήρωσα 80€ και μου έδωσαν και 6 μήνες εγγύηση καλής λειτουργίας.

και έτσι σώθηκα.

σίγουρα θα ξαναπάω αν χρειαστώ κάτι!

Ωραία ! πάντως πιστοποιημενοι ειναι ΜΟΝΟ οι premium service providers (istorm-goldeni,document,systemgraph) και φυσικά οι apple genius στα apple store..ολα τα αλλα ειναι αρλούμπες..πιστοποιημενοι τεχνικοι και στην ελλάδα δεν υπάρχουν εκτός από τους επίσημους 3-4 που σου εγραψα...τι ακριβώς έκαναν για να στο επαναφερουν σου ειπαν ? ή άλλαξαν μια μπαταρια και στην χρεωσαν 80 ευρώ ? τα παλια ανταλλακτικα τα ζήτησες? αυτά που είπαν ότι αλλαξαν ? τα γνησια τα κρατάμε..δεν τα αφηνουμε στα χερια τους να κανουν εμποριο γνησιων...

• Like 1
Δημοσ.

Το σχόλιο σου είναι σε greeklish,τα οποία απαγορεύονται,και δεν μου επιτρέπεται να παραθέσω..

Προς απάντηση λοιπόν του σχολίου #19

Premium Service Provider έγραψα...δεν χρειαζονται επεξηγησεις....εξουσιοδοτημενοι είναι μόνο αυτοί στην ελλάδα.Κανένας άλλος..

Το δικαίωμα να ανοίγουν μηχανήματα εντός εγγύησης και να τα επισκευαζουν δωρεαν το εχουν μονο αυτοι..Η apple δεν μοιραζει πιστοποιητικα δεξιά αριστερά,πόσο μαλλον στους μεμονωμενους στους οποιους αναφερεσαι... Το certificate-πιστοποιητικό το εχει ο service provider ή το αντίστοιχο genius bar στα apple store,και οσοι εργαζονται για οσο καιρο εργαζονται σε αυτη τη θεση με αντιστοιχες γνωσεις. Μεμονωμενος-ανεξάρτητος τεχνικός,να σου το ανοιξει,να μη σου χαλασει την εγγυηση δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ... ειναι παρανομο να χρησιμοποιει τετοιους τιτλους για να μαζεψει πελατεία...Ψάξε να μαθεις για το ifixit...Κι αυτοί έχουν προσωπικό που καποτε εργαζοταν στην apple,ανοιγουν κυριολεκτικα σαν ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ  τις συσκευες,βγαζουν εξαιρετικους οδηγους και βιντεο,όμως ( certificate )  από την ίδια την apple ΔΕΝ έχουν... το ό,τι εργάστηκες καποτε,απλα σου αφηνει τη μαστοριά,όχι το πιστοποιητικό.. Ενας τετοιος να στο ανοιξει χανεις την εγγυηση απλα...  ;)

• Like 1
Δημοσ.

www.procare.gr είναι το site τους.

και απο οτι είδα γράφει πως είναι Certified Technical Coordinators

και στην τελική αφου έκανα τη δουλειά μου δε με ενδιαφέρει καν αν είναι.

1. ACTC που αναφέρει ο φίλος παραπάνω δεν είναι ανάγκη να είσαι εργαζόμενος για να το πάρεις και εσύ αν πάρεις το ανάλογο course παίρνεις.

2. Όσον αφορά την εγγύηση στο προανέφερα και εγώ παραπάνω ότι δεν μπορεί να ανοίξει κανείς παρά μόνο αυτοί που ανέφερες.

από μεριάς σου πάντως διακρίνω ένα πάθος . Mήπως είσαι Genius? :ph34r:  

φιλικά πάντα.  :-D

τέλος πάντων εγώ τα φτιάχνω μόνος μου . μέχρι τώρα όλα καλά.

Δημοσ.

1. ACTC που αναφέρει ο φίλος παραπάνω δεν είναι ανάγκη να είσαι εργαζόμενος για να το πάρεις και εσύ αν πάρεις το ανάλογο course παίρνεις.

2. Όσον αφορά την εγγύηση στο προανέφερα και εγώ παραπάνω ότι δεν μπορεί να ανοίξει κανείς παρά μόνο αυτοί που ανέφερες.

από μεριάς σου πάντως διακρίνω ένα πάθος . Mήπως είσαι Genius? :ph34r:  

φιλικά πάντα.  :-D

τέλος πάντων εγώ τα φτιάχνω μόνος μου . μέχρι τώρα όλα καλά.

Χαχα παθιασμενοι ειμαστε μονο εμεις οι τεχνικοι  κατα καποιο τροπο ! Ισως να ειμαι genius δεν το ξερω :D αλλά οχι,δεν επισκευαζω μονο apple...εχω ασχοληθει με παρα πολλές επισκευές σε λαπτοπ κυριως...

Το πιστοποιητικό που έλεγε ο φίλος δεν χρειάζεται να το γνωρίζεις..Παίζει ρόλο στο να εμπιστευτείς έναν ανεξάρτητο,αλλά και παλι το χαρτί δεν τον κανει ειδικό ! Και οι Παθολογοι,ιατροί είναι,αλλά γενικά...Υπάρχουν και οι ιατροί με συγκεκριμένη ειδικότητα..Και στις επισκευές το ίδιο ισχύει. Ειδικός στα idevices μπορει να ειναι μονο αυτη που τα φτιαχνει,η apple,και οσους αυτη εμπιστευεται και δινει πιστοποιητικό...1000αδες εχουν σπουδασει τεχνικοι αλλα δεν σημαινει οτι ειναι κ σαινια σε αυτο που κανουν ! Εσυ μπορει να κανεις πολυ πιο προσεγμενη δουλεια απο εναν τέτοιο ;)

Eξάλλου τα πιστοποιητικα τους τα βγαζουν ιδιωτικες σχολές-φροντιστήρια..Οποιος ανοιγει,επισκευαζει μονος,κατα γενικο κανονα δεν εμπιστευεται ευκολα τον καθενα που δηλωνει ειδικος ;) Σωστά ?

Δημοσ.

Σωστά τα λες..

Απλά το ότι δουλεύει κάποιος σε κάποια αντιπροσωπεία και τον εμπιστεύεται η εταιρεία που εκπροσωπεί δεν μου λέει τίποτα..

Από προσωπική εμπειρία πάντα…για να σου πουν τα specs καλοί είναι άντε και κάνα troubleshooting χαλαρό. από εκεί και πέρα είναι  λίγοι αυτοί που όντως ξέρουν το κάτι παραπάνω.

anyway. είμαστε off topic. 

• Like 1
Δημοσ.

Σωστά τα λες..

Απλά το ότι δουλεύει κάποιος σε κάποια αντιπροσωπεία και τον εμπιστεύεται η εταιρεία που εκπροσωπεί δεν μου λέει τίποτα..

Από προσωπική εμπειρία πάντα…για να σου πουν τα specs καλοί είναι άντε και κάνα troubleshooting χαλαρό. από εκεί και πέρα είναι  λίγοι αυτοί που όντως ξέρουν το κάτι παραπάνω.

anyway. είμαστε off topic. 

Σωστά.offtopic mode off.Μικρή παρένθεση : Άσχετοι υπάρχουν παντού σε όλα τα πόστα ! Είμαι σίγουρος...Μη ξεχνάς οτι και του υπαλλήλους σεμινάρια του κανουν,και ο,τι μάθουν-πιάσουν !...Μέσα στα εργαστήρια πάντως δεν νομίζω να μπαίνουν και άσχετοι...τουλάχιστον τώρα που ο κόσμος ξέρει και είναι υποψιασμένος δεν την πατάει εύκολα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...