Προς το περιεχόμενο

Vice City ερωτήσεις

CrackMetal (century)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν είχες ψάξει την 9η Σεπτεμβρίου για το ίδιο θέμα, θα είχες βρει απάντηση τότε, και όχι τώρα μετά από 5 ημέρες.

Προσπαθήστε να ψάχνετε σε μηχανές αναζήτησης πριν αναγκαστείτε να κάνετε θέμα εδώ. Είναι προς όφελος δικό σας.

Δημοσ.
Προσπαθήστε να ψάχνετε σε μηχανές αναζήτησης πριν αναγκαστείτε να κάνετε θέμα εδώ. Είναι προς όφελος δικό σας.

Δεν ξέρω... αλλά πιστεύω πώς είναι πιο εύκολο να postάρω εδώ.

Δημοσ.

Δεν ξέρω... αλλά πιστεύω πώς είναι πιο εύκολο να postάρω εδώ.

Koita poso pio eukolo einai gia mas :

crackmetal.jpg

Na sevesai tous kanones tou forum kai eidika otan stous epanalamvanoun energa melh.

+2 warnings bonus.

Δημοσ.

Κοίταξε κύριε Leibniz, δεν το παίζεις πολύ αυστηρός????????????

Σέβομαι τους κανόνες του forum και είπα τη γνώμη μου για το quote.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τους ακολουθώ. Δεν έίμαι ο μοναδικός που ζητάει κάτι σε ένα post, το οποίο όμως κάτι έχει ξαναζητηθεί στο παρελθόν, αν προσέξεις υπάρχουν χιλιάδες τέτοια post. Έκανα ένα shearch για αυτό που ήθελα αλλά δεν βρήκα τίποτε. Μάλλον δεν έψαξα και πολύ λαλά. Μήπως θα μου πάρεις και το κεφάλι???????

Στο quote είπα πως είναι πιο εύκολο να κάνω ένα post αντί για shearch ενώ ο timiman είπε το αντίθετο. Είπα τη γνώμη μου σε σχέση με αυτό που είπε ο timiman. ΔΕΝ είπα πως δεν θα ακολουθώ τους κανόνες κύριε. Αλήθεια, τόσο πολύ ευχαρηστήθηκες με το post σου???? Τι κατάφερες ρε μεγάλε??? Ηρέμησε λιγάκι και άσε τους άλλους να πούνε τη γνώμη τους.

Δημοσ.
Μπορώ να βρω κάπου ένα save με 100% ολοκληρομένο το παιχνίδι??

8) 8) Xα! βρήκα εδώ: http://www.codenamevice.co.uk/file_category.asp?ID=60

8) 8) 8)

to banaki sou den pisteyo pos tha to kaneis oxi logo tou oti postares edo alla logo tou tropou sou

diladi ti einai ayto to minima...xa kai kala to brika...kai ti mas to les emas oti to brikes?????na kanoume kolotoumpes thes tora???

apla prosexe to ifaki sou tha sou elega ego..

Δημοσ.

Το υφάκι μου???? Δηλαδή θα είναι καλύτερα να βρίζω όπως γίνεται σε διάφορα post που μένουν ακλείδωτα ε??? Πιστέυω πως αρκετοί επισκέφτηκαν αυτή τη σελίδα για να κατεβάσουν το save. Έκανα αυτό το post για όσους ενδιαφέρονται για το save και όχι για να κάνω τον μάγκα φίλε. Ελπίζω να το έχεις καταλάβει αυτό. Αν δεν σε ενδιαφέρει το save τότε μην το κατεβάζεις και κάνε όσες κολοτούμπες θες. Θα καθόμαστε να παραπονιόμαστε για τα υφάκια και θα λέμε μπράβο στα post με τις βρισιές και το άσχετο περιεχόμενο τελικά! Τι να πω?? Δηλαδή τόση αναστάτωση προκάλεσα στη λειτουργεία του forum?? Ας πει και κάποιος άλλος τη γνώμη του.

Δημοσ.

Gia na mhn to kourasoume, to topic kleidwnetai.

Poly thema apo to tipota kaname.

CrackMetal an plhgwthikes sorry alla opws ta les einai sa na vazeis tous allous na psaxnoun gia sena ki as mhn to ennoouses etsi.

To 'Xa' to dikaiologw giati kai egw sto idio stil apanthsa ;P

Anyway ta warnings tha apenergopoihthoun se liges meres opote ola kala.

-H google htan poly pio eukolos tropos na vreis auto pou thes.

-An vriskeis post me vrisies kai asxeto periexomeno na to kaneis report kai na mhn klaigesai oti den to kleidwnoun.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...