Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας παιδιά. Έψαχνα διάφορα πράγματα στο νετ και έπεσα πάνω σε αυτές εδώ πέρα τις εξατμίσεις apido racing, energy και level. Θέλω λοιπόν να μου πείτε αν αξίζει πρώτον η αλλαγή της μαμά εξάτμισης, και αν ναι ποια από τις παραπάνω είναι καλύτερη?

Δημοσ.

Καλησπέρα σας παιδιά. Έψαχνα διάφορα πράγματα στο νετ και έπεσα πάνω σε αυτές εδώ πέρα τις εξατμίσεις apido racing, energy και level. Θέλω λοιπόν να μου πείτε αν αξίζει πρώτον η αλλαγή της μαμά εξάτμισης, και αν ναι ποια από τις παραπάνω είναι καλύτερη?

Σε αυτα τα λεφτα οποια και να παρεις μην περιμενεις τιποτα ιδιαιτερο.ποσο μαλλον οταν μιλαμε για ολοσωμες με 50 και 70 ευρω.Εαν θες απλα να αλλαξει λιγο η ομορφια απο το μηχανακι και να το ακους ..αρκετα παραπανω οκ.καλη επιλογη ειναι

Δημοσ.

Σε αυτα τα λεφτα οποια και να παρεις μην περιμενεις τιποτα ιδιαιτερο.ποσο μαλλον οταν μιλαμε για ολοσωμες με 50 και 70 ευρω.Εαν θες απλα να αλλαξει λιγο η ομορφια απο το μηχανακι και να το ακους ..αρκετα παραπανω οκ.καλη επιλογη ειναι

Δεν τα θέλω για να αυξήσω την απόδοση απλά γιατί η μαμά είναι λίγο σπαστική. Ξέρεις τίποτα για αυτές τις εξατμίσεις? Θέλω μπάσο ήχο για να γεμίζουν τα αυτιά μου γιατί τα πριτς πριτς της μαμά δεν μου άρεσουν και τόσο . Επίσης μου είπαν πως θέλουν αλλαγή τα ζιγκλέρ και το φίλτρο της χοάνης ( Είμαι άσχετος όσον αφορά αυτά τα θέματα και δεν πολύ κατάλαβα ). Ισχύει αυτό?

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...