Προς το περιεχόμενο

Best Case για το LG G2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε μου δύσκολα θα την βρεις Ελλάδα τη συγκεκριμένη

Και να την έβρισκες όμως δε νομίζω να την έπαιρνες λιγότερο από 20€ που τη βρίσκεις στο ebay

εχεις κανει απο ebay αγορα ποτε?αν ναι θα θελα τη βοηθεια σου γιατι εχω λογαριασμο αλλα εχω κολησει στο τελος!να βαλω paypal και αν ναι απλα βαζω το κωδικο που μου ζηταει απο κατω απο το email?και μετα εχει ενα τικακι απο κατω για τον υπολογιστη μου να κανω τικ;και το τελευταιο πρεπει να κανω λογαριασμο paypal?αν μπορεις πες μου λιγο για να ξερω τι να κανω,ή και οποιοσδηποτε το διαβασει.

Δημοσ.

Πρέπει να κάνεις paypal πρώτα

Θα συνδέσεις μια κάρτα και θα σου τραβήξει 1-2€ με έναν κωδικό να εμφανίζεται στη χρέωση

Με αυτόν τον κωδικό θα κάνεις verify το λογαριασμό σου και είσαι έτοιμος

Βάζεις λεφτά στην κάρτα/λογαριασμό σου, πας στο ebay ψωνίζεις και για την πληρωμή σε πάει στο site της paypal, γράφεις το email σου από κάτω τον κωδικό σου, pay now και τέλος

Σου έρχεται και email της αγοράς

Την έχω πάρει τη συγκεκριμένη από το ebay, σε 2 βδομάδες την είχα στα χέρια μου

• Like 1
Δημοσ.

Πρέπει να κάνεις paypal πρώτα

Θα συνδέσεις μια κάρτα και θα σου τραβήξει 1-2€ με έναν κωδικό να εμφανίζεται στη χρέωση

Με αυτόν τον κωδικό θα κάνεις verify το λογαριασμό σου και είσαι έτοιμος

Βάζεις λεφτά στην κάρτα/λογαριασμό σου, πας στο ebay ψωνίζεις και για την πληρωμή σε πάει στο site της paypal, γράφεις το email σου από κάτω τον κωδικό σου, pay now και τέλος

Σου έρχεται και email της αγοράς

Την έχω πάρει τη συγκεκριμένη από το ebay, σε 2 βδομάδες την είχα στα χέρια μου

και κατι τελευταιο γιατι θα το κανω και γω,σε παιρνουν τηλ να σου πουνε οτι ερχετε σπιτι σου;ερχετε με ελλ.ταχυδρομικη;πως θα μαθω οτι ερχετε στο σπιτι μου την μερα που πρεπει;εσενα πως εγινε;σορυ που σε ζαλιζω

Δημοσ.

Θα σου αφήσουν ειδοποιήση να πας να την παραλάβεις από το ταχυδρομείο

φιλε μου σε ευχαριστω πολυ,θα το κανω απο βδομαδα.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδια καλησπερα.Κατοχος και εγω g2 λευκο.Ψαχνω για θηκη αλλα θελω απο τις πιο λεπτες που κυκλοφορουν στην αγορα.Αν καποιος γνωριζει ας στειλει καποιο λινκ.Ειναι κριμα σε αυτο το τηλεφωνο να του βαζεις χοντρη θηκη!

Δημοσ.

Καλησπέρα και από εμένα.Η θήκη για το lg που υπάρχει στα καταστήματα και κοστίζει περίπου 30€, αξίζει ή όχι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...