gkoinousis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Παιδιά καλησπέρα! είμαι νέος στο φόρουμ και θα ήθελα τα φώτα σας! έχω κι εγώ ενα iPhone 4s και μου έπεσε μέσα σε νερό... το σκούπισα και προσπάθησα να το ανοίξω αλλά τίποτα! το έβαλα στο ρεύμα μπας και γίνει τίποτα αλλά τζίφος... και όπως καταλαβαίνετε έχω πανικοβληθεί γιατί εκεί μέσα έχω όλες μου τις επαφές κλπ. κλπ. ξέρετε πως μπορώ να το φτιάξω μόνος μου γιατί τα οικονομικά γενικά είναι χάλια; ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Iphone.expertGr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Ξεβιδωσε απο κατω τις δυο βιδες και μετα αφαιρεσε του την μπαταρια.δυσκολο να μην χρειαστει επισκευη.αυτα που σου ειπα ειναι μεχρι να το πας για επισκευη.ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΙΖΑ 2
gkoinousis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Ξεβιδωσε απο κατω τις δυο βιδες και μετα αφαιρεσε του την μπαταρια.δυσκολο να μην χρειαστει επισκευη.αυτα που σου ειπα ειναι μεχρι να το πας για επισκευη.ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΙΖΑ οπότε μάλλον πρέπει να το δει τεχνικός ε; κάπου διάβασα μια πατέντα και το έβαλα μέσα σε ρύζι. ισχύει ή είναι γιατροσόφια της γιαγιάς; όπως και να 'χει σε ευχαριστώ για τη γρήγορη ανταπόκρισή σου.
arc Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 πλατσα πλατσα πλούτσα οτι και να κάνεις το κινητό ειναι για ανακύκλωση. Τέλος
Iphone.expertGr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 οπότε μάλλον πρέπει να το δει τεχνικός ε; κάπου διάβασα μια πατέντα και το έβαλα μέσα σε ρύζι. ισχύει ή είναι γιατροσόφια της γιαγιάς; όπως και να 'χει σε ευχαριστώ για τη γρήγορη ανταπόκρισή σου. ισχυει κατα καποιο τροπο γιατι τραβαει την υγρασια.αλλα θα σου προτεινα αυριο να το πας για επισκευη πλατσα πλατσα πλούτσα οτι και να κάνεις το κινητό ειναι για ανακύκλωση. Τέλος Δεν ισχυει αυτο φιλε μου.Υπαρχουν πολλες πιθανοτητες να επανελθει 1
AiWaaa Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Aπο την στιγμή που ενώ ειχε μέσα την παραμικρή υγρασία το προσπάθησε να το ανοίξει και το έβαλε και στο ρεύμα ειναι τελειωμένο.. 1
ramarg Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δεν χανει τιποτα να παει το δει..Ακομα δεν το ειδαμε γιαννη τον εβγαλαμε...Αυριο κιολας σε τεχνικο να δεις τι μπορεις να σωσεις φιλε..μπαταρια κλαφτην απο τωρα..αν παρει νερο η μπαταρια τελοσ..ισως γι αυτο δεν αναβει...κατα τα αλλα μπορει να μην περασε υγρασια μεχρι την logic board..αλιμονο τοσα καπακια εχει..ποση ωρα εμεινε μεσα στο νερο ? το τραβηξες αμεσως? 1
sakis450 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Aπο την στιγμή που ενώ ειχε μέσα την παραμικρή υγρασία το προσπάθησε να το ανοίξει και το έβαλε και στο ρεύμα ειναι τελειd δεν ισχυει αυτο που λες το 80% φτιαχνονται και χωρις μεγαλο κοστος επισκευης συνηθως στο λεω απο προσωπικες εμπειριες που μου εχουν τυχει
foutzos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 όντως μέγα λάθος να το βάλεις στη πρίζα...όπως και να χει στην θέση σου θα βγαζα μπαταρία,sim κλπ θα το άφηνα στεγνο για ένα 24 ωρο (μέσα σε ρύζι (δεν είναι γιατροσόφια)) ανοιχτό και μετά: χωρίς την μπαταρία πατάς το κουμπί που ανοίγει για 10 δευτερα(πατημένο) βάλε την μπαταρία και τσέκαρε το . αν δεν δουλέψει ριξε μια ματια Site: εδώ
sakis450 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 irevive πραγματικα μεσα στα δυο κορυφαια που κυκλοφορουν!!!!! εχει γλυτωσει πολυ κοσμο
ramarg Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 irevive πραγματικα μεσα στα δυο κορυφαια που κυκλοφορουν!!!!! εχει γλυτωσει πολυ κοσμο οντως πολυ καλο..εχω ακουσει κ εγω τα καλυτερα..αλλα ποτε δεν καταλαβα πως ενα τετοιο σπρευ απομακρυνει την υγρασία ενταξει αυτο εξατμιζεται,καθαριζει τις υποδοχές,αλλά πως δουλευει ακομα δεν εχω καταλαβει !
zio10 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Έγραψα αιθυλική αλκοόλη από λάθος. Ισοπροπυλική αλκοόλη είναι το σωστό όπως γράφει ο ozelot από κάτω. Δεν είναι τόσο δύσκολο να βρεις, πουλάνε αρκετά φαρμακεία. Βέβαια για να κάνει καλύτερη δουλειά πρέπει να χρησιμοποιηθεί σε μπανιέρα υπερήχων. Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2014 από zio10
ozelot Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Μιας και παλιότερα είχα σχέση με χημικά, για αφύγρανση το ενδεδειγμένο προιόν είναι η ισοπροπυλική αλκοόλη ή επιστημονικά isopropyl alcohol. Τώρα, αν και κατά πόσο θα βοηθήσει στο θέμα είναι μια άλλη ιστορία. Αφού δε πρόκειται για βιομηχανικό προϊόν δεν είναι και τόσο εύκολα διαθέσιμο σε συσκευασίες λιανικής, ενώ ίσως να το έχει ο Μπακάκος. Ενώ σε καταστήματα ηλεκτρονικών μπορεί να βρει κανείς spray για καθαρισμό επαφών. Ίσως είναι καλύτερο σαν προσέγγιση χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι θα άρει το θέμα, 1
gkoinousis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 γεια σας παιδιά! τελικά δε κατάφερα κάτι από μόνος μου μιας και τα χέρια μου δε πιάνουν.. και έτσι κατέληξα σε κάτι τύπους στο Χαλάνδρι που με συστησανε κάτι γνωστοί μου. για να μη σας τα πολυλογώ τα παιδιά εκεί είναι πιστοποιημένοι τεχνικοί της apple, ευγενικότατοι και μου το έφτιαξαν σαν καινουριο σε μια μερα. πλήρωσα 80€ και μου έδωσαν και 6 μήνες εγγύηση καλής λειτουργίας. και έτσι σώθηκα. σίγουρα θα ξαναπάω αν χρειαστώ κάτι!
igoods Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 γεια σας παιδιά! τελικά δε κατάφερα κάτι από μόνος μου μιας και τα χέρια μου δε πιάνουν.. και έτσι κατέληξα σε κάτι τύπους στο Χαλάνδρι που με συστησανε κάτι γνωστοί μου. για να μη σας τα πολυλογώ τα παιδιά εκεί είναι πιστοποιημένοι τεχνικοί της apple, ευγενικότατοι και μου το έφτιαξαν σαν καινουριο σε μια μερα. πλήρωσα 80€ και μου έδωσαν και 6 μήνες εγγύηση καλής λειτουργίας. και έτσι σώθηκα. σίγουρα θα ξαναπάω αν χρειαστώ κάτι! πιστοποιημενοι τεχνικοι της apple?...χαχαχαα...οκ.Παω μια βολτα με την mclaren μου και ερχομαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις