leopayne Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Φίλε μου δύσκολα θα την βρεις Ελλάδα τη συγκεκριμένη Και να την έβρισκες όμως δε νομίζω να την έπαιρνες λιγότερο από 20€ που τη βρίσκεις στο ebay εχεις κανει απο ebay αγορα ποτε?αν ναι θα θελα τη βοηθεια σου γιατι εχω λογαριασμο αλλα εχω κολησει στο τελος!να βαλω paypal και αν ναι απλα βαζω το κωδικο που μου ζηταει απο κατω απο το email?και μετα εχει ενα τικακι απο κατω για τον υπολογιστη μου να κανω τικ;και το τελευταιο πρεπει να κανω λογαριασμο paypal?αν μπορεις πες μου λιγο για να ξερω τι να κανω,ή και οποιοσδηποτε το διαβασει.
Pa0ki Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Πρέπει να κάνεις paypal πρώτα Θα συνδέσεις μια κάρτα και θα σου τραβήξει 1-2€ με έναν κωδικό να εμφανίζεται στη χρέωση Με αυτόν τον κωδικό θα κάνεις verify το λογαριασμό σου και είσαι έτοιμος Βάζεις λεφτά στην κάρτα/λογαριασμό σου, πας στο ebay ψωνίζεις και για την πληρωμή σε πάει στο site της paypal, γράφεις το email σου από κάτω τον κωδικό σου, pay now και τέλος Σου έρχεται και email της αγοράς Την έχω πάρει τη συγκεκριμένη από το ebay, σε 2 βδομάδες την είχα στα χέρια μου 1
leopayne Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Πρέπει να κάνεις paypal πρώτα Θα συνδέσεις μια κάρτα και θα σου τραβήξει 1-2€ με έναν κωδικό να εμφανίζεται στη χρέωση Με αυτόν τον κωδικό θα κάνεις verify το λογαριασμό σου και είσαι έτοιμος Βάζεις λεφτά στην κάρτα/λογαριασμό σου, πας στο ebay ψωνίζεις και για την πληρωμή σε πάει στο site της paypal, γράφεις το email σου από κάτω τον κωδικό σου, pay now και τέλος Σου έρχεται και email της αγοράς Την έχω πάρει τη συγκεκριμένη από το ebay, σε 2 βδομάδες την είχα στα χέρια μου και κατι τελευταιο γιατι θα το κανω και γω,σε παιρνουν τηλ να σου πουνε οτι ερχετε σπιτι σου;ερχετε με ελλ.ταχυδρομικη;πως θα μαθω οτι ερχετε στο σπιτι μου την μερα που πρεπει;εσενα πως εγινε;σορυ που σε ζαλιζω
Pa0ki Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Θα σου αφήσουν ειδοποιήση να πας να την παραλάβεις από το ταχυδρομείο 1
leopayne Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Θα σου αφήσουν ειδοποιήση να πας να την παραλάβεις από το ταχυδρομείο φιλε μου σε ευχαριστω πολυ,θα το κανω απο βδομαδα.
xristos1978 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Παιδια καλησπερα.Κατοχος και εγω g2 λευκο.Ψαχνω για θηκη αλλα θελω απο τις πιο λεπτες που κυκλοφορουν στην αγορα.Αν καποιος γνωριζει ας στειλει καποιο λινκ.Ειναι κριμα σε αυτο το τηλεφωνο να του βαζεις χοντρη θηκη!
Pa0ki Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 http://www.ebay.com/itm/350973215849?var=620224553221&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 http://www.ebay.com/itm/181265447308 Μην περιμένεις και πολλά όμως από άποψη ασφάλειας
geo7gik Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Καλησπέρα και από εμένα.Η θήκη για το lg που υπάρχει στα καταστήματα και κοστίζει περίπου 30€, αξίζει ή όχι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα