Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σε ολους,

βρηκα στο ebay ενα iPhone 5C σε πολυ καλη τιμη,με ραγισμενη την οθονη. Μιλησα με ενα φιλαρακι που επισκευαζει iPhones,ενα ~100ρι ζημια μου ειπε για την οθονη,οποτε το τσιμπησα.

Ειναι κλειδωμενο στην At&t ομως,απο αμερικα.

ηξερα για τους τυπους στο ebay που το ξεκλειδωνουν κλπ,ομως διαβαζοντας κι εδω περα για ξεκλειδωματα,ειδα κατι για μια rsim που χρησιμοποιειται λεει για ξεκλειδωμα κλπ..

για διαφωτιστε με λιγο επι του ζητηματος (ασχετος δηλωνω εντελως απο iphones),μιας και προτιμω να γλιτωσω μερικα χρηματα ακομα στην διαδικασια αυτη..

ευχαριστω εκ των προτερων

Επεξ/σία από koslibpro
Δημοσ.

καλησπερα.με 100€ μπορεις να βρεις οθονη ,ακομα και με 70-80 αλλα το θεμα ειναι και τι ποιοτητα οθονης ειναι και ποσο θα κρατησει.Γιατι εχω βαλει οθονη σε iphone 4 με 40€ αντι 70€ που συνηθηζω (επειδη ηθελε να γλιτωσει χρηματα)  και ηταν μια χαρα,αλλα για 1μιση μηνα.μετα ξεκινησε και εκανε γραμμες.οποτε σε αυτο το κομματι αποψη μου ειναι παρε κατι ΚΑΛΟ και ας δωσεις και 130€ ,γιατι αν παρεις κατι φθηνοτερο και μετα βγει off τα διπλα θα δωσεις.τωρα για το θεμα του ξεκλειδωματος ναι υπαρχουν rsim και συγκεκριμενα η rsim 9pro αν θυμαμαι καλα πρεπει να σου κανει.Απλα με τις καρτες το θεμα ειναι οτι εισαι ψιλο δεσμευμενος στην εκδοση που εισαι γιατι δεν ξερεις εαν θα υποστηριζει την επομενη για να προχωρησεις.και κατι τελευταιο,πριν το αγορασεις ειδες εαν το τηλεφωνο ειναι κλειδωμενο με icloud?

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους,

βρηκα στο ebay ενα iPhone 5C σε πολυ καλη τιμη,με ραγισμενη την οθονη. Μιλησα με ενα φιλαρακι που επισκευαζει iPhones,ενα ~100ρι ζημια μου ειπε για την οθονη,οποτε το τσιμπησα.

Ειναι κλειδωμενο στην At&t ομως,απο αμερικα.

ηξερα για τους τυπους στο ebay που το ξεκλειδωνουν κλπ,ομως διαβαζοντας κι εδω περα για ξεκλειδωματα,ειδα κατι για μια rsim που χρησιμοποιειται λεει για ξεκλειδωμα κλπ..

για διαφωτιστε με λιγο επι του ζητηματος (ασχετος δηλωνω εντελως απο iphones),μιας και προτιμω να γλιτωσω μερικα χρηματα ακομα στην διαδικασια αυτη..

ευχαριστω εκ των προτερων

με rsim9 ξεκλειδωνει κανονικα.τη βαζεις και τελος..απλα να ξερεις δεν μπορεις να αναβαθμιζεισ π.χ σε ios8 του χρονου γιατι θα κλειδωσει,και λογικα η rsim μετα δεν θα κανει,και θα περιμενεις τη νεα rsim με κλειδωμενο κινητο..οποτε την αγοραζεις και ξερεις οτι δεν θα κανεις καμια αναβαθμιση πριν μας ρωτησεις τι παιζει του χρονου οκτωμβριο με ios8...τωρα την αγοραζεις και εισαι ΤΖΕΤ.. ;)

Δημοσ.

Καταρχας ευχαριστω για τις απαντησεις σας!!

Θα το προσεξω το θεμα της οθονης για να παρω κατι καλο λοιπον..

Τωρα οσον αφορα το icloud,ναι συννενοηθηκα με τον πωλητη και το τακτοποιησα κι αυτο.

Για το ξεκλειδωμα τωρα,για να μην δινω 20 ευρω τον χρονο,υπαρχει κατι πιο σιγουρο και μονιμο?αν ναι,σε τι τιμες?

Ευχαριστω και παλι!

Sent from my GT-I9300 using Insomnia

Δημοσ.

Καταρχας ευχαριστω για τις απαντησεις σας!!

Θα το προσεξω το θεμα της οθονης για να παρω κατι καλο λοιπον..

Τωρα οσον αφορα το icloud,ναι συννενοηθηκα με τον πωλητη και το τακτοποιησα κι αυτο.

Για το ξεκλειδωμα τωρα,για να μην δινω 20 ευρω τον χρονο,υπαρχει κατι πιο σιγουρο και μονιμο?αν ναι,σε τι τιμες?

Ευχαριστω και παλι!

Sent from my GT-I9300 using Insomnia

υπαρχει η μονιμη λυση του official unlock.Αλλα η τιμη εξαρταται απο πολλα.

Δημοσ.

official unlock πολυ καλητερο  τιμες απο 40 το καθαρο imei mexri 100 blacklist πρεπει να τσεκαρεις το imei πρωτα απο ολα και μετα βλεπεις τι κανεις η at&t εχει σκαμπανεβασματα ο χρονος αναμονης θα παιξει γυρω στις 15 εργασιμες μου εκαναν update σημερα με email

Δημοσ.

magkes kalispera ithela na rotisw kai egw gt eimai asxetos agorazontas kinito apo to ebay ti akrivos prepi na prosexo na min einai klidomeno ti akrivos einai o ESN to imei gnwrizo ti einai kai se ti pezei rolo ayto

Θα σου προτεινα να μην αγορασεις κινητο απο ebay,τουλαχιστον iphone,γιατι και εγω που τα ξερω πολυ καλα δεν κανω αυτην την κινηση γιατι δεν ξερεις τι θα σου βγει.ναι οκ σε καλυπτει το ebay αλλα καθεσε να μπλεξεις με refund και επιστροφες του κινητου στην αγγλια αν δεν ειναι οπως λεει και πληρωνε μεταφορικα κτλ?..Το εχω σκεφτει πολλες φορες αλλα δεν το ρισκαρω

Δημοσ.

Δύσκολα είναι πολλά λεφτά η διάφορα

Θα ψάξω να ΒΡω κάποιων που γνωρίζει καλα το eBay η μόνη λύση

οσο καλα κια να το γνωριζεις δεν μπορεις να εισαι σιγουρος για το τι θα παραλαβεις.και εγω το ξερω αρκετα καλα και δεν εχω κανει την κινηση παρολο που ασχολουμαι και ειδικα με iphone,ουτε θα την κανω.Τωρα εαν θες καντην,δικο σου θεμα ,απλα δεν στο προτεινω.

• Like 1
Δημοσ.

Δύσκολα είναι πολλά λεφτά η διάφορα

Θα ψάξω να ΒΡω κάποιων που γνωρίζει καλα το eBay η μόνη λύση

αυτο που λες ειναι ΛΑΘΟΣ..σιγουρια στο ebay δεν υπαρχει....δεν μιλας με ασχετους..ειναι μεγαλη προσβολη να λες οτι θα ψαξεις να βρεις καποιον να ξερει...δεν θελεις να μας ακουσεις,δικη σου η αποφαση,δικο σου το προβλημα..αργοτερα μην ερθεις και ποσταρεις βοηθεια,με εξαπατησαν στο ebay με iphone...οσοι δεν ακουν αυτα που τους εξηγουμε,ερχονται και ζητανε βοηθεια μετά...δεν πιστευω πως θες να εισαι ενας απο αυτους....

οσο καλα κια να το γνωριζεις δεν μπορεις να εισαι σιγουρος για το τι θα παραλαβεις.και εγω το ξερω αρκετα καλα και δεν εχω κανει την κινηση παρολο που ασχολουμαι και ειδικα με iphone,ουτε θα την κανω.Τωρα εαν θες καντην,δικο σου θεμα ,απλα δεν στο προτεινω.

σωστός φίλε...μετά από παρα πολλά χρόνια στο ebay συμφωνώ απόλυτα..σιγουρια δεν μπορει να υπάρξει ποτέ..απλά τσεκάρεις ενδείξεις για να εμπιστευτεις εναν πωλητη...συνολικές πωλήσεις...feedback...περιγραφή προιοντος...φωτογραφίες..πόσο λογική είναι η τιμή κ.τ.λ..αλλά και παλι τα φαινομενα απατουν καμια φορά....ποτέ δεν ξέρεις..οι περισσότεροι που πάνε να εμπιστετουν τετοιες αγορές όπως ο φίλος πιο πάνω απλά δεν εχουν καμια εμπειρια,και ειναι θαμπωμενοι απο την χαμηλη τιμη που ειδαν...εκει ομως ειναι που την πατανε..Αντι να δυσπιστισουν μπροστα στην εξεφτελιστικη προσφορα που βρηκαν,νομιζουν οτι επιασαν λαβρακι,και δυσπιστουν με εμας που τους προειδοποιουμε...και παλι ερχονται να ζητησουν τη βοηθεια μας....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...