Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα με κάλεσε αυτός 00 49 173 5849105

ο αριθμός στης 4 τα ξημερώματα, 3δευτερόλέτα χτύπησε μόνο,φυσικά δεν πήρα πισω.εκτος αυτού ο αριθμός μου ειναι καινούριος και ουτε καν οι συγγενείς μου δεν τον ξέρουν...

Δημοσ.

Για τι ποσά μιλάμε ρε παιδιά? πως η ΕΕΤΤ δέχεται και αφήνει τέτοια τηλέφωνα να εισέρχονται?

ΥΓ: Αυτό με τις επαφές στην ομιλία είναι μπαρούφες των blogs.

Μπορώ να δεχτώ ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο μόνο μέσω απάντησης μέσω μηνύματος. (αν)

Δημοσ.

Πάρα πολλά χρόνια τώρα γίνεται αυτό.

Εμένα μου είχε έρθει ενα μήνυμα υποτίθεται απο μια γκόμενα που μίλαγε στη φίλη της και έλεγε οτι μόλις είχε χωρίσει και ψαχνόταν. Ρε τι σκέφτονται...

• Like 1
Δημοσ.

Επίσης σου καίνε το video και βάφουν το αμάξι σου ροζ.

• Like 5
Δημοσ.

Λύση…

Μπανάρει η κάθε εταιρία κινητής τηλεφωνίας τα +375/+371+359, και τα κάνει 3375/3371/3359. Μπανάρει τις εξερχόμενες κλήσεις από ελλάδα, όχι τις εισερχόμενες…

“Μήνυμα χωρίς χρέωση, ο αριθμός που καλέσατε δεν αντιστοιχεί σε συνδρομητή, αντί για +375 καλέστε 3375 κτλ”.

Το παραπάνω μήνυμα σε 3 γλώσσες ελληνικά/αγγλικά/ x γλώσσα χώρας.

Έτσι όποιος σου κάνει αναπάντητη από αυτές τις χώρες, δεν μπορείς να τον καλέσεις πίσω με το ίδιο νούμερο…

Δημοσ.

Τι σκατά γίνεται ποιά με τα κινητά... Εμένα δεν με έχουν καλέσει από αριθμό εξωτερικού, αλλά σχεδόν καθημερινώς δέχομαι 1-2 φορές κλήσεις για διαφήμηση πακέτων και διάφορα τόσο από τον πάροχό μου όσο και από άλλους, πλέον έχω μάθει τα αρχικά από τα νούμερά τους απέξω και δεν το σηκώνω, φραγές και τέτοια δυστυχώς δεν γίνονται.

Δημοσ.

Σε όσους σας ενοχλούν συγκεκριμένα νούμερα, τα καινούρια κινητά έχουν δυνατότητα Blacklist. Τι διάλο το ταπεινο ΖΤΕ των 25 ευρώ που έχω μια χαρα με βολεύει με τους μαλάκες...

Δημοσ.

Ξεχασατε να πειτε οτι κανοντας την κληση, παιρνουν και τις επαφες!

Στον κολλητό μου πήραν και την πεθερά του την ώρα που έβλεπε TatianaΝιουζ. Είχε ξεχάσει το κινητό εκεί δίπλα στο τραπέζι, τσουπ, πάει η πεθερά.

Ρίχνω ιδέες... :P

Δημοσ.

χτές με πήρε ένας τηλεφωνητής με γυναικεία φωνή (21117903122) και μου λέει κερδίσατε λεφτά,και το κλείνω επιτόπου,δεν απάντησα ποτέ.

Μέγα λάθος φίλε μου:P. Πραγματικά μπορεί να κέρδισες:P. Επίσης μέγα λάθος για έναν ακόμα λόγο, ότι πρώτον χρεώθηκες κατευθείαν με το που το σήκωσες ( γιατί οι "κακόβουλες" κλήσεις χρεώνονται με το που το σηκώσεις κατευθείαν το μέγιστο δυνατό ποσό. Όσα έχεις στην κάρτα σου δηλαδή ) Και δεύτερων μπορούσες να καθίσεις να πιάσεις κουβέντα με την κοπέλα μπας και βγει κάτι καλό από όλο αυτό:P 

Δημοσ.

Για τι ποσά μιλάμε ρε παιδιά? πως η ΕΕΤΤ δέχεται και αφήνει τέτοια τηλέφωνα να εισέρχονται?

ΥΓ: Αυτό με τις επαφές στην ομιλία είναι μπαρούφες των blogs.

Μπορώ να δεχτώ ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο μόνο μέσω απάντησης μέσω μηνύματος. (αν)

Είχα διαβάσει για 10 - 20 ευρώ αλλά δεν αποκλείεται και το μέγιστο της κάρτας σου.

Δημοσ.

Είχα διαβάσει για 10 - 20 ευρώ αλλά δεν αποκλείεται και το μέγιστο της κάρτας σου.

Δες τα λινκς που παρεθεσα στο προηγουμενο μηνυμα μου. Λενε οτι τα 15-20 αναφερονται σε ενα ξενο νομισμα το οποιο εχει μικρη αξια.

Εδω το δημοσιευσε και το yahoo απο πηγη π λεει οτι κλεβει και επαφες....

Αμα ενδιαφερονταν δεν θα εβγαζαν μια ανακοινωση στο site, αλλα θα μπλοκαραν τα συγκεκριμενα νουμερα..

Δημοσ.

Δες τα λινκς που παρεθεσα στο προηγουμενο μηνυμα μου. Λενε οτι τα 15-20 αναφερονται σε ενα ξενο νομισμα το οποιο εχει μικρη αξια.

Εδω το δημοσιευσε και το yahoo απο πηγη π λεει οτι κλεβει και επαφες....

Αμα ενδιαφερονταν δεν θα εβγαζαν μια ανακοινωση στο site, αλλα θα μπλοκαραν τα συγκεκριμενα νουμερα..

Μικρή αξία για μας μεγάλη για αυτούς αν είναι έτσι. Πάντως μην νομίζεις πως η πολυεθνικές ενδιαφέρονται για σένα για μένα η για τον οποιονδήποτε. Πολλά θα μπορούσαν να κάνουν για να βοηθήσουν τον κόσμο να μην την πατήσει αλλά δεν. Πρώτο και καλύτερο ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ όταν χρειάζεται και όχι δύο χρόνια μετά όπως είπε και κάποιος άλλος ποιο πριν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...