zanskou Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Mια νέα συνεργασία μεταξύ της Lego και της Google ανακοινώθηκε νωρίτερα μέσα στη μέρα, ο καρπός της οποίας μάλιστα ειναι ήδη πραγματικότητα και έχει τη μορφή μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσας ιστοσελίδας.Η εν λόγω σελίδα αποτελεί μέρος του Chrome Experiment, στα πλαίσια του οποίου διάφορες εταιρείες έχουν συνεργαστεί ή συνεργάζοντα με την Google για τη δημιουργία online εφαρμογών οι οποίες εκμεταλλεύονται τις δυνατότητες του Chrome browser. Πρόκειται για το Build with Chrome , μέσα από την οποία οι χρήστες μπορούν να θυμηθούν τα παιδικά τους χρόνια και να δημιουργήσουν πάσης φύσεως κατασκευές με τα γνωστά πολύχρωμα τουβλάκια της LEGO. Η σελίδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί εξίσου εύκολα τόσο με ποντίκι όσο και με αφή (από tablets για παράδειγμα) ενώ όποιος το επιθυμεί μπορεί να μοιραστεί τις δημιουργίες του μέσω των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης Google+ και Facebook. Site: Google Blog Site: Build with Chrome
nhzt Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Εντάξει και γω έπαιζα με τον γιο μου lego πριν από 20 χρόνια και μου άρεσαν . Αλλά πολύ διαφορετική η αίσθηση της δημιουργίας . Πολύ κατώτερη με το Build with Crome . 2
Pan726601 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Ποτε δεν εχω ασχοληθεί με Lego, αλλα καταλαβαίνω ποσο εθιστικο πρεπει να ειναι Sent from my iPhone using Insomnia
RiderOnTheStorm Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Μόλις το έπαιξα λίγο με το Chrome του κινητού, και πρόκειται για μια ωραία ιδέα με απαράδεκτη υλοποίηση.. 1
RiderOnTheStorm Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Μόλις το έπαιξα λίγο με το Chrome του κινητού, και πρόκειται για μια ωραία ιδέα με απαράδεκτη υλοποίηση..
kospetros Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 μια χαρα ειναι η υλοποιηση του , το προβλημα ειναι πως τα lego πρεπει να τα πιανεις με τα χερια XD 2
damastes Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Και σε firefox μια χαρά παίζει πάντως. Δεν είναι το ίδιο με το φυσικό αντικείμενο αλλά σίγουρα βγαίνει ποιο φθηνά 2
Fil_X Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Πωωωω καλη φαση!!!Εγω παλι i'm building with Firefox!!! 2
konqoro Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Ενα, εχω να πω megabloks! Τα lego ειναι πανακριβα. http://www.megabloks.com/
konqoro Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Όχι που δεν θα υπήρχε: http://kde-apps.org/content/show.php?content=138138
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα