applesnk Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 καλησπερα!θα ηθελα να μονταρω λιγο το κουτι μου, ενα coolermaster k380 καθαρα για λογους εμφανισης.εντελως νεος στο case modding οποτε με συγχωρειτε εαν υπαρχουν χαζες ερωτησεις*σκεφτομουν να βγαλω ολες τις θηκες δεξια για τους δισκους και τα οπτικα μεσα*να μεταφερω τους 2 δισκους μου κατω απεναντι απο το τροφοδοτικο και να κλεισω ολο το κατω μερος με αλουμινιο και ανεμηστιρακια καπως ετσι:http://www.mnpctech.3dpixelnet.com/picture_library/rebel/rebel/rebel_jpeg/cooler_master_cosmos_2_ii_ek_evga_asus_rampage_intel_ultimate_gaming_pc_mnpctech5.jpgτα ερωτηματα μου ειναι:πως μπορω να βγαλω σωστα ολες τις θηκες των hdd/optical drive ?το εχει δοκιμασει κανενας?οσο αναφορα το κλεισιμο του κατω μερους μεχρι το υψος του psu το εχει επιχειρισει καποιος?αν ναι με τι υλικο?στο κουτι μου δεν χωραει corsair h100i, εαν κοψω το πανω μερος θα εχω καποιο προβλημα?το κουτι μου ειναι αυτο:http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/243750cb2cbc49282.jpgευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Οτι και να κανεις, σκεψου πρωτα αν αξιζει σε ενα κουτι των 40 ευρω...Τοσο θα κοστισει πχ να βαλεις πλεξι glass κατω για να κλεισεις το Psu + βαψιμο ή αυτοκολλητο + καποια εργαλεια που ισως χρειαστεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
applesnk Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 γενικα εργαλεια εχω μπολικα...και σκεφτηκα πως ολο το μαλλι ειναι μονο ενα κομματι αλουμινιο για να κλεισω το psu + 2 ανεμηστηρακια που ηδη τα εχω και κατι leds...εχω την αισθηση οτι πανω απο 15 ευρω δεν θα μου παει...οσο αναφορα το πως βγαινουν οι θηκες? αυτο φαινεται μονοδρομος γιατι πραγματικα χρησιμοποιω μονο 2 και δεν εχω σκοπο να αλλαξω και κουτι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 γενικα εργαλεια εχω μπολικα...και σκεφτηκα πως ολο το μαλλι ειναι μονο ενα κομματι αλουμινιο για να κλεισω το psu + 2 ανεμηστηρακια που ηδη τα εχω και κατι leds... Έχεις πχ πριτσιναδόρο ? εχω την αισθηση οτι πανω απο 15 ευρω δεν θα μου παει... Άλλο αίσθηση και άλλο τι τιμές υπάρχουν στην αγορά.Ένα κομμάτι plexi για το κουτί σου δεν θα έχει λιγότερο από 20Ε.Και αυτό αν πάνε όλα καλά.Είσαι διατεθιμένος (μιας και δεν έχεις εμπειρία) να ασχοληθείς και να ξοδευτείς πολύ περισότερα από την πραγματική αξία του κουτιού σου ? Αν σκέφτεσαι ότι με 15Ε θα τα καταφέρεις και μέχρι τόσα δίνεις θα σου έλεγα να μην ασχοληθείς καθόλου και αργότερα να πας σε κάποιο άλλο case που να καλύπτει αυτά που ζητάς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
applesnk Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 θα κοιταξω καλυτερα τιμες και θα δειξει... ευχαριστω πολυ πριτσιναδορο εχω...απ οτι φαινεται ειναι η μονη διαδικασια που δεν απαιτει παραπανω χρηματα , πως γινεται ακριβως?οσο αναφορα την h100i? πρεπει να το κοψω επανω εαν θελω να μπει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Για να ξεκινησεις απο καπου: Συνηθως στα κουτια ολα τα κομματια δενονται με πριτσινια. Επομενως αν βγαλεις τη προσοψη του κουτιου σου θα καταλαβεις ποσα εχει και που. Παιρνεις ενα τρυπανακι και αρχιζεις να τα τρυπας μεχρι που θα κοπουν. Οταν λοιπον βγαλεις ολα τα κεφαλια απο τα πριτσινια θα παρεις και το cage στα χερια σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Καλυτερα να δοκιμασει τα πρωτα γουστα του σε κουτι των 40 ευρω παρα σε κουτι των 150 και το διαλυσει σαν πρωτη προσπαθεια (που λεει ο λογος). Χωρις να δοκιμασεις δεν μπορεις να ξερεις, οποτε γιατι οχι να μην κανει τις δοκιμες του.. Διαβασε οδηγους και worklogs σε κανα overclock.net για να παρεις μια ιδεα για το πως να κινηθεις.. δυσκολο να βρεις modder με ακριβως ιδιο κουτι με το δικο σου για να σου πει πως να κινηθεις βημα βημα. Οποτε παρε ιδεες απο αλλα κουτια πως "κοψαν-ραψαν" και πραξε.. Για την υδροψυξη θα πρεπει να δεις τις διαστασεις που εχει το ψυγειο της corsair μαζι με τα φουρφουρια, και να μετρησεις τον αερα που εχεις πανω απο την motherboard για να δεις αν σε παιρνει να μπει ψυγειο και μετα βλεπεις αν θα κανεις κατι κοβοντας στην οροφη. Μερακι, προσοχη, και βημα βημα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
applesnk Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 να σου πω την αληθεια μου εδωσες ενα κουραγιο τωρα! θα ποσταρω σε καμια εβδομαδα που θα ξεκινησω αλλαγες...οταν λες θα μετρησω τον αερα πανω απο το mobo? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ubuntistas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 να σου πω την αληθεια μου εδωσες ενα κουραγιο τωρα! θα ποσταρω σε καμια εβδομαδα που θα ξεκινησω αλλαγες...οταν λες θα μετρησω τον αερα πανω απο το mobo? Μην απελπίζεσαι σιγά -σιγά χωρίς βιασίνες και θα δείς οτι το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει.. ''Αέρα'' εννοεί τον ελεύθερο χώρο ανάμεσα σε mobo & οροφή του κουτιού προφανώς!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
applesnk Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 ναι οντως ηταν λιγο προφανες ειμαι λιγο νεος με oc και modding...το μονο σιγουρο ειναι οτι θα επανελθω με αποριες ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Μην απελπίζεσαι σιγά -σιγά χωρίς βιασίνες και θα δείς οτι το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει.. ''Αέρα'' εννοεί τον ελεύθερο χώρο ανάμεσα σε mobo & οροφή του κουτιού προφανώς!! Σωστά. Καλή αρχή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
applesnk Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 επειδη ειναι κριμα να ανοιξω νεο θεμα θα συνεχισω εδω...ακομα λογω χρονου ειμαι στα σχεδια...εν τελει αναρωτιομουν που μπορω να βρω αυτοκολλητα βυνιλιου με σχεδιο το οποιο εχω επιλεξει.. (κατι σε σχεδιο pcb ειναι εφικτο?μπορει να κοψει διαφορα τμηματα το μηχανημα η πρεπει να το κανω εγω?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα