EvilEyes Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Καλησπερα, ειχα αγορασει πριν καποιο διαστημα τα windows 8 απο την προσφορα της microsoft οπου εδινες το κλειδι των win 7 και επερνες τα 8αρια σε πολυ χαμηλη τιμη. Τελος παντων, τα αγορασα, μου ηρθε το κλειδι ενεργοποιησης καθως και οι οδηγιες για να κατεβασω το .iso. Ξεκινησα την εγκατασταση χωρις κανενα προβλημα και το pc bootαρε κανονικα. Κατα την εγκατασταση δε μου ζητησε να εισαγω το κλειδι ενεργοποιησης. Οταν πηγα στην καρτελα ενεργοποιησης λοιπον και εβαλα το κλειδι, δεν το δεχτηκε και μου πεταξε μηνυμα οτι το κλειδι αφορα μονο αναβαθμιση λογισμικου και οχι καθαρη εγκατασταση. Τι κανω σε αυτη τη περιπτωση;
nikomas50 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Λογικά επανεγκαθιστάς τα Windows 7 που είχες με το παλιό κλειδί και κάνεις την αναβάθμιση μέσα απ' αυτά.
Am015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Αμα σου λέει ότι αφορά μονο αναβαθμιση λογισμικου και οχι καθαρη εγκατασταση τότε αύτο σημαίνει . Πρέπει να είναι η upgrade εκδοση στα 14.99 που αγόρασα και εγώ.Αμα έχεις αντιγραφο ασφαλείας για τα 7 βάλε αυτό και κάνε upgrade.
EvilEyes Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Απο win 7 του θειου μπορει να γινει upgrade;
nikomas50 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Απο win 7 του θειου μπορει να γινει upgrade; Μια δοκιμή θα σε πείσει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα