alexkoukou Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Εδώ και καιρό έχω ένα πρόβλημα...καθώς φορτώνω να μπω στο game (εκεί που δείχνει τους παίχτες) στο 94% η κάπου εκεί με πετάει και μου λέει "An essential game asset was not found when loading the game". Έχω κάνει εγκατάσταση και απεγκατάσταση το παιχνίδι πολλές φόρες και 2-3 φορμάτ στο pc μου και πάλι γίνεται το ίδιο....μπορεί κανείς να με βοηθήσει?
Atallos1 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Εχεις περασει καποιο custom skin η κατι τετοιο? Δοκιμασε να κανεις repair
alexkoukou Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 εχω κανει και repair και οχι δεν εχω περασει τιποτα...
Atallos1 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Hmm περιεργο Επομενη λυση ειναι να κανεις uninstall κ να δεις αν μενει καποιο file . Με γρηγορο ψαξιμο δεν βρισκω καποια λυση , αν δεν δουλεψει ουτε το παραπανω ανοιξε ticket
Luxx Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Μα λεει οτι εκανε και format τον υπολογιστη, οποτε κατι αλλο παιζει. Εκτος εαν δεν εκανε clean format.
Talixx Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 δοκίμασε να κάνεις reinstall απο αυτο το link http://forums.na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=1474419 κατα πάσα πιθανόν έχουνε σχεσει με τα skins που εχεις, και κάνει αυτο το Bug εαν εχεις κάποιον φιλο σου θα σου πρωτινά να Loggarei μια φορά απο το pc σου με το δικο του account. ΥΣ: παντός και αλλοι εχουνε το ιδιο πρόβλημα με εσένα http://forums.na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=943405 .
MrHavoC Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 γενικα με τοσα patch ο client εχει γινει μην πω πως, τα αρχεια ειναι οπως ναναι για παραδειγμα εγω δεν εχω σφαλματα αλλα πεφτει το fps την ιδια ωρα που τρεχω μια χαρα αλλα "βαρυτερα" παιχνιδια με τιγκα γραφικα και αναλυση
ATHN121314 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 ΣΤΟ ΛΟΛ ΜΕ ΛΕΝΕ ATHN121314. ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΓΩΡΑΣΩ ΤΟΝ THRES
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα