nikolaos_ Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Όπως μπορούν να συνδυαστούν 4 απλές οθόνες σε μια κάρτα γραφικών και να προκύψει μια ενιαία διάταξη (σαν να είναι μια οθόνη), μπορούν να συνδυαστούν 4 multitouch οθόνες μαζί με τον ίδιο τρόπο και να δέχεται μια είσοδο από τα δάχτυλα; Τι χρειάζομαι, εκτός από 4 οθόνες touchscreen; Πρέπει να συνδέσω και 4 usb εκτός από τα καλώδια με τις κάρτες γραφικών; Θα μπορώ να διαχειρίζομαι τα παράθυρα με άγγιγμα ενός δάχτυλου και να τα πηγαίνω από τη μία οθόνη στην άλλη; Η τελική ιδέα είναι να φτιαχτεί ένας διαδραστικός μεγάλος πίνακας, όπου οι 4 οθόνες θα είναι σε μια διάταξη 2x2. Η χρήση του θα είναι στην παρουσίαση εικόνων και μικρών βίντεο. Ο χρήστης θα τακτοποιεί με το δάχτυλο τις εικόνες όπως θέλει, ενώ με ένα άλλο άγγιγμα θα μεγιστοποιείται είτε στην μια εκ των 4 οθονών, είτε σε ολόκληρη την 4άδα. Ο χρήστης θα είναι ένας, οπότε μια οθόνη θα χρησιμοποιείται κάθε φορά. Ουσιαστικά θέλω ο χρήστης να μη χρησιμοποιεί ποντίκι και να χρησιμοποιεί τα δάχτυλα για τις κινήσεις του ποντικιού. Πληκτρολόγιο θα υπάρχει κανονικό, αφού δεν πρόκειται να γράφεται κείμενο. Ίσως όμως χρειάζεται ένα είδος "μαρκαδόρου", να μπορεί να σχεδιάζει ο χρήστης σχέδια με το δάχτυλο. Σκέφτομαι να εγκαταστήσω Windows 7 με multitouch δυνατότητες, αλλά δεν θα έλεγα όχι και στο 8. Μετά θα έχω έναν browser που θα τροφοδοτείται με εικόνες από έναν δικό μου server. Με Linux γίνεται τίποτα σε αυτό το δρόμο; Επίσης, είναι όλες οι κάρτες γραφικών κατάλληλες για touchscreen; Να προτιμήσω ομοιόμορφες εξόδους (π.χ. όλα τα βύσματα DVI) ή ανομοιόμορφες (π.χ. μια DVI, μια HDMI κλπ);
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα