Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα pc αρκετά χρόνια  για COD2 και μετά BF2.Με μια κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce GTX 550 Ti που έβαλα το 2011 και μνήμες Kingston 4GB και τη βγάλαμε φθηνά και παίζουμε και BF3 στα low  γραφικά.Τώρα που έχουμε BATLLEFIELD 4 τι κάνουμε για αναβάθμιση χωρίς να σηκωθεί πάρα πολύ ο προυπολογισμος αλλα και να φτιάξω ένα pc που θα είναι αρκετά καλό και για τη συνέχεια που ίσως χρειαστεί να αναβαθμιστει ξανά σε 1-2 χρόνια????? Τα χαρακτηριστικα του pc μου είναι τα παρακάτω

Επεξεργαστής:Intel® Core 2 Duo CPU E6850 @ 3.00GHz 3.00GHz 
Kαρτα γραφικών:NVIDIA GeForce GTX 550 Ti
Motherboerd:ASUS P5N-E SLI
Τροφοδοτικό:Thermaltake TR2-500 PP
Μνημη:2 Kingston 1 GB KAI 1 Kingston 2GB
Σκληρός:WDC WD32 00AAKS-00VYA SCSI Disk Device
Κάρτα ήχου:NVIDIA High Definition Audio

Ευχαριστω προκαταβολικα!!!! B)  B)  B) 

Υ.Γ : Απο pc ξερω λιγα πραγματα τεχνολογικα οποτε καθε βοηθεια ευπροσδεκτη.

Δημοσ.

Καταρχήν πρέπει να πας σε quad core επεξεργαστή και να πας την ram σου στα 6gb.

Απο εκει και πέρα πρέπει να πεις τι χρήματα διαθέτεις για την αναβάθμιση γιατι θα χρειαστεί να αλλάξεις και motherboard , και μνήμες αφου πας σε ddr3

• Like 2
Δημοσ.

Απο χρηματα υπαρχουν απο 400 εως 500ευρω max ισως και κατι ακομα :devil: .Ακομα το game δεν θελω να το παιζω σε low γραφικα και δεν ξερω πως να διαλεξω και να τα συνδυασω μεταξυ τους τα κομματια για καλυτερο αποτελεσμα.Τα χαρακτιριστικα του BF4 ειναι τα παρακατω:

Battlefield 4 system requirements

The minimum PC system requirements for Battlefield 4 are expected to be:

• Dual core CPU (Intel Core i5 or AMD “Bulldozer”).
  • At least 4 GB main system memory
  • Graphics card with at least 512 MB of VRAM and support for DirectX 10
  • 30+ GB of harddrive space
  • Windows Vista
Recommended system requirements

The recommended PC system requirements for optimal visual quality and frame rates:

• Quad core CPU (Intel Core i5 or i7) at 3 Ghz
  • 4 GB memory (8 GB for 64-bit operating systems)
  • A modern DX11 graphics card with 2+ GB of video memory, GeForce 600 series or Radeon 7000 series
  • Windows 7 64-bit operating system (Windows 8 is supported as well)
  • 30+ GB of free harddrive space

Aυτα τα βρηκα στη σελιδα     http://bf4central.com/battlefield-4-system-requirements/

Δημοσ.

Λοιπόν. Για να εξοικονομήσεις λίγα χρήματα, μπορείς να κρατήσεις το κουτί και το σκληρό σου.

Το batlefield 4 παίζει σε high με την gtx550ti. Για όλο το Lag φταίει και ο επεξεργαστής σου..

Kαι με πιο φτηνή κάρτα παίζεις BF4 σε Ultra. Απλά αυτή θα σου κρατήσει για περισσότερο διάστημα!

a2bqwfbncccdd.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν. Για να εξοικονομήσεις λίγα χρήματα, μπορείς να κρατήσεις το κουτί και το σκληρό σου.

Το batlefield 4 παίζει σε high με την gtx550ti. Για όλο το Lag φταίει και ο επεξεργαστής σου..

Kαι με πιο φτηνή κάρτα παίζεις BF4 σε Ultra. Απλά αυτή θα σου κρατήσει για περισσότερο διάστημα!

a2bqwfbncccdd.jpg

Άρα χωρίς κάρτα γραφικών και τροφοδοτικό γίνεται η δουλειά και θα έχω και τις βάσεις να τα βάλω αργότερα για να αγριεψω λίγο το pc . Τα υπόλοιπα (Επεξεργαστής,Motherboard,Μνήμες) θα δουλέψουν  οκ με τα παλιά κομμάτια για τη δουλειά που τα θέλω?Χωρίς όλο το πακέτο γίνεται η θα είναι πατάτα?

Δηλαδη μονο με αυτα(αν μπορω να γλιτωσω τα υπολοιπα)

Ευχαριστώ για την υπομονή σας.

PER.554357.jpg PER.554357

CRUCIAL BLS2C4G3D18ADS3CEU 8GB (2X4GB) DDR3 1866MHZ PC3-14900 BALLISTIX SPORT XT DUAL CHANNEL KIT

product_wishlist_small.jpg
69.99 € basket_remove.png  basket_add.png 

Αλλαγή 69.99 € basket_delete.png PER.559644.jpg PER.559644

AMD FX-6300 3.5GHZ 6-CORE BOX

106.49 € basket_remove.png  basket_add.png 

Αλλαγή 106.49 € basket_delete.png PER.523800.jpg PER.523800

MSI 970A-G43 RETAIL

59.90 € basket_remove.png  basket_add.png 

Αλλαγή 59.90 € basket_delete.png Αξία προϊόντων συμπερ. ΦΠΑ: 236.38 € basket_delete.png

Δημοσ.

Η 550ti είναι οριακή για high γραφικά.

Με την πρώτη ευκαιρία αλλάζεις και την κάρτα γραφικών και το τροφοδοτικό.

• Like 1
Δημοσ.

Μετα απο σκεψη και ψαξιμο στο site αυτα ειναι τα parts που παρειγειλα και θα ηθελα και μια γνωμη ακομα απλα για να ξερω οτι δεν εκανα καποιο λαθος μεγαλο.DVD και SSD μπηκαν μια και γλιτωσαμε τη καρτα γραφικων

Υγ. Μαλλον θα χρειαστω και δευτερη μνημη  :angry:

(CPU) AMD FX 8320 (AM3+,3.50GHz,16MB)   145,84 €  

Μνήμη Kingston DDR3 HyperX red 4GB 1600MHz  41,64 €

Μητρική (Motherboard) Asus M5A97 LE R2.0 (AM3+, 970)  76,67 €

Solid State Drive (SSD) Kingston SSDNow V300 120GB 2,5" SATA3  69,00 €

DVD-RW Samsung SH-224DB 24x SATA Black Bulk  17,11 €

Σύνολο αγορών 350,26 €

Δημοσ.

βγαλε τον συγκεκριμενο ssd και πηγαινε σε 8gb ram να σου μεινει κιολας.

ο συγκεκριμενος ssd γενικοτερα εχει θεμα με τις ταχυτητες του.

Μαζεψε καποια χρηματα και αν θες ssd ντε και καλα πηγαινε σε καποιον 840 evo η 840pro.

επισης στα εξοδα σου προσθεσε και μια ψυκτρα για τον επεξεργαστη,η εργοστασιακη ειναι ολιγον εως αρκετα μουφα,εαν δεν εχεις επαρκη ψυξη στο κουτι σου.(στον δικο μου 6300 την αλλαξα εντος 2 μηνων γιατι εβλεπα να ακουμπαει 60αρες ο επεξεργαστης)

Δημοσ.
fatals 

Για την ωρα με αυτη που εχω θα ειμαι ενταξει για BF4  (NVIDIA GeForce GTX 550 Ti) μαζι με τα νεα parts που θα μπουν πανω οποτε το μπατζετ μου εχει λιγο "αερα" .Το BF3  το παιζω σχεδον στα medium με αυτο το pc

Xristaras12   Μαζεψε καποια χρηματα και αν θες ssd ντε και καλα πηγαινε σε καποιον 840 evo η 840pro.

Απλα για να τον κανω ποιο γρηγορο? πηρα ssd.Ο σκληρος που εχω ειναι 300 GB και σε καλη κατασταση.Εχω και εξωτερικο σκληρο 2ΤΒ  αρα απο αποθηκευσεις εχω πολλη καβα

Με μια μνημη 4GB δεν θα παιξει το game?και μετα βαζουμε αλλη μια?

Δημοσ.

ο συγκεκριμενος ssd εχει θεμα με τα τσιπακια μνημης του  και δεν ειναι παντα το ιδιο γρηγορος.Διαφερει δηλαδη απο δισκο σε δισκο.Διαβασε το αντιστοιχο θεμα στις προσφορες για τον συγκεκριμενο στα 60€ και θα καταλαβεις τι εννοω.

Μνημες καλυτερα βαλε 1 σετ των 8GB τωρα,ωστε να αποφυγεις τυχων ασυμβατοτητες μετα.  Οχι οτι τωρα θα εχεις καποιο θεμα με τα 4 GB αλλα αν κανεις πολλα πραγματα ισως και να σου φανουν λιγα. Σε διαφορετικη περιπτωση αν μεινεις τωρα με τα 4 ψαξε να βρεις μετα μια ιδια μνημη(σε clocks,volts,timings)για να παιζουν σωστα και χωρις αλχημιες.

μητρικη βαλε τουτη  https://www.skroutz.gr/s/2348801/Asus-M5A97-R2-0.html

μιας και εχει ψυξη στο συστημα τροφοδοσιας του επεξεργαστη και μπροστινη sub3.0 υποδοχη.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...